+1 yılgoogle ceviri baya bir yetenekliymiş görmeyeli.
neden İngilizceyi böyle cevirmiyor
Soruna gelince...
Ben antepte yaşıyorum bazı mahallere giriyorum kendimi Halepte hissediyorum ki Halepe gitmişligim var savaştan önce..
Durum zor kimse yurdunu yuvasını bırakıp kaçmaz ancak son dönemlerde bu göcmenlerin yaptıgıda artık had aşmak demektir.
Bizim şehirin yerlisi artık iş bulamıyor sebeb suriyeliler daha ucuza calısıyor cunku..
Ev temizligine bile aynı şekilde davranıyorlar..
Dahası birde seni begenmiyor yaşadıgı şehri
bari saygı duy biraz degilmi?
saygı duymayan bir topluluga saygı beklemek anlamsız
Sonra cıktı tv lerde konusmaya başladılar biz burada mutlu degiliz :)
yahu mutlu degilsinizde biz sizi zorlamı aldık ülkeye almasak ölürdünüz
insanda biraz minnet duygusu olmalı
Ve emin ol bu ülkede savaş olsa kimse kaçmaz..
savaşır.. biz asla kaçmadık savaştan ki zaten senin soydaşların savaş alsa sizi almazdık biz şehirlerimize diyorlar
adamları öldürür kadınlarınızı alırdık diyorlar gülerek
sen kalkmıs neden bahsediyorsun40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Bazı "insanlar" bizi sevmiyor demişsin. O sizi sevmeyenler insan değil. Onlar faşist bir yaratık türü. Onlar kendi ırkından olmayan herkese düşman. Kişisel algılamayın.
52 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür
- +1 yıl
yanılıyosunuz gayette haklılar. İzlemiyormusun haberleri 10 çocuk yapıyolar daha yardım istiyolar , ülkede bizden iyi yaşıyolar ırkçılıkda haklılar
+1 yılSuriyeli değilsin tamam onların yaşadıklarına değinmişsin ama hata yapmışsın böyle bir soru sorarak buradakilerin çoğu Suriyelileri küçümser sanki onlar insan değilmiş gibi birde kendi ülkemin insanları dururken niye onlara yardım edeyim diyenler yok mu acaba oturdukları yerden kıçlarını kaldırıp birilerine tek bir yardımda bulunmuşlarmı neymiş hırsızlık yapıyorlarmış çalıyorlar mış l*n dingil gerizekalı hiç düşündün mü oradaki yaşantıları nasıldı belki iyi bir hayatları vardı savaştan kaçıyorlar bazılarımız savaşın nasıl birşey olduğunu bilmiyorlar Allah ülkemizi Suriye, Filistin Afganistan gibi olmaktan korusun şimdi buna da birşey yazacak gerizekalı sokuklar vardıŕ
47 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun sana
- +1 yıl
Bu topraklardada her gün kaç tane şehit veriliyor savaş burada da var ama sevgiliyle buluşup sinemada film izleyip öpüşünce pek alklınıza gelmez akşam haberlerdinde aklınıza gelir 2 dakikalığına , erkekler yine askerlik yapıyo biraz milliyetçi ve devletine hizmet veriyoda kızlar ne yapıyo ben çok merak ediyom
- +1 yıl
@Fioswt bu topraklarda ölen şehit olan askerleri senden daha çok düşünüyorum kızları askere alsalardı koşa koşa giderdim merak etme
- +1 yıl
Birşey değil
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. şu an bizim burada savaş olsa bizi ülkenize almazlardı buna emin ol. biz size saygı duyduğumuz halinize üzüldüğümüz için ülkemize kabul ediyoruz benim suriyelilerin sevmeme sebebim sadece dilenmeleri daha doğrusu dilenen tüm insanları sevmiyorum ben elin ayağın tutuyorsa gir bir işe çalış bu sabahtan bir örnek vereyim yanımda otobüste bir suriyeli oturuyordu ve ben bundan rahatsız değildim bizim gibi kartını basıp oturdu ve giyim kuşamıda gayet iyiydi ayıplanacak ya da küçümseyecek birşeyi yok
13 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapma o zaman
- +1 yıl
Hepsi demiyo genelleme yapiyo ve dogru söylüyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılNeden istenmiyor musunuz?
1. Ülkemize, kalıcı olarak yerleşmek istiyorsunuz ve sokaklara hakim olmak için ; gençlerimize bıçaklıyorsunuz
2. Kızlarımızı, çok sık taciz ediyorsunuz
3. Suriye de, üç çocuk yaparken ; buraya geldiniz 6 çocuk yaptınız. Ayrıca vatandaşlık alıp AKP ye oy vererek ; ülkemizi elimizden almak istiyorsunuz
4. Ucuz iş gücü olup, Türk işçisinin işini elinden alıyorsunuz
5. TÜRK DÜŞMANIsınız!
6. Nankörsünüz
7. KİLİS VE Hatay'da Türkleri yerinden ettiniz. Tehditle, dükkan satın alıyorsunuz
Artık savaş da bitti. Defolun gidin. Aksi halde, Türk milleti sizi gönderecek.. Ayrıca biz, vatanımızıdan kaçmayız20 YorumlaTek taraflı bir eleştiri doğru olmaz. Sizin kültürünüz ile bizimkiler çok farklıdır.
'' Sığınmacı şeklinde gelenler '' malesef hak ettiği gibi davranmıyorlar bizim insanlarımıza. Tehtit ediyorlar , kavra çıkarıyorlar ve saldırıyorlar. Senin niyetin temiz olabilir buna saygıyla yaklaşıyorum.
Fakat insanlara insancıl yaklaşırsan seni geri çevirmezler. Buna emin olabilirsin. Doğruluk ve dürüstlük yolun olursa sorun yaşıyacağını sanmıyorum. Hatay' da insanların evlerini yakacağız , artık buralar da biz oturacağız gibi tehtitler malesef unutulcak şeyler değildir.00 YorumlaSuriyelileri sevmiyoruz demiyor kimse... Konu şu ülkenizdeki savaşı kim başlattı? Neden barış içinde değilsiniz? Oradaki kargaşayı Türkiye ye taşıma riskiniz yok mu? ISID , Özgür Suriye Ordusu.. vb. yapılanmalar nasıl ülkenize hakim oldu? Neden ayaklandınız Arap Baharı denen BOP projesine neden direnmediniz? Bu sorulara sen cevap verebilirsen insanların neden Suriyeliler hakkında çok da iyi düşünmediğini anlayabilirsin... Aynı şey bizim başımıza gelse siz bu yardımı yapar mıydınız? 1. Dünya savaşında biz gördük gerçek müslümanların kim olduğunu...
31 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Nereli olduğunu bilememde neden savaşmıyor kaçıyorsunuz diye küfreden nikahsız mahsüller var ya işte onlara sorsana evinde çoluk çocuğunla otururken yukarıdan atılan bombaya kafamı atacağız şeref eksiği sen olsan karını çocuğunu savaşamı sürerdin mendebur it burada bir toma su sıkıyodu dötüne bakmadan kaçıyosun veledi zina
60 Yorumla
+1 yılSizi biri kurtarmalıydı evet ama o
Ülke biz olmamalıydık bunları yazarken yüreğim yanıyo emin ol, bunun icin yeterli bir ülke değiliz biz daha kendimize yetemezken sizin hepinize olmasa da cogunuza cok fazla ve gereksiz imkan sunduk. bizim gibi henüz tam gelişememiş bir ülke için çok fazlaydı bu. Kısaca bize fazla geldiniz bilmiyorum anladın mı, ayrıca bizim Türkmen kardeşlerimiz de yardıma muhtaç durumda iken size koşmamız garipti42 Yorumla- +1 yıl
Tipik inönü zihniyeti. O alçak da azeri vatandaşları dtalin zalimine göz göre göre verdi. Ve anında kurşuna dizildiler. Yazık
- +1 yıl
şu an Türkiye'de savaş çıksa savaşmak yerine ülkenden kaçar mısın? Suriyeliler kaçtı işte, kaçarsan zor durumda kalmaya mahkumsun cünkü mültecisin, buna ragmen çoğu suriyelinin orta düzey bir hayatı var burada
+1 yılVatanını seven insan, vatan toprağını bırakıp kaçmaz, bu ülke topraklarının dört bir yanı şehit kanları ile sulanmıştır. Osmanlı'dan bu yana Çanakkale'de, Yemen'de, Suveşt'te, Filistinde, Galiçya'da. Misak-ıMilli Mücadelesinde; Afyonda, Eskişehirde, Bursa'da, İzmirde, Maraş'ta, Antep ve Urfa'da insanlar vatanını kaybetmemek ve bırakıp gitmemek için canlarını feda ettiler. 30 yıla yakın bir zamandır da PKK ile savaşıp ülkenin bütünlüğü için şehit veriliyorken ve analar ''Vatan sağolsun, bir oğlum daha olsa onuda askere gönderirim''derken sizler kaçtınız, Bizde Vatan demek, namus demektir, Artık gerisini sen düşün, Bursa'da başı boş dolaşıp, buranın kızlarına laf atıp musallat olup, bir araba dayak yiyen çok suriyeli gördüm. Mağduriyetinizin arkasını saklanıp bu ülkenin nimetlerinden faydalandığınız için, Rahat yaşam adına savaşı bahane edip bu topraklara ve Avrupa'ya kaçtığınız için ''SİZLERİ SEVMİYORUM...'''
