patates klasik, sucuk kuruyor yavan oluyor, sosis sevmem, kıyma da ağır olur ona
başka ne koyulabilir?
başka ne koyulabilir?
Patlicani kozle dogra icine kasar rendele yag baharat at ya da beyaz peynire maydanoz dogra birazda yag kasar ekle birazcik ya da gicbirsey koymadan yap ya da tatli seviyorsan çikolata sür muz koy kapat herseyi koyabilirsin.
Bide kirmizi biber varya salca yapilan papya mi deniyo ona ne onu minik dogra kasarla birlikte koy immmm super cok severim ve oyle yaparim sigara boregine de dene
Kirmizi eti hasla ve iyice yumusasin. Sonra kup kup kes ve sogan, bezelye ve kup dogranmis havucla biraz kavur. Sonra bu harci milfoye koy firina ver, al sana talas boregi :-)
gece gece acıktırdın! peynirli dene maydonoz ile kaşar bulursan daha lezzetli oluyor! tavuk eti garnitür de deneyebilirsin! hepsi denenmiştir lezzet garantili!
Cevap
13Cevap
Çikolata, ıspanak, pazı, yadamantarl8 patlıcanlı soğanlı iç
milföyün arasına lokumda çok yakışıyor sarellada yakışiyor ama tuzlu olarak peynirli iyi oluyo
Peynir konulabilir (cok guzel oluyo), çökelekde olur. Güzel bir ot da koyabilirsin cok sey var
Peynir var kasar var. Hatta peyniri naneyle kekikle kara biberl baharatla susleyebilirsin
sucuk ve kaşar koyarım mis gibi olur of olsada yesek
peynir, salam, sosis, sucuk, pastırma, domates, herşey :D
ıspanak la pkaşar peynirinden bir haç hazırla dene güzel oluyordu
çikolata, kaşar, patates, kıyma.. en çok bunlar yakışıyo ;)
ananas ve labne peyniri
Beyaz peynir kasar peyniri.
ben sade seviyorum kuru hatta
Bence onun icine krema koyup torpil yapmalisin
Peynir nasıl olmaz o listede:/
Dikkat ! Canımız çekebilir
Ispanak , peynir , kaşar , salam.
Kaşar, lor veya tulum peyniri denedin mi peki?
çikolatalı yapabilirsin
Çeçil peyniri. Erir böyle mmm
Hazır garniturler satılıyor onlardan koy.
Sevgini koyduğun herşey çok lezzetli olur
Peynir allı na gelmesi galiba. #Dasdfghjk
peynir çeşitleri
salam
Kaşar. Yumuşacık oluyor
Peynir cökerek koy
Sosis :)
Peynir koy fiyonk seklinde de kapa
Reçel :)
@haskafkas reçeli koyuyorum üzerine bıçakla 2-3 küçük çizik atıp fırına koyuyorum :)
Nutella.
Kaşar ya da peynir
Kaşar
Kaşar
Patates
Bu saatte bu soru
kaşar peyniri koy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar