+1 yılİki köpek var boşluktalar iki sadık insanın temsili gibi bir bütünleşme birlestirme gibi birşey yapıyorlar ayrı ayrı tamam olamazlar arkalarındaki kırmızı şeyde uçan bir hayvan kafasından duman çıkıyor ortadaki kırmızı ise kelebek sanki o birleşimden çıkan güzellik gibi hahahah biraz saçma olabilir ama hayal gücü işte :D :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorunlari olan vahset kan görür
Ortada olanlar karanlik magara falan görür
Yukarda olanlar ise siyah beyaza bürünmüs bir nehir kenari falan .
Bu kadar basit16 Yorumla- +1 yıl
O kadar basit değil. O kadar basit olsa bir test yıllardır kullanılmaz.
- +1 yıl
Bana göre veya bilenlere basittir!! Testin kendisi basittir demedim cevap bilenlere basittir dedim. ikisi ayridir önce bunu bil.
- +1 yıl
Sorunları olan onu görür olmayanlar bunu görür dediniz, bu testi basitlestirmek olur.
- +1 yıl
Bilmeyenler senin gibi anlar. bn ps okudugum icin biliyorum. tekrar ayni seyleri yazmicam cunku bilgin yok ve diretiyorsun.
- +1 yıl
Keşke psikoloji okuyan başka bir insana siz diretmeseniz bu kadar :) eminim Rorschach sizi görse mezarında ters dönerdi. Kaç tane Rorschach uygulanan kişi gördüm, hiçbiri sizin dediğinizi söylemedi. Ki uygulama/yorumlama kitabında da sizin dedikleriniz yazmıyor. O yüzden komik geldiniz şu an bana, daha psikoloji diyemeyen, ps yazan bir insan :)
- +1 yıl
Ben yurtdisindayim ve burada kisaca ps denir bilgine. sen sadece okuyorsun ama bn hem okudum hemde canli canli ögrendim su an sen geri adim atmaya utaniyorsun üste cikmaya calisiyorsun ama soru soruyorsan senin gibi düsünmek zorunda degiliz! ya da sorarsan sor ve sunu ekle: benim gibi düsünün ve yazin. sen ps anlasaydin su an zaten böyle tepki göstermezdin
+1 yılSimetrik olarak ikiye bölünmüş bir resim görüyorum
Ayrıyetten kalbe de çok benziyor. Ortadaki kırmızı şey ise akciğere
bir de ellerinde çiçek sepeti olan 2 insan var çiçeklerin birinde yılan ve ya zehir gibi. bir şey var.
deliliğe kaç adım kaldı? (:12 Yorumla- +1 yıl
Olmuş mu delirmiş miyim?
- +1 yıl
Yok :)
+1 yılkan görüyorum nefret görüyorum :)
https://youtu.be/SLOu1dCzE_c
(3:30)160 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
296Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılaltaki balık gibi ortadaki filin bası uzun kısmı hortumu ama ne tuttugu bellı degıl uzun kısımla tuttugu yere bakacak olursak bayan kolu ve cantası. Ust tarafa hıc bırseye benzetemıyorum kafa dıyek gıtsın bu anlttıgım tek bır taraf ıcın cunku dıgerıne onun aynısı sadece tersi. butun olarak hiç bişey
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyarum yapmayacakmsıın @PrettySweetyWoman
Cevap sahibi+1 yıl@PrettySweetyWoman cevablamıyacakmsıın :D
- +1 yıl
Cevaplayacak bilgiye sahip değilim, merak ettim sadece :)
Cevap sahibi+1 yıl:) hocana sorsana bende cok merak ettım
- +1 yıl
Olur haftaya perşembe sorarım 😌
Cevap sahibi+1 yıl:/ cok uzun zaman bekleyecez artıkın
2 kadının ellerindeki pazar poşetleriyle birlikte birbirine doğru eğilip dedikodu yaptığını görüyorum.