''ALLAH HERKESE KENDİ TOPRAĞINDA ÖLMEYİ NASİP ETSİN...''00 Yorumla
+1 yılbizler osmanlının mirascılarıyız bizim için Ankara İstanbul malatya erzurum neyse halep rakka hama aynı müslüman olan herkez benim kardeşimdir başım üstünde yeri vardır
bazıları cumhurbaşkanına düşmanlık olduklarından o kucak açtı diye suriyelilerde düşman oluyorlar
bizler suriyeliler için elimizden gelen herşeyi yapacağız inananın sizi hor gören bir kişi varsa sizleri kucaklayacak iki kişi mutlaka vardır00 YorumlaHaklısın bacım. Ancak herkez kendini düşünüyor. Sizler geldikten sonra iş gücü çok düştü, ucuza eleman bulmak kolay oldu, haliyle işsizlik oranımız zaten yüksekken iyice yükseldi. Hor görülmüyorsunuz ama kolaya kaçıp dileniyorsunuz. Sizleri seviyoruz ve kesinlikle küçümsemiyoruz.
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunu çeviriden yaptın öylemi l*n bu kadar güzel çeviriyosa biz niye gavur karılarla anlaşamıyoz
183 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbizim antalyadada var cok ardkaşım suriyeli görünce küfrediyor cok üzülüyorum insanız hepimiz savaştan kacıp geldiniz ama tabi içlerinizde kötü insanlar yok degil bu hepimizde var bence sizlere yardım edilmeli insanız türkiyede savaş olsa biz nereye gidicegiz arkdaşlar bir onların yerine koyalım kendimizi elin memleketlerinde yersiz yurtsuz inanın cok zor allah yaşatmasın böyle birşey
01 YorumlaNiye ayaklandınız desek ne değişecek... olan olmuşşş gelmişsiniz insansınız ama suriyeden gelen bazıları çok ortalığı karıştırıyor tepkimiz onlara... yoksa sunni olmuş nusayri olmuş hristiyan olmuş dürzi olmuş suriyeden kaçıp gelenlere sorun çıkarmadığı sürece sorunumuz olmaz
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleriniz karı gibi, yaslilara cocuklara kadinlara eywallah ama koc gibi adamlarin ulkesini terketmesi ne demek. Biz turkler ölmek ugruna savunduk yuzyillardir topraklarimizi, bir karis toprak icin milyonlarca can veririz ama yinede savunuruz ulkemizi, iste bu yuzden sevmiyoruz sizi.
10 Yorumla
+1 yılAhahah...
Sen ve suriyeli? :D ve Google 'den çevirdin? :D neden savaşmıyorsunuz ve kaçıyorsunuz?93 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılbizim ülkemiz de savaş çıksa kimse gitmez diye düşünüyorum. ama sizin erkekleriniz adam değil çoluk çocuktan çok sınırlar da sapasağlam domuz gibi erkekleriniz kaçıyo savaşsanıza bizim kötümüz zaten bize yetiyo bi de sizin çürük yumurtalarınızla uğraşıyoruz atam olsaydı hepinizi asardı o sınırda da işte özellikle o erkeklerinizi
00 YorumlaTroll soru translate bu kadar iyi çevirmiyor :D Her neyse neden seveyim elin arabını. ülkemde milyonlar kendi ırkımdan zor durumda olan varken elin arabına neden bakayım? aynı durumda biz olsak su vermeyecek araba neden bakayım? gebersin gitsinler gördükçe mutlu oluyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl10 lira için akşama kadar çalışıyor, internete giriyor, ks ye üye oluyor ve burada bu saatte yorumlar yapıyor. Buna ancak Kadir inanır. Suriyelilerin adını kullanıp burada ilgi çekmeye çalışma kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılSuriyeli değilsin bu kesin bu kadar cümle kurman o çevirici ile imkansız açıkçası sevmiyorum açıksası :)
20 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben üzülüyorum size. Vatan terkedilir mi? Bu kadar kolay terkedecekseniz niye vatan diyorsunuz? bir yandan sizde haklısınız. Suriyede kim kime sıkıyor belli değil. Kim kimle birleşecekde kime karşı savaşacak.
