İngiliz Bull Terrier köpekler kendine özgü görünüşleriyle dikkat çekerler. Kafa yapıları ve üçgen şeklindeki bu köpek ırkının Bull Terrier ve Minyatür Bull Terrier olmak üzere iki çeşidi bulunmaktadır. Bir köpek sahiplenmeden önce, köpeğin karakteri, fiziksel özellikleri ve davranışlarını öğrenmeniz düzgün bir eğitim verebilmek için oldukça önemlidir. Aradığınız köpek türü fiziki olarak güçlü bir köpek ise İngiliz Bull Terrier köpekler tam da size göre.
Bull terrier pitbull'un atası olarak ta bilinir sahibine olan sadıklığı ve oyunculuğuyla eğlenceli ve can dostu olacak kadar güzel bir köpek iyi bir eğitimle aşamayacağın hiç bir engel olmaz
golden köpeğimiz oldu gerçekten çok zor hem bu hayvanlar büyük oluyo dışarıda gezmek istiyorlar tuvalet problemleri oluyor iyi düşün öyle al en azından karantina bitinceye kadar sabret başka bir hayvan al mesela kedimiz oldu birlikte uyuyoruz :) tuvalet vs vs çok kolay bakılabilir bir hayvan yinede senin kararın ama onun psikolojisinide düşün onlar dışarıyı çok seviyor fakat günde 2 kere çıkarabilirim dersen al ama emin ol bakamayınca vermek zorunda kalıyorsunuz o sana çok bağlanmış olacak ve hiç tanımadığı birine giderse gerçekten psikolojisi gider:(
Ya onun yerine kedi alsan, bakımı daha kolay. Ama illaa da alacağım diyorsan şivava cinsi al. Aşırı tatlı. Birde sahiplen lütfen petshoplardan alma. Ama kedi al derim kardesim
Kedilerle pek aram iyi değil. Sahiplenme konusuna gelecek olursakta ; düzenli olarak sokağa kedi/köpek maması ve su bırakıyorum. Camın önüne de kuşlar için bulgur , ekmek kırıntısı ve su koyuyorum. Velhasıl-ı kelam insani görevimi yerine getiriyorum. Bırakında hangi hayvanı sahipleneceğime de ben karar vereyim.