" Aaa Ayşe'nin kocası aldatıyor muymuş? "286 Yorumla- +1 yıl
ulan geç kaldık beee soruya söylenecek her şeyi söylemişsiniz bana bir şey kalmamış :( asiti kaçmış bu sorunun :D
- +1 yıl
😃😃😃😃 ayni seyi görmüş uz
Sağ ve solda pempe 2 manita
sağ ve solda siyah birbirine sikini kaldırmış 2 adam
ortada 2 kalp birbirine birleşik
ortada altta gri ile kötü bir ruh tasviri
tabi bu ayrıntılı bakış
sade bakıcak olursak kağıda mürekep sıçramış bir tarafı silmeye çalışılmış birazda kırmızı attırmışlar. xD10 Yorumlakahve falı gibi birşey bu :))
size büyük bir kısmet var böyle bir evmi desem arabamı birşey alacaksınız,3 vakte kadar yola cıkacaksın ama uzun yol değil kısa, bak üzerinde göz var ikitane bak kocaman gördünmü kara kara kelebeğin altında birileri seni çekemiyor kıskanıyor, ama bak önün açık çok yakında feraha kavuşacaksın10 YorumlaDiğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Resmı 2 türlü görüyorum. Tersten bakımca akrep yengeç gbi bir hayvan. Düz bakımca ise bir kişi var.. Simetrıgı olarak iki kişi gbi gorunmuş ama ortadakı kırmızı cısme bakıp 2 ye bölersek birbirinin simetrıgıni görecegız. Aslında orda tek bir insan var egılmış bir vazıyette.
10 Yorumla
+1 yılİki tane garson, uşak. Her neyse. Çift taraflı açılan bir lokanta kapısını açıyorlar bir kollarında beyaz bir havlu diğer elleri kapı kolunda.
Ama gözlerinizi kısarak bakarsanız bir orangutan-kurbağa karışımı bir hayvan görürsünüz. :/
Sonuç doktor?41 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyleri gördüm 😄😄
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMürekkep testi goruyorum. Daginik sekilleri bir seylere benzetmeye bulutlara bakarken basladik biz hem :))
11 Yorumla- +1 yıl
O da buna benziyor aslında. Hatta fal bakmayı da Rorschach'a benzetenler var.
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kağıda mürekkebi dökmüşler psikolojimizi değerlendiriyorlar düz insanım ben mürekkep ve kağıt dışında bişe görmüyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Serbest çağrışıma baktığı için bence yararlı bir test.
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. çirkin kızın biri ayna karşısında selfie çekiyor :/ karnını içeriye çekip, göğüs dekoltesini ön plana çıkartmak için öne doğru eğilmiş, sempatik gözüksün diye elinde de ayıcığı var..
ben böyle değildim :/ hep bu "nasılım" soruları yüzünden psikolojim mahvoldu :(11 Yorumla
+1 yılYazip yazip siliyorum surekli karar degistiriyorum :D iki yaratik var orda baska dunyadan ne oldugu belirsiz bir yengeci tutmuslar once o yengece tapiyorlar itaat ediyorlar yazmistim, sonra kelebege o yengeci kurban ediyorlar yaziyordum. Sonra kenardaki boyalari diger kelebeklerin kanı gibi gordum, o kelebegi baglamislar sarkitmislar ve yengec onu parcalicak ve o yerde de kelebegin kani kalacak boylece bir sembol olusacak degisikmis :D
11 Yorumla- +1 yıl
Pskolojimi bozdun ya 😂
+1 yılBu aaklıma geldi...
https://m.youtube.com/watch?v=SLOu1dCzE_c41 Yorumla- +1 yıl
ben koyacaktım neyse :D
+1 yılMadem bir psikoloji testi paylaştın, tanımını da yazmalısın. İnsanları ortada b*k gibi bırakmana gerek yok. Şunu gördüyseniz şu sunuz diye yazılır.
