Gece uyuyamıyorum çünkü ölecekmişim hissine kapılıyorum? Ne yapmalıyım?

Mesela, geçenlerde yatağımda yatıyorum karşıdaki duvarda saat var, onu izliyordum düşüyordum. ne oldu bilmiyorum aniden rüya, hayal karışımı birşeyler oldu saat gözlerimin önüne geldi. Akrep yelkovanı kovalıyordu, hızlanmaya başladı en son 12 de durdu ikisi ve gözümün önüne kanlar geldi heryerde kan vardı. Sonra vücudum uyuşmaya başladı önce ayaklarım, sonra yukarı doğru yayıldı. Yüzüm ağzım da uyuştu ve ruhum çekildi sanki, oda karanlık, sesler kesildi boşluğa bakakaldım. sonra annem babam geldi gözlerimin önüne herşey gözlerimin önündeydi. Anne demeye çalıştım sesim çıkmadı. Öldüm zannettim 5 dakika kaldım öyle kıpırdamadan. Sonra kalktım yavaşça arkama baktım, bedenimi göremedim ağlamaya başladım. Anneme kızdım beni duymadın diye. Sonra ertesi gün rüyamda bir kadın beni bir odaya götürdü cinlerle ilgili şeyler anlattı duvardan yürüyerek aşağı indim koşarak merdivenden. Aşağıda insanlar toplanmıştı herkes sessizdi. Sola doğru bakıyordu hepsi bende baktım. Baba solda, çocuk ortada, anne soldaydi çocuğu tutuyorlardi çocuk havlamaya başladı korktum bana doğru geliyordu bağırmaya başladı anneyle baba çocuğa, ama tutamiyorlardi artık ben koşmaya başladım arkamdaydi hissediyordum. Ağaca tırmanmayi düşündüm vazgeçtim koşmaya devam ettim sanki içindeydim.. sonra sabah ezanına uyandım ve bir daha gece uyumadim. Bir daha gece uyuyamıyorum, ne yapcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım etmiş kadar oldun sağol başa çıkmaya çalışcam artık
Gece uyuyamıyorum çünkü ölecekmişim hissine kapılıyorum? Ne yapmalıyım?