Ne yapardiniz bole duurumda sorum hem kizlara hem erkekleree?:)
Cevabın nedir?
İnsan serefi icin namusu icin yasar.. hatunu olay yerinden uzaklastirirsin.. taksi gibi..(cunku ona size ragmen laf atacak kadar pust siz dusunce herseyi yapabilir) olay yerine doner ve o allahsiza o insan musveddesine o seref haysiyet onurdan bir haber kopek soyluya kafayi vurursun sonrasi allah kime verirse..
Biz yaninda kadin olan bir erkegin sahte kabadayiligina yaninda kadin var diye ses etmemek gerektigini ogrendik.. boylesi bize icabinda olmeyide oldurmeyide mubah kilar.. allah kimseye gostermesin..310 Yorumla- +1 yıl
kadını tehlikelerden korumak için uzaklaştırmak lazım ne olur ne olmaz.. son ana kadar efendilik korunmalı ayrıca.. sana hak vermemek elde değil.. bütün manyakların böyle bir adam tarafından dövülmesi dileğimle https://youtu.be/qeMiQNq3gMc :) baksana herife 10 kaplan gücünde :)
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yıltepkimiz olur elbette o gereklidir.. ama aşırısına kaçmam...
08 Yorumla- +1 yıl
yani öldürürüm gibsiden konuşanlar var.. o kadar değil yani bir tane maganda için hayatımızı söndürmeye değmez..
- +1 yıl
yani elbette oda düşünebilir sonuçta ama bazı erkeklerimiz içindeki gurur patlamasını bastıramadığı için bu onlar için iyi bir fikir olmasa gerek..
- +1 yıl
bunu onaylamıyorum tabi doğru bir şey değil... istem dışı düşünceler hayatımızı mahveder..
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim...
Aklı başında hiç bir erkek yanında eşi olan bir kadına laf atacağını sanmıyorum. Ya belasını arıyordur ya da eceline susamıştır.
03 Yorumla
+1 yılYok ama hani diyelim oldu, yokluk kötü be bacım derdim ya da sert bir bakış atardım ki yok yani yok napalım :D
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
66Cevap
+1 yılKesinlikle o an sevdiğim kadını eve gönderiyim ona zarar gelmesin diye sonra o herifleri bir güzel döverim ama öyle dövüp bırakmam sakat bırakırım kavgadan yana değilim uzun süre dövüş sporları ile uğraştım hala uğraşıyorum inan pişman ederim laf atanları.
(Genelde saklarım hep dövüşle ilgilendiğimi)00 Yorumla
+1 yıl60 YorumlaDiğer konusunda 499 cevap paylaştı. Muhtemelen 24-25 li yaşlarda evli olurum o da düşük bir ihtimal, diyelim ki oldum. Şu anki hazırlandığım meslek polislik, tahmin et ne oluyor? Önce dışarda döverim sonra ekiple içerde bir daha döverim sonra canım sıkılırsa bir daha döverim bir de keyif sigarasıyla birlikte döverim.
03 YorumlaEceli gelen köpek, cami duvarına işermiş.
Gerekeni yaparım.