00 Yorumlasen suriyeliysen ben de güney koreliyim suriyelisin de bu kadar türkçeyi ne ara öğrendin yazdın bu siteye kayıt oldun külahıma anlat. size düşman olanlardan biri de benim sizi gördüğüm yerde vurasım geliyo pislikler. hırsızlık sizde çingenlik sizde.
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Suriyelilere diyo. Vatanını terketmek ne? Kalk geri git diyo yani. Sen yanlış anlamışsın. @cfpeee
+1 yılSizi küçümseyenler yavşak , sizi kullananlar ococugu kardeşim. Her insan eşittir. Her insan yardım elini hak eder. Allah yardımcınız olsun
10 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sizi kim sevmiyor? Bu karakter meselesidir toplusal değil.. Suriyelileri kötüleyenleri gördüm çünkü hırsızlık yaptılar bazıları ve birçok kadında fuhuş işine girdi. O yüzden kötülüyorlar. Biz sahip çıktık başkasını bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı durum da biz olsak siz bizi sınırda vurur dunuz ha suda var bix vatani asla burak mayix sonunda ölüm olsada ama biz size kucak açtık bazı Suriyeli ler söyle demiş otobüste Türkler bizi vatanina aldı bide avratlarini verseler de neyse bunu biri ssmis gebertenr kadar dovmusler adam gibi misafir olun zaten kime iyilik yaparsan gotunu neyse
10 Yorumlaİstemiyorum daha ne yazayım siz ortadogulusunuz modern çağa ayak uyduramadiginiz için kadinlarimiza sapıklık yaptığınız için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçünkü sizin ırkınızdan bir çoğu insan türkiye'de insanlara zarar veriyor çoğu taciz ediyor tecavüz ediyor veya bedava geçiniyor bu yüzden de her suriyelileri kötü biliyor tabi bizim ırkımızdan da bir çok insan kötü ama iyileride var
00 YorumlaTurkler kolay kazanmadi bu topraklari savasarak olerek kazandim.. Gidin kacacaginiza savasin.. Ulkeyi ne hale getirdiniz.
30 YorumlaGoogle çeviri ben kullanmayalı baya iyi çevirir olmuş :p
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGo fight bitch don't sell your country now go fight and die for you're country like your ancestors ben kastırdım bu kadarda sormak lazım ingilizce biliyormu :D
00 Yorumla Diğer konusunda 570 cevap paylaştı. Google böyle güzel çeviri yapmaya ne zaman başladı :)
10 Yorumla
+1 yılGoogle Translatenin bu kadar düzgün çevirdiğini düşünen var mı? Gizliden çıksana Suriyeli kardeşim seni bir görelim. :)
00 Yorumla
+1 yılLa bir git A. koyum trollmüsün nesin googleden çeviri yapmış bide nezamandır bukadar güzel çeviriyor bu google.
00 YorumlaDiğer konusunda 544 cevap paylaştı. bu vatan topraklarında yaşamanın bir bedeli vardır... vergi öder, askerlik yapar her vatandaş... gidin özgürlük için, ülkeniz için savaşın... çekin gidin istenmiyorsunuz...
23 Yorumla- +1 yıl
@Gafkya sebep?
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu ks nerelere gidiyo yaş sınırla ası da işe yaramamış
00 YorumlaDiğer konusunda 699 cevap paylaştı. Genelleme yapma bence herkes kötü düşünmüyor bu ülkede arabasında süt bulundurup trafik ışıklarında durup suriyeli çocuklara süt dağıtan insanlarda var.
00 Yorumla
+1 yılSizin suriyeli oldugunuza inanmiyorum suriyeli halk uzerinden bu tür paylasimlarin yapilmasi son derece yanlis.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlk defa google nın bu kadar düzgün çevirdiğini görüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOn lira dediğimiz para için mi. Siz gelince bizim insanımız aç susuz kaldı. Kendi insanım varken kusura bakma sizin için pek fazla üzülemeyeceğim. Size de çalışmayın demiyorum. Ama çoğunuz ya dilendiriliyor ya da insanları dolandırıyorsunuz. Buna ne demeli?
33 Yorumla
Soran+1 yılYapan var yapmayan var böyle dusunen insan başına gelmesin
- +1 yıl
Biz Suriyelilere yardım topladık. Milyonlarca lira verdik. Siz ne zaman fakir Türkler için para topladınız? Bu sunuz siz işte. İnsanlıktan pay almamışsınız siz. Sen hiç gittin bir Suriyeli ailenin evini ve ailesini gördün mü? Ben gördüm. Hemde bir çok. Ne gördüm biliyormusun? Kocasız kadınlar. Babasız çocuklar. Bizim kültürümüzde kanımızın son damlasına kadar savaşmak yok. Onların olmaya bilir? Batıda misafir perverlik yok? Anne babası yemek yenildiği sırada geldiğinde, anne babasına yemek yedirmezler. Otobüste her türlü gaz çıkarılır. Bize tuhaf ve pis geliyor. Onlara normal. Suriyelileri mi dert ediyorsunuz şimdi? Tamam eyvallah çoklar, Türkiyenin kaldırayamayacağından fazla hemde. Ama yapacak bir şey yok bacım? Sırtımızı mı döneceğiz?
Cevap sahibi+1 yılSırtımızı dönelim demedim. Onlar hakkında kötü düşüncelerimde yok. Benim sitemim devlete. O kadar Suriyeli için yapılan yardım bizim halkımıza neden yapılmadı. Ben neden sokakta hala kötü durumda olan insan görüyorum. Suriyeliler çalışmadan da para alıyor. Devlet baba sağolsun. Peki biz bu duruma düşsek bize yardım ederler mi? Hiç sanmıyorum.
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. size kızmıyoruz suriyeyi karıştıran tayyip e kızıyoruz. siz sadece basiretsiz dış politikanın sonucusunuz.
10 YorumlaVay be kız benden iyi Türkçe konuşuyor bu google çeviri de Türkçeyi bu kadar yanlış nasıl yazdı anlamadım doğrusu :)
00 Yorumlakızılan siz deılgısınız sızı ınsan gıbı sartlarda agırlamayan hukumete kızılıyor..
00 Yorumla
+1 yılBen küçümsemiyorum ama Türkiye olarak saf kan değiliz artık. Saf Türklük diye bir sey kalmadı, karıştık hep
02 Yorumla- +1 yıl
bunun ırkla alakası yok... vatan için bedel ödenir, bu yavşaklar ne bedeli ödüyor da bu topraklarda yaşıyor... kendi vatandaşımız çöpten ekmek topluyor, biz kendi vatanına hayrı olmamış hainleri besliyoruz... Bunların ülkesi için savaşmaya dünyanın dört bir yanından insan gidiyor, bu ödlekler gelmiş burada yaşayacak... Öyle bedavaya özgürlük kimseye vermezler...
- +1 yıl
Google bu kadar iyi çevirmez ama ciddiye alıp cevap vermek gerekirse ırkçılar her toplumda var takılma
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıltek suçun insan olmak bu ayrımcılığı yapanı allah affetsin direk birşey bulamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladim gibi eminimki turkler sizin elinize dusse siz bir kasik suda bogarsiniz... buyuzden olabilirmi...
00 YorumlaNe zamandan beri google çeviri bu kadar iyi tercümanlık yapar olmuş bak sen?
00 YorumlaAllah yardimciniz olsun zor valla küçümsenleri boşver sen onlar kendini bilmez kişiler
00 Yorumla
+1 yılGoogle translate cevirisine benzemiyor düpe düz Türkçe uyumuna dikkat edilmişbir yazi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCeviriden yaptin :D guldum valla ben arapcayi cevirirken kelimeyi bile dogru duzgun cevirmiyo sen bunu boyle cevirdin he :D
00 Yorumla
+1 yılBen suriyelileri küçümsemiyorum da. Sırf puan almak için suriyeliyim yalanı uydurman hoş değil.
00 Yorumlaكنت وهمية
Al bunuda Google Translatordan Cevir 😉😉😉😏00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. benden akıcı türkçe konuşmuşsun suriyeli trol karddeş
00 Yorumlakardes kardesi sevmezmi sizi kucumseyenler kendi vataninida kucumsuyor zaten biz aliskiniz kardesim😉
00 Yorumla
+1 yılGoogldan bu kadar net çeviri yapmaz küçük insanlarsınız çünkü Siz onurlu bir ölümden kacıp onursuz bir hayatı tercih ettiniz onun için sızlanmayın
00 YorumlaGercekten zor vatani dan cikip baska ulkelerde yasam mucadelesi vermek
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBizim problemimiz yok ama ben sizin yerinizde olsam orda ölürüm kimseye sığınmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkce cevriyorsin ama karakterler tam olmamis nasil becerdin bunu suriyeli kiss
00 YorumlaBütün suri kardeslerimizin hepsinin azina mokarımı sokayım mahfettiniz ülkemizi gotu boklu totoslar
00 Yorumla- Diğer konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılkeşke savaşlar hç olmasa insan insanı hiç öldürmese.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGoogle çevirinin bu kadar iyi çeviri yapmadığını biliyorum
00 Yorumlaİnsan vatanini terkederde bu halde yasarmi ulan
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk ırkı Arap ırkından daha yücedir ondan büyük ihtimal
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım