Köpekler hakkında bilgisi olan var mı 3 5 sorum var. Köpeğim Tarçın Pitbull Rodwider Kırması Dişi?

2 aylıkken Kıbrıs'tan Geldiler. 2 kardeş, biri dişi diğeri erkek. (Bakan aile sokağa bırakıcaktı bizde bahçede bakarız dedik.) Erkek olan zaten hastaydı geldiği gün öldü. Bu fotoğraf geldiği günün ertesi gün çekildi ölen kardeşinden sonra baya toparlayamadı yemedi icmedi serumlarla ayakta tuttuk çok zayıflamıştı. (Oturup dertleştiğimi beraber ağladımı hatırlıyorum 😢)
Köpekler hakkında bilgisi olan var mı 3 5 sorum var. Köpeğim Tarçın Pitbull Rodwider Kırması Dişi?

Neyse sorulara gelince..

▶Huy olarak Daha çok hangisine çeker? (Rodwider-Pitbull)
Tip olarak pitbulla daha çok benziyo sanki..
▶Hiç Saldırgan yetiştirmedim ama ilerde yinede saldırır mı Başkalarına karşı?
▶Baktığım yer bağ evi çoban köpeklerine karşı geceleri kapalı yerde tutuyorum ve ışık yok hırçınlaşır mı?
▶Kulağını kuyruğunu kesmelimiyim? Kes diyolar daha küçük değil mi?
▶6 Aylık daha dikenli tasma almalımıyım başka Köpeklerin saldırısına karşı? Tasmadan Nefret ediyor gerçi ama..
▶Dişi mı Daha sadıktır Erkek mi?

(2 Aylık)

(3 Buçuk Aylık)

(6 Aylık)

Güncellemeler
+1 yıl
Kırma vs değil demeyin pitbulluda rodwiderida tanıyorum arkadaş aile dostumuzundu. Yaşadıkları yerde izin vermedikleri için biz aldık diğer yavrularida sattılar. İlk geldiği zaman Veterinere götürdüğümüzde söylerdi zaten PR kırması olmadığını..