son yıllarda bollywood dışında hollywooddaki teklifleri bile geri çeviren dünyanın en güzel esmer bombalarından bence. tam bir hint güzeli diyemiyorum Adriana lima havası var zaten adriana limayla katalog çekimi teklifi gelmiş. hollywoodda birsürü basrolu reddetmiş.
hızlı ve öfkeli 7den basrol teklifi almış. Ashon kutcher bayılıyormuş bu kadına. Aishwarya rai gibi tepkili sanırım asihwarya rai de brad pittle basrolu reddetmiş.
son resimlerde bakımsız makyajsız halleriymiş türk ünlülerin makyajsız hallerini düşününce bizimkilere göre kraliçe arkedesler :D
Tutturmuşsun bir hollywood başka bir şey bilmiyorsun.. Kızın oyunculuğu iyi olabilir o yüzden teklfiler geliyor olabilir. Bana göre hiç güzel değil.. Hollywood a bir Türk kızının gitmemesi çok doğal çünkü din mezhep ayrımcılığı var. Müslümanlara düşman olan bir kesimin nasıl olurda müslüman birisine teklif götürmelerini beklersin? Bence sen bu avrupa amarika hayranlığından vazgeç. Özüne dön..
Bu kızın müslüman olmadığını mi sanıyorsun? 😊 Zaten bize gele teklifler var ama bu kız kadar gyzel oyuncumuz az olduğu için anca amerikan dizilerinden gelir hollywood dan gelmez
Hintli diyorsun hindistanın %90 dini inanışları hinduizm dir.. Senin gibi amerika rüyasına kapılmış bir kızla daha fazla tartışamıycam çünkü senin gözünü amerika sevdası bürümüş. Umarım bu boş amerika tutkunluğundan biran evvel vazgeçersin. Yoksa psikolojin bozulacak.
Ne alakası var amerika tutkusuyla Kadın müslüman olduğunu itiraf etmişti Bollywood da kaç tane müslüman oyuncu var biliyomusun sen hindistan beni bağlamaz bollywood müslüman kaynıyor. Bu kadında müslüman. Ayrıca gözümü sevda niye bursunu Çirkin bir kadın olsa hollywood dan teklif almazdı orası zirve anlatabildim mi?
Ya ben hollywood pek izlemem bile Sadece hobt medyasının dediğini söyledim hint medyası birsürü şeyler yazıyor ama hep yakan çıkıyor buda yalandır belki Mesela bu hanım kızımız adriana limanın katalog çekimini kap iş gibi haberleri vardı Fos çıktı 😆
Bu kadını kaçıncı soruşunuz, İstanbul'da üsküdarın üst mahallerinde bundan yüzlercesi var, bana çingeneleri anımsatıyor, yani kıskanmanıza gerek yok bayanlar :)
gayet kıskanılır. kadın koskoca hızlı ve öfkeli 7de basrol teklifini rededetti amerikada o kadar popüler göster cık avrupada amerikada herkes ölüp bitiyor. şaka ya da trollsun sanırım.
koskoca hızlı ve öfkeli'den gelen teklifi reddetmesi onu tapılasıca yapmıyor, herkesin ölüp bitmeside onu tapılası yapmıyor, fikir sordun söyledik, bana göre bir halt değil ve ilgimi asla çekmiyor
bizim oyuncuların yanından bile geçmez. zaten bu hintlilerin esmerliği de bir garip. esmer bordo kiremit rengi karışık değişik bir renkleri var. böyle kirlenmiş yıkanmamış gibiler.
Holywood Boolywood benim için önemli değil, ben kendimi baz alırım hanımm hanımmm :D Ben beğenmedim, sokağa çıksam bizim esmergüzeli kızlarımız var zaten bu kadını aratmayacak kadar güzeller :)
En İyi Cevaplar