Şekil-A
https://i.hizliresim.com/1rRJW1.gif21 Yorumla
+1 yılörnek fotoğrafta eşim olmak zorunda değil sevdğim bir kadına arkadasıma laf atsalarda aynısı olur tanımadıklarım için bile girerim yani farketmez gozumkara bir huyum vardır c06.haberself.com/res/haberself/64/3/54173_m.jpg
02 Yorumla- +1 yıl
göze alırım umrumda olmaz
Sonuç bu olur tabii ki
31.media.tumblr.com/.../...9czjXw1s8c9jeo1_500.gif01 YorumlaDiğer konusunda 810 cevap paylaştı. Bu kadar basit :)
i0.kym-cdn.com/.../f12.gif02 Yorumla
+1 yılBenim eşime laf atanların , ebelerini otoyolda tavşanlar kovalasın , kimse laf atamaz benim kocama 😠😠😠
01 Yorumla- Diğer konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yapmam ben napıyım. Metroya bir kadın ve kocası binmişti kadın tam motordu benim sevgilimi elle taciz falan etmeye kalktı yanımda :) motor pislik
01 Yorumla bunu yapa bilen kisi olamaz demiyorum yaptiktan sonra ona ne olacagini bilen kisi yok diyorum boyle bir seyi asla kabul etmem gerekse hic yapmadim oyle bir seyide bana karsi yapamazlar yapan kisi karsligini fazla diyil daha daha fazlasiyla alir
00 Yorumlavallaha bir kız benim kocama laf atacak... saldırırım... ciddiyim sokak ortası dinlemem alırım o kızı aşağıya elimden de hiçbir güç alamaz
00 YorumlaAtsınlar ne olcak ki beğenip dile getirmiş olurlar altı üstü.. 😂😂
06 Yorumla- Diğer konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBütün uzantılarını laf atanın kendinde yok ederdim...
02 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin öyle olması gerek zaten
evli değilim ama bir bayan arkadaşımı laf atsalar ben ben olmam ben başkası olurum o anda
10 YorumlaYazarsam klavye delikanlısı havası yaratıcam.
Ben ne yapacağımı çok iyi biliyorum diyeyim sen anla.10 YorumlaDiğer konusunda 448 cevap paylaştı. Gebertrim l*n bana ait olan kimsye yan gøzle bile baktirmam :D
00 Yorumla
+1 yılYani iki ihtimal var, ya ben onu ya o beni indirir... Net.
00 Yorumla
+1 yılLise zamanımda 3 yıl kick box eğitimi almış biri olarak 10 sn içinde burnunu kırarım.
06 Yorumla- +1 yıl
Boşuna hergün gitip de ter dökmedik sonuçta böyle günler için çektim o işkenceyi :)
- +1 yıl
Bizim mahalleye sen gel 10 saniyede adamda ne burun bırakıyorlar ne surat 3 yılını boşa harcamışsın :D
- +1 yıl
@DarkTranquility Ankara 20 yaş altı orta siklet derecem var kick box mahalle kavgasına veya sokak kavgasına benzemez hafife alma bu işle uğraşan insanları yoksa hafife alınacak insan olursun aniden benden söylemesi :)
- +1 yıl
Hafife almıyorum benimde ilgim ve bilgim var dövüş sanatlarına sende sokak dövüşlerini hafife alma bence kick boxda kurallar var ama sokak dövüşlerinde kural yoktur :)
+1 yılSoru mu bu Allahın seversen... Tabi ki de kulak burun Allah ne verdiyse bana dalmadan topuklarım ordan :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yıl+18 şeyler olur. Bakılmasına bile tahammulum yok birde laf edicekler ha? Ben varken biraz sıkar laf etmek.
05 Yorumla- +1 yıl
Takmama ihtimalim yok ki sirf baktilar. diye masa dagitiyorum ben
- +1 yıl
Evet semsiye kirdim masalarinda yok bakmadik falan diyip gitti kekoydular garsonlar falan olmasaydi keske
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=pv42y7TW54kBu anın 5 saniyede gerçekleştiğini varsayalım.
00 Yorumla
+1 yılne diyorn l*n sen or... senin ben var ya a. m k l*n senin diye başlarım artık allah ne verdiyse
