Bana çıkma teklif eden çoçuğa aynen bunu yazdım yol verdim..
Kırılmış mıdır acaba? O da kendine göre birini bulsun
Kırılmış mıdır acaba? O da kendine göre birini bulsun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet kırılmıştır belki ama unutur. En azından ona ümit verip, başka duygular içine girmesini engelledin. burada çoğusu senin topa tutacaktır ama ben haklı görüyorum seni. İlişkilerde çiftler birbirlerinden beklenti içindedirler. O da senin beklentilerini karşılayamayacaksa iki taraflı sonu kesin mutsuzluk olan bir ilişkiye girmek zaten saçmalık olurdu. Şimdi beni de topa tutmasınlar, gerçekçi düşünen biri için işlerin yürüme şekli böyle. Ama zaten bu aşk da değil, o çok farklı bir durum.
İyi yapmışsın, haklsıın.
beğenmeyeyip parasız dediğin insanlaram uhtaç olasın inşallah. İgrenç gereksiz insansın
ah bee senden kendine göre birini bulsaydın da bunlara gerek kalmasaydı
Cevap
86Cevap
Aferim iyi dedin. Şimdi o çocuk azim ve hırsla bir şirkette CEO olsun. Yıllar sonra çıkıp gelsin parasıyla seni satın alsın sana umut versin seni kullansın ve daha sonra bir sabah, yastığının kenarına ücretini ve bir mektup bırakarak seni terk edip gitsin. O zaman mutlu olursun :D
Edit: Mektup ta büyük ihtimal şöyle yazacaktır : Parasız insan gereksiz insandır. * bu parayla git g*tüne başına don al mk.
. mına koymussun cocugun kırılmısmıdır diyorsun.
Ama ben cocuk adına sevindim senin gibi paragözden kurtulmus.
O cocuk daha iyilerine layik.
Hep senin gibi kızlar çıkıyor zaten karşıma varsa yoksa parada gözleri sonra vay efendım neden hemen ayrılıyorsun.
Paran bittiğin de bir b*k kadar değersiz olacaksın. İtibarsız..
Bir garantisi var mı?
Benim en büyük hobim böyle malca , salakça konuşan tipleri ağlatacak kıvama kadar getirip rezil etmek. Küfür en büyüğünü hak ediyorlar bunlar çünkü.
Siz hak etmeyen birisinin dünya turu yapmasını ve mutlu olmasını ister miydiniz? Ben de tam tersi istemiyorum. Sen acaba kendine nasıl bir kodoman bulacaksın.
Şerbeti mayası bozuk olan harçtan bir halt olmaz , senden de zor olacağı kesin.
Paran olmayabilir neden kendini gereksiz gördün ki. Seni öyle kabul ederdi gurur yapmasaydın. .
Öncelikle başlık saçma, soru şeklin de değil kendi fikrini yazmışsın.
Allah'ın adaleti var.
Bir gün, parası yok diye bu sözü kullandığın o şerefli çocuk gün gelir karşına çıkar ve çok utanırsın buna emin ol. O kendine göre şerefli birini bulur.
Dışarıdan dolu fakat içten tamamen boşsun!
Tıpkı süslü ve çok büyük bir çelik "Para Kasası" gibi!
Görende seni dünya zenginler listesinde zanneder!
Al sana cevap "Senin Satın Alamayacağın Kadar da Zenginim!"
çocuk ıcın en kestirmeden vazcayma yolu.. en azından dıyecekkı ınsan bıle degılmış..
Para insan icadıdır. İnsanların mal ve mülklerini kısıtlayan bir politikadır.
Kazanılması zahmetli harcamasıda çok kolaydır.
bu yüzden para ile saadet olmaz
çocuk senden kurtulmuş onun adına sevindim
Kimin ne olacağı belli değilki bu dünyada. Ya ilerde sende parasız kalırsan? Objektif olmaya çalış bakalım. O zaman sende gereksiz bir insan mı olacaksın?
Kusura bakma ama bu dediğinin "ben kaşarım" demekle aynı anlama geldiğini idrak ettiğin zaman ne kadar yanlış düşündüğünü anlayacaksın. Umarım o zaman senin için geç olmaz.
Bunu sözü söyleyen erkekden kızdan iğreniyorum. Genelde bu cümleyi kuranların da ahım şahım parası yoktur. O zaman bu artistliğin sebebi nedir?
Onu bilmem de, kriteri para olan kız ancak yolacak erkek arayan biridir, insan yerine koymaya değmez, orası kesin.
Parasıyla kendısıne kole arayan bı adam vardı. Getırın onu buraya :)
Çok kötü bişey ya paraya bu kadar tamah etmek... Zamanla para için herşeyi yapabilirsin diye düşünüyorum ;)
Bu cümleyi kurarak kendi gereksizliğini göstermişsin resmen
Kırılmıştır. 10 sene sonra zengin olacak önüne çek atacak. -Ne kadar istiyorsun ul*en? :D
Sen de döl israfi oldugun icin gereksizsin gereksizsin
Parayı seven hatunlarda ya zengin kocaya varıyor ya da o fakir gördüğünüz adamların 100-200 lirası için altına yatıyor. kendine dikkat et güzellik
Doğru yazmışsin canım para herşey değil ama çok büyük bir ayrıntı elbette kırılmıştır
1 kuruş bile senden daha değerli şu an gözümde. Paranın kölesi olan gereksiz bir insan daha.
iyi ki yol verdin. senin gibi bir karaktersiz için keyfi kaçacaktı..
Fahişeler de para için birlikte oluyor.
para para para bunun kölesi olan kızlardan nefret ediyorum altındanmı nedir yanı param var ama yedirmem aarkadaş karşıyım yiyecek birilerini blsunlar senide kınıyorum
bence kırıldıgını zaten biliyorsun.. senin paran mı yokta paralı arıyorsun hanımefendi?
Parasız olanlar paralı olanlardan daha şereflidir, Bunu unutma...
ücretin ne kadar desem kırılır mısın?
yok canım neden kırılacaksın ki parayı veren düdüğü çalar dimi yani?
şimdi arkandan neler diyodur kim bilir. Vay kaşar paranın köpeği olmuş vs vs. bu kadar önem vermeyin paraya kefenin cebi yok
Parasız insanlar olmasa paralı insanlardaki o "ego" denen şey de olmazdı. O yüzden kıymetini bilin o insanların!
bende param için geldiğini hissettiğim kızları öpmeden seviyorum ;)
dürüstlüğünü takdir ettim eğer gerçekse tabi
çünkü aslında bir çok kız farkında olmadan biten ilişkisini bu sebeplerderden bitiriyo ama kendine bile itiraf edemiyo
valla sahsen benöyle parayla oynasam sana değil baskalarını alırım hatta teklif etmem onlar gelir zaten :) haa senin gibi düşünen kızıda yataga atmak ıcın çıkardım ondan sonra YOL
para her kapıyı açar diyen insan para için her şeyi yapan insandır diye geri yazmış
kırılmıştır ve kul hakkına girdin nasıl alıcan şimdi gönlünü söyle bakalım
En iyisini demissin. Senin gibi gereksizden yol yakinken ayrilmis.
ya git işine be kızım toplumun sizn gibilerden arınması lazım, ulan para mı adamlık be gerçi sen ergensin şu an bunları düşünemezsin pardon
Hayat kadınlarını siteye alırlarsa böyle sorular olur.
Bencede haklisiin ama bunu soylerken de icim cız etmiyo degil bir bakmissin fakir birine aşık olmusuz Allahin işi yani bunuda düsünmek lazim kinamiyorum o yuzden :D
Yok artık o. O Bir de soruyor musun kırılmış mıdır diye?
Gururun ve onurun olmayabilir o seni öylede kabul ederdi takılmasaydın
Karaktersiz insan namussuz insandır.
Buda benden sana gelsin.
Insan kendinde ne eksikse karşısında onu arar. Mesajı ve asıl gereksiz olanı anlarsın umarım ;)
senin gibiler cok var zaten hani isten yeni kovulmus biri olarak soyluyorum bunu ;)
Kirilmistir tabii oyle soylenir mi. Istemiyorum de olsun bitsin.
senin gibi kaşarlar yüzünden gerçekten sevenler hep üzülüyo :(
Karakterli kızlar için karaktersiz kızları üzdük beyler işte..
Cok yalnis bisey demissin. Bende almanyadanim firmam var millionär olmasamda param var ama parayla artistlik felan yapmiorum.
oda paralı insan dötü havada insan olarak algılar bundan sonra
Fakirlere olsun porsche den selam dien kız sen misin yoksa?
sen kalbine sevgili değil yanına süs köpeği arıyorsun kusura bakma ama aşık değilsin sen
Saçmalamışsın... Sen o Zaman kimin parası fazla olurda ona atlarsın ondan ona
peki senin paranın yarın bitmiyeceğinin veya parasız kalmıyacağının garantisi var mı?
Terbiyesizliğini göstermene gerek yoktu.. Kısacası kabul etmeyebilirdin..
Egonu skym kısaca hayır deseydin niye boyle faceden çalıntı sozlerle reddederken bile havalı gorunmek istiyonuz anlamıyorum.
senin bakış açına göre paralı erkeklere evlenen kızlar sadece köleleri olabilme durumundalar. herkes hak ettiği gibi yaşıyacaksa
İyi ki öyle yapmışsın. Senin gibi kaşarı haketmiyor daha iyilerine layık o arkadaş ;)
eskortmusun parayla iş yaptığna göre hani eskortlar da parayla.
İğrençsin tek kelime ile.
Parasız adam gereksiz adam, gereksiz adam şerefsiz adam :D
sen şimdiii bu gazlaaa arabaları bile doldurursun.)
sende parasız kaldığında sende gereksiz oluyorsun ozaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar