Güncellemeler
+1 yıl
Resmi paylaştım da gelmedi galiba beceremesim neyse sade bi makaena yapmış arkadaşlar
Buzlukta tavuk sosis vs gayet yeterince var.. çok zengin değiliz ama orta halliyiz durumumuz var ve ben bugün evden sandivic ekmek yedim iş yerinde sadece makarna yapmış bana sağ olsun..😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben eşime yemek yapardım onun mutluluğu için
Ya kardeşim sen evlenme yaa😏
Çok teşekkür ederim çünkü onu bile yapmak zorunda da değil. Aynı şekilde ben de, onun yaptığı şeyi sevmesem kendi kendime güzel bir sofra hazırlarım.
Yapma ya işe gitmiyoe ki ev hanımı
Sen hafta sonları ona sofra hazırlıyor musun peki, ya da temizliğe yardım ediyor musun? Belki canı sıkkın, ya da o gün morali bozuk. Basit bir şey de olsa yapmış kadın, birde memnun olmuyorsun. Eğer aşırı yorucu bir işte çalışmıyorsan zaten kendin yapabilirsin. Makarnayı o yapmış, yanına kendime tavuk kızartayım ya da salataya yapayım desen ölmezsin herhalde.
1+1 ev küçücük bi şey ne kadar yorgun olabilir ki? Haftada bir gün iznim var o zaman yardım ediyorum elimden geldiğince zaten
Yorgunluk fiziksel olmak zorunda değil, biz sandığınızdan daha duygusalız. bir şey demişsindir ona morali bozulmuştur, önceki gün iltifat etmemişsindir ona bozulmuştur, arkadaşları canını sıkmıştır, kendini o gün beğenmemiştir en basitinden o gün keyfi yoktur. Sebepsiz modumuz düştüğü oluyor bazen. Böyle olduğunda kadını alıp maddi durumuna göre yemeğe çıkarsan ya da şaka yoluyla neden böyle yaptığını yoklasan daha keyifli mutlu bir ilişkiniz olmaz mı. Biz de robot değiliz arada ufak duygusal çökmeler oluyor.
Duygusal çöküşle evlendik biz zaten 😏
Evliliğimiz başlı başına fiyasko
Neden öyle dedin ki 😶
Öyle işte zoraki bi evlilik düşün
O zaman onun sana yemek yapmayı istememesi ve en ufak şeyin batması çok normal. Birbirinizle mutlu değilseniz neden berabersiniz, öyle hayat mı geçer? Aile hatrına ya da başka bir şey için ömrünüzü harcamaya değer mi 😕
Değmez biliyorum, köyden aldım ben eşimi.. kurtulmak istiyordu evden, beni de seviyordu.. koyamadım sonra yanlışlıklar yaptık, mecburiyet oluştu. Öyle evlendik işte 1 veya en fazla 2 sene evli kalacağım hayatını kariyerini kursun daha sonra çıkacağım hayatından
Eşinle sorunların var mı aranız nasıl. Yani tepki olsun diye de böyle yapıyor olabilir.
Eh iş te fena değil bu aralar.. ama çok alıngan çok yoruluyorum bazen kültür farkı var.. o yüzden yani ömür boyu sürmez bu iş gibi geliyor bna
Baştan evlenmicektin o zaman. Kültür farkı olduğunu bildiğin halde evlenmişsen huyuna gitmeye çalışmalısın
Yaptık bi eşşeklik
Hevesi yok demek
Hevesi var da, bencllik hat safada