15 Yorumla- +1 yıl
Psikoloji testi paylaşmadım, psikoloji testinin tek bir kartını paylaştım, soruya o psikoloji testi yazısını da ben eklemedim zaten. Psikoloji 'burda bunu gördüyseniz susunuz' gibi basit bir şey değil. Bir resme yorum yapıp ortada b*k gibi kalinmaz, merak etme çok.
- +1 yıl
Psikoloji okuyorum ve bunun gibi bir çok resim gördüm. Resimde belirli bir kaç karakter olur, hangi insan nasıl yorumladıysa bir karakter olarak nitelendirilir ve o gruba koyulur. Teşekkürler güzel soru ama eksik.
- +1 yıl
Psikoloji okuyorsun, Rorschach'nin 2 yıllık bir eğitimi olduğunu da biliyorsundur o zaman. O 2 yıllık eğitimi de almadığıma göre o yorumları yapamam.
- +1 yıl
Resimin kaynağında yazması lazım. Vermemişlerse alıntıdır, hatadır. Bulabilirsem bulur paylaşırım yorumlarda insanlarla. Merak ediyor herkes çünkü..
- +1 yıl
Resmin kaynağında yazmaz, neden yazsın, yazacaksa bunun eğitimi neden olsun? İnsanlar merak etmesin, dediğim gibi tek kart bu, 10 kart beraber değerlendirilerek bir rapor yazılıyor sonuçta. Ha yine de bunun daha çok kişilik kartı olduğunu, orada insan görmenin önemli olduğunu söyleyebilirim ama bu da bir yorum olmaz.
kendini aşağıya dogru bırakmış at kafalı insan
birde kendisini aynada gören kendini begenmiş inceleyip duran biri O. o60 Yorumla
+1 yılöküzün kafasının önden çekilmiş halini gördüm ayrıca 2 tane kıçını dışarı dönmüş elinde top olan insan gördüm :) yorum?
12 Yorumla- +1 yıl
Yorum yok :) insan olması iyi sadece.
- +1 yıl
:) :)
Aynanin karsisinda esneme calisan bir bayan. sen gordn? Kartlarin devamina nereden ulasabiliriz
12 Yorumla- +1 yıl
Kartların hepsi Rorschach testi diye aratinca çıkıyor.
+1 yılBeraber ağır bir şey kaldıran 2 kadın görüyorum.
:(
Teşhis ne bu durumda :D14 Yorumla- +1 yıl
Yok teşhis falan :D
- +1 yıl
yaa, ama yaaa :(
- +1 yıl
İnsan görmek iyi. Onu söyleyeyim.
- +1 yıl
İyi bare :)
+1 yıltıp derslerinde kadın üreme organlarını anlatırlar onun görseline benziyor! https://www.xn--saglk-q4a.com/uterus/uterus/
10 Yorumla
+1 yıliki kadın ya da adam karşılıklı birbirine bakıp dans gibi birşey yapıyorlar heralde :)
13 Yorumla- +1 yıl
ne demek oluyormuş bu :)
- +1 yıl
Bilmem, sordum sadece. Yorumlaması daha profesyonellik gerektiriyor.
- +1 yıl
tamam
+1 yılİki insan var silahlarinin namlularini yere egmis bide domalmislar :) peki ya test sonucunu nerden ogrenicez
40 Yorumla
+1 yılTestin tamamini yaptim sadistik kisilik bozuklugu cikti.
11 Yorumla- +1 yıl
Testin tamamını onedio gibi bir sitede yaptığın için büyük ihtimalle, sonucunu ciddiye almaman en iyisi.
+1 yılBir türlü bir şeylere benzetemiyorum. Neye benzetmeye kalksam tümünü ya da bir parçasını, yine de eksik bir şey olduğu için benzemiyor. Ortadaki kırmızı şekil kurdelaya benziyor. Gerisi pek bir şeye benzemiyor benim gözümden.
10 YorumlaBir çok şey.
Ortada bir yüz.
Ellerinde çanta tutup bibirine selam veren iki insan.
İnsanların bacağı gibi furanlar balık.
Şu ellerde tutulan ayıcığa da benziyor.
Sevgi, aşk.
Biraz daha baksam kendimi bile çıkarım buradan.20 Yorumla
+1 yılkarşılıklı külle kaldıran penisli topuklu ayakkabılı kadınlar ve göğüslerinin manyetik alanı, arkadaki kırmızılarda da iki kız karşılıklı yoga hareketi yapıyor
27 Yorumla- +1 yıl
külle değil be gülle diyecektim
- +1 yıl
- +1 yıl
- Diğer konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılben masada yemek yiyen iki insana benzettim. anlamı ne olaki?
11 Yorumla- +1 yıl
Anlamını çok bilmiyorum.
+1 yıl1. Papyon
2. Vurulmuş kuşlar (sag ve sol)
3. Pençelerinde herhangi bir şey taşıyan iki kartal (sag ve sol)
Sanırım şiddet egilimlerim biraz fazla oldu.10 Yorumla
+1 yılLeğen kemiği görüyorum ilk olarak; farkılı olarak bakınca da boynuzları olan kurbağa salyangoz gibi bişey :) açıklar mısınız piskoloji durumum nedir diye :)?
10 YorumlaDiğer konusunda 518 cevap paylaştı. Ya kurbağa, karınca gibi bir. böcek işte resme düz bakanlar birde tersten bakmayı deneyin.. zaten hayatada tek yönlü bakanlar hep görmek istedikleri gibi saçma sapan şeyler görürler 😃
10 Yorumla
+1 yılBiribirini şey eden iki orangutan görüyorum hocam orda çok çirkin şeyler görüyorum orda hocam :D
Herkeste aynı espriyi yapmış yaaa hevesim kaçtı videoyu paylaşacaktım vazgeçtim :(10 YorumlaDiğer konusunda 600 cevap paylaştı. İki adam birşeyi paylaşmaya çalışıyor ve ikisi de kalpsiz, yani duygusuz. Onlar birbirlerini yerken başka bir kişi arkalarından saldırmaya hazırlanıyor
10 YorumlaDiğer konusunda 777 cevap paylaştı. Survivor da bir oyun vardı iki kişi karşılıklı bir masanın etrafında duruyorlar Acun bir zimbirtiya basıyor ortadan tahta firliyor kapan kazanıyor.. Bildin mi ha işte onu görüyorum.
10 Yorumla
+1 yılGözleri açık ve siyahlik saçan kufurkafaya itaat etmesi için (?) bastıran, baskilayan iki kadın figürü ve kenarlarda kan görüyorum. Tam ortada ise iyiliğe şair bir kelebek var.
10 Yorumlasayfanın tek tarafına yapılmış olan ebru çalışmasına benzer bu görselin kopyasının diğer sayfaya geçirilmesi. tek yüz olarak bakıldığında ağlayan insan silüeti görüyorum.
10 Yorumlabir masa var sağ ve solunda birbirine bakan iki adam var ortalarında uçan bir kurdele var duvarlara kan sıçramış sanırım birbirlerini öldürmeyi planlıyorlar
10 Yorumla
+1 yıliki insan birşeyleri paylaşıyor ve birbirlerini seviyor. aynı bir bütünün parçaları gibi.
42 Yorumla- +1 yıl
Bak bu iyiydi kardeş
- +1 yıl
eyvallah ;)
çok ilginç ve güzel :) 2 zalim insan ikisi birbirinden nefret eder lakin ikisine bir birinin kaderi birtek onlar varlar aşkın kanı etrafta çok yakındır o büyük sevince.