00 YorumlaLaf ona atılıyor sonuçta bir tepki verilmesi gerekiyorsa bu tepkiyi o vermeli.
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrtam kalabalıksa ve cidden birkaç kişi tarafından laf atılıyorsa #UcuzKahramanlık yapmanında pek alemi yok :S
00 Yorumla
+1 yılSimdi ben onu gectim karai tarafin hastane masraflarina verecek param yok bana o para lazim abi asil onemli konu o olmali bence
00 Yorumla
+1 yıldaima yanımda bıçak taşırım, annem her gördüğünde alsa da insan namusu için yaşar ben atmıyorsam kimse atmayacak atanda belasını bulur
08 Yorumla- +1 yıl
bazen güzel ölümler olur ;) Ölümünde güzeli olur
- +1 yıl
sen neden takıldın ki anlamadım :)
kültür böyle - +1 yıl
ha ha ha regl deki kız gibi neden bana trip atıyorsun :D
- +1 yıl
iyi uykular efendim
Dünyada tonla pislik gerizekalı mahluk var, hepsini ben mi temizleyeceğim... Olay yerinden uzaklaşırım sevgilimle beraber. Sonra polisi ararım, her ne kadar muz cumhuriyetinde yaşasak da belki işlem yaparlar falan diye.
00 Yorumla
+1 yılEşime sinirlenirdim :D Hemen oradan hızla uzaklaşırdık beraberce
00 Yorumla
+1 yılYaninda esi olan birine laf atan kişi pek normal olmasa gerek. Ben muhatap olmam elinden tutar devam ederz yolumuza
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl14 yila 6 turnuva sampiyonlugu sigdirmis profesyonel bir taekwondocu olarak bildigim butun diskalifiye hamlelerini itina ile uygulardim.
00 Yorumla kaç kişi olurlarsa olsunlar tekme tokat dalar dayağımı da bir güzel yer yerde kaşım gözüm patlak halde gülerek sefgülümü öperim :D
00 Yorumlaböyle olurdu
https://youtu.be/SbM2h7C7WF400 YorumlaOnu o Zaman görürüz
Şimdi lafla herşey olur romayı yakarım00 YorumlaÖnce uyarırdım, baktım hala devam ediyor, yanında gider bitane çakardım..
00 YorumlaYanımdakinin kim olduğunun hiç bir önemi yok o benim yanimdaysa ve laf atiliyorsa yı geç dikkatli bir şekilde bakiliyorsa elimden geleni yaparım
00 Yorumla
+1 yılerkeğe laf atan kadın yolludur... zavallıdır. hıç bır şey yapmam.
00 Yorumla- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılDelikanlı olan atmaz. Çeker kenara konuşurum. Tokatlarım olmadı.
00 Yorumla
+1 yılöldürürüm. ciddi manada o adamın kanını içmeden rahat yok bana
00 Yorumla
+1 yılben yanındayken laf atılıyorsa laf ona değil banadır. kan temizler.
00 YorumlaAllah göstermesin öyle biri ölümü göze alması lazım
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılhatunu güvenli biryere bırakır geri dönerim olay yerine sonra ya o bana ya ben ona
00 Yorumla Gülüp geçerim 😊😊😂😂
10 Yorumla
+1 yılİntihar etmeye çalıştığını düşünürüm.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimleyken g*tu yemez kimsenin laf atmaya 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Agzını burnunu kırar hastanelik ederim ;)
- +1 yıl
Affetmem 😄
- +1 yıl
Cok kıskancımdır :(
+1 yılKafasını gözünü kırıp eline veririm.
00 YorumlaEşimi de onu da oraya gömerim
00 YorumlaSilkerim onun belasını
00 Yorumlaİrlandalıyı bile indirebilirim.
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 Ölü 1 yaralı olması muhtemel.
00 Yorumla laf atan arkadaşı efendi efendi bıçaklarım
15 YorumlaDiğer konusunda 369 cevap paylaştı. Atan kişiye sormak lazim bu olaydan sonra :)))
00 Yorumla
+1 yılKızlara en kötü bakisimi atarım herhalde :D
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Denesinler bakalım ;)
00 Yorumla
+1 yılKizi caktirmadan biyere sıkıştırıp uyararm
00 YorumlaAgzının payı itinayla verilir..
00 YorumlaDiğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. Kızı bakışlarımla döverim iyi olmaz
00 YorumlaKim laf attiysa onu oldururdum.
03 Yorumla
+1 yılHiii dalarim durmam 👊👊
00 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi ama anlatmak istemiyorum :-(
00 YorumlaLaf atacak ağız kalmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
helal valla :D
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı