AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
Sanki birşey arıyor. Sanki kendine eksik olan birşey. Aynanın karşısında eğilmiş düşünüyor, arıyor. bir yandanda kendiyle konuşuyor gibi...
bir hayvanın ön portreden yakından çekilmiş bir resmi gibi.
İki tane kadın ortadaki davulu çalıyo, ortada bir kelebek var, sağ ve soldaki şeyler de ok ile vurulmuş güvercinler.
Tüpcü tüpü degistiriyor. Psikolojinin çöktüğü an.. :D
gülen bir aslan gördüm önce
sonra baktım 2 tane eğilmiş meymunumsu kadın aralarında da kelebek uçuşuyor
Ortada Kelebek. Altta Güneş gözlüğü takmış bir kurukafa. İki yanda da insanlar var.
Neyim var benim lütfen söyleyin :)
Kelebek
Iki tane insan kafası at vücudu var
Vampir kıyafeti var ama kısa saçlı bir kadına ait
He bir de kendini aşmış iki balık var
Karşılıklı birbirine patilerini kaldırmış iki tane süs köpeği, ortalarında ikisininde bir ayağının bağlı olduğu bir kilit ve anlamsız kırmızı atomlar. :)
İlk bakışta karşılıklı birbirine bakan insana benzer birileri var gibi masaya egilerek ellerini koyuyolar birbirine bakıyorlar :D
Fazla inceleseydim daha farklı şeyler çıkardı kesin ama ilk bakısta bu şekilde gibi
Opusmek uzere olan birbirine ask ile bakan 2 tane kugu gordum ben
kadının ve erekeğin mutasyona uğramış hali ve bu varlıklar sinsice bakıyo ve kopek seviyo
Kan görüyorum hocam nefret görüyorum şakak kemiğiden girmiş Levye görüyorum hocam, şu ayırına tecavüz eden orangu tan gördüm orda
Güzel anılar biriktirmeye çalışan ancak pek de makul yoldan yapamayan iki sevgili...
cok sacma olacak ama 2 kopegin bir kirmizi papyonu tutmasi :D
Gömleğine kırmızı şarap dökülmüş smokinli bir adam ama boynundan yukarısı yok
Tersten bakınca kurbağa ya da böcek, düz bakınca süs köpeğine benzettim.
Bir kadını iki kolundan tutmuş çeken iki kişi görüyorum.
2 insan bir şey taşıyor gibi ortalarında da kelebek var :D
Ortada bir kavanoz gibi bir şey var sağında ve solunda iki insan var. Öyle bir şey 😊 günaydın
Birbirine asik iki insan, hayati birlikte goguslemis..
2 tane deniz Kızı görüyorum.. e noldu şimdi anlat hadi :D
Gözlerini kapatmış bir boğa veya karşılıklı iki tane koç ön ayaklarını ortaki yükseltinin üzerine koymuşlar..
şakak kemiğinden levye girmiş orangutan görüyorum hocam
rorschach testlerini bize hep siyah beyaz gösterdiydiler, renklisi daha havalıymış
Iki insan ortadakı kazanı kaldırırken aralarındaki sevgi ortaya çıkıyor kalpler birleşiyor?
Masanın başında oturan iki insan kırmızı şarap içiyorlar müzik çalıyor şu başlarının üstündeki şeyler gitar
Kuslar olmus gokten dusuyor. Altta siyah gozluk takmis kel biri var.
kırmızı bir papyon :) birde garson yeleği görüyorum
acı göz yaşı keder nefret gördüm ben bu resimde..
psikolojim bozukmu :)
Mağazada bir kazak beğenmiş 2 kadın kazak stoklarda yok tek kalmış kavga ediyorlar sen alacaksın ben alacağım diye :)
İlk bakışta iki insan bir şey tutuyor gibi geldi ama baktığın açıya göre değişir
İki kişi birbirine bakıp, eğilip plotanik aşklarını fısıldaşıyorlar :D
Tersten bakınca örümcek gibi bir şey. Spidermanın sembolüne benziyor ama farklı. Ortasında bir kelebek sembolü var. Ve etrsfında kırmızı ölü melek vari bir şeyler. Kız da diyebiliriz.
Sguirtle kafalı bir yengeç var iki taraftan assagiya sarkan kulaklıklar var
hala pokemonmu izliyon :D
Hayır ama 3 ayda 13 sezon izlemistim 4-5 sene önce ve çok severdim anılarım canlandıkça huzunleniyorum pokemon gerçekten çok güzeldi keşke gerçek olsa
Üzerinde ruj lekesi olan bir şarap bardağını kaldırmaya çalışan iki küçük adam.
Domuz gibi bişey beliki Mitolojik bir canlıda olabilir tam burnunun üstündede kelebek !
30 dakikada yapilmasi gereken bir işi 1 saattir yapan ve sonunda patronundan fırca yedikten sonra iş erini yakan ve yangiblar arasında kurtulan kadin ile evlenen bir çift görüyorum
şuna benzettim
st1.uzmantv.com/videos/208/qTTMRM0knT8/1_100.jpg
Bir papyon iki garson bayan goruyorum anormal mi acaba
aralarında bağ olan ve birbirirlerine bakarak bir yükü beraber kaldıran iki kişiyi görüyorum
Bir insan var acı içinde oturuyor ve onun yansıması.
Iki tane goril yemi paylasamıyolar ve taşıyan kaldırmış lar birbirlerine vurmak için
Iki tane kadın mı erkek ki bilemedim, bişeyi tutuyorlar.
gözlük takmış kertenkele iki tane kadın elinde çantalı
İki tane insan eğilmişler kazan gibi bir şeyi kaldırıyorlar :D
Suya bulanmış renkler bence güzel bir görüntü ortaya çıkmış.
Simetrik şekilde karşı karşıya eğilimiş iki kadın ve ikisinin arkasında kan lekesiyle önlerinde uçan kelebek.
kuru kafa bide simtrik eğilen elinde cantası olan iki bayan :) sonuc nedir doktor bey delimiyim ben :)
beyenme yorum yap
İki kişi bişiy çekiştiriyorlar ikisininde kalbi çıkmış birleşmek üzere gibi, sanki birbirinin yansıması gibi 😒😒
her bir şey görüyorum valla. ördek, tırtıl, kurbağa bacağı, kalça kemiği, afrika kıtası, çekiç, tavuğun kaburga kısmı
Beni paylaşamayan 2 adet ateşli hatun gördüm. :D Sakin olun beybiler ben hepinize yeterim diyerek noktayı koydum monitörün kapatma tuşuna bastım.
smokin giymiş biri de denebilir , şekilleri bölersek helikopter de vaaaar kebelek te vaaar bu ne lahnn bu nasıl şekil :D
iki kişi var ortadaki terazinin biri bir kefesinden diğeri diğer kefesinden tutuyor :D eşitlikle alakalı galiba :D
Kırmızı bikinilerini fırlatmış iki afrikalı hatun birbirlerine bakıyorlar bir yandanda yemek yapıyorlar 😆
İki tane kadın görüyorum ortadaki de yengeç gibi bişey galiba :/
Resmi ters çevirince kurbağaya benzer birşey gördüm
sanki ürolojik bir sebepten dolayı çekilmiş rontgen filmine benziyo :)
İki insan, ortada bir kelebek ya da iki kelebek.. Üst köşelerdeki kırmızı lekelere anlam yükleyemedim..
Eee? Cevap yok mu :) Orta noktaya bakınca buruna da benziyor ama gerisini çözemiyorum o şekilde..
kurdele var 2 kadın var bir dudak bir agıza benzer bişey var
Anlamsiz bir sekilde ciplak kadinlar goruyorum her yerleri meydanda