10 Yorumlabence bunlar dünyanın baskısını cehenneme yollamış iki kadın. bir birlerine aşıklar ve evlatlık çocuklarına bezden hamak yapmış sallıyorlar ama gözlerini birlerinden alamıyorlar tabii :)
10 YorumlaFarklı bakıs acılarınolusturoyor guzelde ğsıkolojımı yordugunu hıssedıyorum bu tarz seylerın
11 Yorumla- +1 yıl
Yorabilir, dogrudur.
+1 yılBir şeyi çekiştiren iki kadın figürü görüyorum hocam ne demek bu 😊
40 Yorumlaicerisinde esir bulundugu
cam vazonun icinden
kanatlanip cikmak üzere olan
bir kelebek...313 Yorumla- +1 yıl
En güzelini sen görmüşsün Şavk abla :))
- +1 yıl
Umutlu olmak ne güzel bir şey ama :)
Bazen bende umutlu oluyorum bazen umutsuz. .
Ama sen hep umutlusun :) Harika valla :D - +1 yıl
Senin siyasi görüşlerini de beğeniyorum ama bu tarz konularda yazdıkların gerçekten 10 numara 😊 Beğeniyorum 😊
Peki sence başkalarının mutluğunu yıkmak pahasına umut etmeli miyiz yoksa sessizce çekilip gitmeli miyiz? 😊 Bana en güzel sevgi zararsız olandır gibi geliyor kırmadan dökmeden incitmeden. .
Olmuyorsa olmuyordur bir yerden sonra hep umut etmek de ne bileyim aslında biraz insafsızca gibi 😊
Mesela gelecek hakkında umutsuzluklam var o kadar güzel bakamıyorum umut dolu değilim yani eskisi gibi hayat zor insanlar zor bazen bıkıyorum sıkılıyorum dertlerden ağır geliyor 😔😔 - +1 yıl
En iyisi hayırlısını istemek sanırım 😊 Herkes için herşeyin en hayırlısı en güzeli olsun o zaman 😊
- +1 yıl
tesekkür ederim @Єναηєscєηcє-Sєlєη
bir önceki yorumumda söyledim ya hani
dogru hareket edebilmeli diye... bazen yeni umutlar icin, hem kendimizin hem de karsimizdaki insanin iyiligi icin tükenmis bir iliskiden umudu kesip yeni umutlara kapilarini acabilmeli insan
cünkü hayat hareket halinde, sürekli bir seyler degisiyor ve süprizler ile karsilasiyor insanlar...
bunlara kendini kapatmamak ve karsiligi olmayan bir umuda hapsetmemek gerekir:) - +1 yıl
Tabii öyle haklısın 😊 Bende öyle düşünüyorum zaten
Ama bu yüzden kalbini kırdımlarımızdan özür dilemek de gerekir sanırım :)) Hiç değilse insanlık olur. .
Elbette benim kırdıklarım da oldu sanırım bazen kendimize yapılana bakmadan özür dilememiz gerekir bizim yaptığımız karınca misali karşımızdakinin yaptığı dağ gibi olsa da
Güzel unutulmak da iyidir yine kötü hatırlanmaktan sanırım 😊
Yoksa aksine insan geriye hiç bakmadan ileri mi yürümelidir. . ? Kimseden me özür ne de övgü bekleyerek. . Bilmiyorum açıkçası ama her şeye rağmen
Umutlu olmak çoook güzel . .
Hepimiz bir kelebeğiz aslında
Özgürce uçmak içinde can atıyoruz. .
Sadece kanatlarımız kırık
Belki bir gün iyileşiriz. . 😊
Sohbet için teşekkürler gecenin bu saatinde de olsa iyi geldi 😊 - +1 yıl
Sorumu da cevaplasa niyiydi ama 😊 Şu bilmiyorum açıkçası yazdığım ama çok öğrenmek istediğim konuyu o konudaki görüşüne de merak ettim 😊
İyi geceler 😊 Sevgiyle kal 😊
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. mangal yapıyorlar da rakı yok, ikisi de gidip almaya üşendiği için mangalı körüklüyor. fazla domalmışlar ama :/
20 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük bir kız var bir kolundan biri tutuyor diğerinden biri Ayakları bir dğeişik geldi toynak gibi :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki kisi bir seyi kaldiriyor gibi kazana benziyor skdnd
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumla mican mı eksjsj
Cevap sahibi+1 yılNeden duygularimla oynuyorsun:(
- +1 yıl
Haha sakin ol :) yorum yapamam çok bilgim yok. Ama insan görmek iyi olanı, onu biliyorum.
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani.. Bilmiyorum ki.. Bişeylere benzetmeye çalışmış ama olmamış sanki. bir fiyonk ortada gerisi yok bende..
10 Yorumla
+1 yıl2 kadin pazardan gelmis ellerinde poset yol ortasinda dedikodu yapiyorlar o kirmizi olanlar da etrafa yaydiklari radyasyon
10 Yorumlabu bir travesti erkek elinde de peruğu var ortadaki kelebek kenardaki kırmızı şeyler de tavşan jdfjhfd
10 Yorumla
+1 yılortada bir terazi var iki kişi birbirini görmüş kalpleri yerinden fırlamış ama akıl engel oluyor terazi şaşmış yani kalp mi akıl mı?
10 YorumlaSaçında kelebek kurdela olan bir kadını göğüslerini elleyen domuz ayaklı ördek kafalımaymun vücutlu canlılar görüyorum arkalarında da bu tür canlının ölü doğmuş ceninlerini görüyorum kanlar içinde.
10 Yorumlakan görüyorum hocam vahşet görüyorum şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam, levye hocam adamın şakak kemiğinden girmiş hocam
10 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Takım elbiseli, papyon takmış marilyn monroe saçlı bir kadın. Ayrıca elinde sepet olan 2 kadın karşılıklı hafifçe eğilmiş. Biraz daha baksam başka şeyler görücem sanki
10 Yorumla
+1 yıl2 kadın kazana benzer bişey taşıyolar ortadakide taşıdıkları şeyin fiyonku yandaki kırmızıları bir halta benzetemedim
10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/j1LD9n.jpg
Cinsel içerikli fotoğraf bunda göremiyecek ne var ki?20 Yorumla
+1 yılKalbini yerinden sökmüş biri var, kalbini aynadaki kendi yansımasına sunuyor. Duvara da kan sıçramış.
10 Yorumla
+1 yılyüreklerini, mantıklarının üzerinde tutan iki kişi olarak yorumladım, belki iki aşık, bu onlara acı verse de.. :)
10 Yorumla
+1 yılİki adam, ortalarında da kelebek görüyorum.
Gay mi bunlar acaba? :D
Homofobik değilim, insan ayrımı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. :)10 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Karşılıklı durup yerden iki tane bebek sepeti alan iki kadın..
Kırmızıları ise sanki görmüyor gibiyim.. Yok sayıyorum..10 Yorumlagrup seks yapıyorlar :D şaka bir yana da bu testten nefret ederim hayatım boyunca defalarca gördüğüm için ve o filmlerden aşina olduğumuz deli muhabbetlerine konu olduğu için ne zaman bu testi yaptırsalar harbi deliriyorum
10 Yorumlaİki kadın plak calistiriyo gibi gordum psikologa gitsem diplomayı yırtar 😂 oyuzden gitmiyorum 😊😊
12 Yorumla- +1 yıl
Gayet mantıklı bir cevabın var, yirtmaz o yüzden :)
+1 yılKarşılıklı durarak bişey kaldırmaya çalışan iki deniz kızı
30 Yorumla
+1 yılAt görüyorum.. Kan görüyorum savaş görüyorum.. War is coming.
20 Yorumla- Diğer konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılİki insan var paylaşamadıkları birşey var ama aslında ikisinin kalbi birbirine bağlı
20 Yorumla - Devamını Gör (460)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat