çok sevdik birbirimizi evlendik.neyse annesi herseye mudehale etmeye kalktı ,annesıyle gorusmuyorum..derken esımle aram kotu olmaya basladı.annesi benı hep deli etti.neyse 2 yıldır evlıyız esım calısıyor ama benı hıc aramaz sormaz ama lafta cok sevıyo sevdıgıne de ınanıyorum.neyse 4 haftadır haftasonlarında annesıne kaçıyor aklınca.evde 3 ayda sayıyla yemek pişmiştir.aradım eve gel dedım.caz cuz yaptı bastım kufuru yok ayrılıcam dedı yıne kufur ettım babasını aradım babasına da bahsetmıs babası bız bı konusalım huzuru yokmus dedı ama aile destegı hep arkasında zaten bu cesaretı veren bu neyse bana senden neler cektım bana neler yaptın cok cektım cok dayandım felan dedı.sımdı ben kendı kendıme ulan ben bu kadar kotumuydum dıyorum dıger taraftan benımle hıc ılgılenmeyende sendın.neyse bende ne halın varsa onu yap ayrılırsan ayrıl dedım bu kavga da ılk degıl bu arada yıne kufur ettım.sımdı benden ayrılsa ben ne olurum ?atlatabılırmıyım?vijdan azabı duyarmıyım yada o pişman olurmu?bırı bıseyler anlatsın lütfen...
Cevabın nedir?
+1 yılYani şimdi bekara karı boşamak kolaydır derler arkadaşım, ama bir kadının yeri kocasının yanı, aranızdaki problemleri anne babanıza çook gerekmedikçe sızdırmamalı insan. Aileler ise bağlayıcı ve yapıcı olmalı eşler arasında. Yani eğer bu yapıcılığı kızın ailesi sağlamıyor, kız evinin yolunu unutuyor, eviyle ilgilenmiyor, başkalarını aile meselelerine karıştırıp sorumluluk almaktan kaçıyorsa, bilmiyorum ama işin zor, ama kaybedecek bir şeyin yok, yine de elinden geldiğince kadınla bir uzlaşın, küfür müfür herşeyi daha beter yapar. Kadına ne çektirmişsin bilmiyorum ama o davranışlarınla yaklaşma, onun dert edindiği huylarının farkına var ve gör gerçekten bütün bunlar yüzünden bu hale gelip gelmediğinizi anlarsınız. Ama kadın düzelmesi için sana şans vermiyorsa illa ayrılacam diyorsa ve yaptığın hiç bir şey yaramıyorsa o halde eğer çocuk da yoksa, en temiz iş ayrılmak gibi ama tabi bunu ben bilemem bence aile terapistine danış, çünkü onlar eşlerin ayrılıp ayrılmaması gerektiğini bazı noktalarda anlayabiliyorlar, burada bize çok az bir bilgiyle ayrılalım mı ayrılmayalım mı diye sorarsan sana sağlıklı fikir veremeyebilir ve yuvanı yok yere bozmana neden olabiliriz... Bu yüzden akıllıca davran , yıkmak en kolayıdır, mühim olan ayakta tutabilmek ve elinizden geleni yapmak zorundasınız..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlilik kolay değil arkadaş, Evlendiğin kişinin ailesiyle evlenmiş oluyorsun bir bakıma. İstediğin kadar eşini sev ailesiyle bozuşursan, araya soğukluk otomatik olarak girer yani. Ben senin küfrü abarttığını düşünmüyorum, galiba kendini öyle ifade ettin. Ama değişik yöntem dene bence. Bir kere baş başa kalarak karşılıklı konuş. Seni gerçekten seviyor mu sor? Ve şunu mutlaka sor: "Düzeltmek için ne yapabilirim? " Belki direk senin suçun yok, ama yumuşatmak için biraz alttan almalısın. Aileyle de konuş özür dile filan, ortamı düzelt. Hoş bir şeyler yap. Ve mutlaka Açık ol. Bence elinden gelen ne varsa yap. Boşanma işi en son seçenektir. Baktın olmuyor, ayrılmak en son seçeneğin olsun mutlaka. Ama hiç olmazsa huzurlu olursun, gelecekte için rahat olur. Elimden gelen her şeyi yaptım dersin...Benim gibi.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte ailenin rolü çok büyük, öncelikle bu klişe ama doğru lafı bir kenarda tutmak lazım.
Küfür ettiğini yazmışsın. Ben burada günah çıkardığını hissettim. Eğer tekrar konuşma imkanınız olursa, kavga vs olursa sinirlendiğin anda dur ve sessiz kal küfür etmek yerine. Sakinleşmeye çalış ve küfür etmek yerine "çok sinirlendim" de mesela...
Küfür etme çünkü ettiğin noktada sen hatalısın, bitti.
Aile işin içindeyse ve seni istemiyorlarsa (ayrılmanızı istiyorlarsa) o zaman %99 bu iş biter zaten ki kızın bir şekilde aklına girmişler. Ama detayları bilmiyorum: objektif olmak lazım, pekala ayrılmak için geçerli nedenleri olabilir. Keza sen de şikayetçi gibisin bazı şeylerden.
Ayrılırsak ne olur demişsin. İlk 6 ay çok fena oluyor. Ev sana dar geliyor. Dışarı çıkmak istiyorsun, en yakınlarındakilere fazla yüklenebiliyorsun, aşırı duygusal oluyorsun, yüreğin zaman zaman sıkışıyor vs vs. Çok zor bir süreç ama geçiyor. 6 ayın sonunda alışıyorsun, sonra nasıl olacağınsa sana kalmış. Ben şu anda gayet iyi hissediyorum kendimi.
Bol şans ve sabırlar!00 Yorumla
Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Kız kafasında bitirmiş abi bu zamandan sonra barışsanız da eskisi gibi olması zor bence birbirinizi daha çok yıpratmadan ayrılırsanız daha iyi olur ama ayrılmakta çözüm sayılmaz tabi ayrıldıktan sonra da çok üzülüceksin ama unutmaya çalış yapabilceğin başka birşey yok belli ki kız seni eskisi gibi sevmiyor daha çok uzatma bence kendisi kaybedicek birkaç yıl sonra da eminim sana pişmanım dicek.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
25Cevap
Arkadaşım ben 3.5 yıl eşimle evli kaldıktan sonra 4 yıl önce ayrılıp resmi olarak boşandım. Eşimle anlaşarak evlendik annesi yüzünden ve sürekli annesinin evine kaçması vede bu kaçışların ailesinden destek görmesi sebebi ile oldu. Diğer yorum yapan arkadaşlar bu olay ciddi ve dog sonu derin bir olay lütfen cevaplarınıza özen gösterin rica ediyorum bunu sizden. Arkadaşım ayrılmak evlenmekten fiili olarak çok daha kolay bir anlaşmalı boşanma dilekçesi yaz ver adliyeye tek celse olay bitti. 87 lira dosya masrafı o kadar...
03 Yorumla- +1 yıl
Cepten yazıyorum kısa kısa devamını yazacağım. Ama bu dilekçe ve mahkeme öncesi bir düşün hatta binlerce düşün çocuğunuz varmı bilmiyorum benim şu an 6 yaşında bir kızım var. Sen bu insana evli kaldığınız süre içerisinde nasıl davrandın o sana nasıl davrandı yanlışları ara bul ayıkla üzerine düşenlerin telafisi ne ise çekinme gurur yapma
- +1 yıl
O insan belki bugün belki gelecekte çocuk yada çocuklarının annesi olacak yada öyle. Şimdi ayrılsanız boşansanız ne olacak hayatına başka bir kadın girecek yada hemen olmasa bile ilerleyen zamanlarda bir başkası ile evleneceksin şuan sahip olduğun eşten dahamı iyi olacak varmı bir garantisi. Sor bir kendine onu ne kadar seviyorsun yokluğunda ne kadar özlüyorsun? Yanlız nasıl olacak? Her gün eş dost arkadaş takılsan bekarlıktan biliyorsun başını sounu?
- +1 yıl
Fazla uzatmayayım bırak ailesi ile dursun bir süre bu arada işiniz nedir bilmiyorum yoksa bir iş varsa mümkünse daha iyi bir iş edinmeye çalışın yokluğunda sevdiklerini düşünün nelerden hoşlanır neleri sever siz elinizden geleni yapın üzerine gitmeyin aylarca gelmezse baskı yapmayın küfür asla etmeyin asla el kaldırmayın ne gelinceye kadar ne sonrasında. Bunları yapın inanın dönüp gelecek. Saygılar.
- Diğer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen haklısın böyle bir durumda annesine ''ben artık evlendim o benim ailem oldu çocuklarımız olacak annemsin ama benim aileme müdahele edemezsin'' diyebilmeliydi ben eşimden böyle bir davranış beklerdim . Ailesinin gazına gelip kaçmış sürekli oraya evli bir kadın olarak görevlerini yerine getirmemiş evde 3 aydır sayıyla yemek pişti diyorsun sen direk boşanma davası açsan bile haklısın ''eşim kadınlık görevini yerine getirmiyor'' demen yeter . Bence ayrılmak istiyorsa bırak ayrılsın ilerde çok pişman olur adını sayıklar ama zaman geri dönmez .
01 Yorumla- +1 yıl
Gıcık oluyorum evlendikten sonra şöyle anne tarafına laf söyletmeyen hatalarını görmeyen sürekli evliliğine anasının babasının burnunu sokan kadınlara evlenmeyin o zaman gidin ananızın dizinin dibinde oturun ya biz erkeklerede yazık hayat vuracağı kadar darbeyi vuruyor zaten bize
+1 yılEşini seviyor musun?
Yuva yıkmak kolay değil,kurmak da..mutlu olmak,anlayışla telafi etmeye çalışmak varken..bu yolu tercih etmek pek de doğru olmasa gerek.
Yemek yapmıyorsa;canım,çok acıktım ben,birlikte mi yapsak ki dersin veya bugün ben yapayım,yarın sen yap dersin/en azından o alışkanlığı kazandırmak için.
Eşine kızma,annesine gitsin/çok kötülüğü yoksa,annesiz kalmak zor gelir insana..
Ayrıca;küfür etmek kötü bi'şey ki,sen bir bayana,hem de eşine küfür etmişsin.O'nun gururu incinmiştir.Özür dilemen gerektiğini düşnyrm.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
link
Bunu dikkatlice oku lütfen.00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. karını al karşına konuş evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyler konusunda karşılıklı olarak konuşun ama bunu normal konuşun sinirlenmemeye çalışın ikinizde bu konuşma esnasında, eger seviyorsan karını muhtemelen seviyorsundur bunu ona söyle ve evliliğnizi bitirmemek istediğini belirt karşılıklı tavizler vermeniz gereken konular olacak muhtemelen ikinizde gururunuzdan rahatınızdan feragat etmeniz gereken konular olacak evlilikte cok gurur yapmamalı bence sende sakin olmalısın özellikle onu küfrederek değil sakin sakin uyarmalısın mutsuz olduğu onu huzursuz eden konuları öğren neler yapabileceğini bi düşün sende kendince nedenlerini anlat.
Allah yardımcın olsun,00 Yorumlaarkadaşım sevmek lafla olmaz.icraat gerek.belliki eşin biraz şımarık ailesinden de yüz buluyor.objektif bakarak söylüyorum onun değil ayrılmak için senin sebeplerin geçerli.3 ayda evde yemek piştiği sayılıdır demişsin.kusura bakma ama öyle kadın olmaz.sırf bu sebepten kovalardım babasının evine.ve her işe burnunu sokan bir kaynanan var.bu durumda erken yaşlanırsın.bekara karı boşamak kolay derler ama ayrılman en mantıklısı.vicdan azabıda çekmezsin.neden çekeceksin.çünkü haksızlığa uğrayan sensin.yaşın genç.elbet düzgün biriyle evlenirsin ;)
00 Yorumla
+1 yılaynılarını yaşadım kardeşim senle bendede öyle kaynana kayınpeder vardı ayrılığa hazır ol birde yapmadığın şeyleri yaptığını iddaa etmelerine hemde o yapmadıklarını abartarak iddaa edecekler ben yüksek sesle bile konuşmamıştım dövdü beni demişti moda ya eşim dövüyo demek kadınlarda :S gerçi ben hiç küfretmedim ama keşke etseydim diyorum çünkü küfrettiğimide söylemişti 2. yılımıza 3 ay kala ayrıldık...
10 YorumlaYanlış 1 -annesiyle ter düşmuşsun bı kadın ıcın senın onun cevresıyle uyumun cok onemlıdır.
yanlış 2- kaynanan 4 haftadır kızını sana karşı doldururken kızın kafası karışmış tırıbe gırmış, sen bunun ustune kufuru basmışın, kız annesının dedıklerıne artık hak vermeye başlamıştır bence.
Bu iki yanlışı düzeltmek gerçekten zor. Ama ben olsam ilk yanlışı düzeltmekle hiç uğraşmazdım düzelmez o zatende. Karını tekrar elde edebılırsın ama. Enpatı yaparak hatalarını duşun ve git konuş onunla, kufurlerın ıcınde ozur dılemeyı unutma tabıkı00 Yorumlabosanmak istese dava açsa bile sen istemedikçe mahkeme sizi bosamaz 3 yıl.tabi haklılığını kanıtlaman lazım.küfür hakaret bosanma sebebi bunları esine yapma baska yerlerde de dile getirme.Durumu kurtarmak için ortak arkadas,aile v.s yardımı al onları esin ve ailesiyle konusmaya gönder.hakkında hayırlısı olsun.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok iyi bir hikayem var: Türk kız Amerikalı adamla evlenir. Çocukları olur. Bu sırada kadın, annesiyle birlikte çocuğa bakar. Evde vakit geçirdğinden bir zaman sonra annesi "O okulda sürekli kızlarla beraber, seni aldatıyor" der. Zaten rutininden çıkan kadın, doğum sonrası psikolojinin de verdiği etkiyle iyice bunalıma girer. Bir süre sonra soğukluğun annesinden kaynaklandığını fark eden Amerikalı (tabi eşiyle) çocuğunu da alır, Amerikaya yerleşir. Bazen inisiyatif almak gerekir.
00 Yorumla1- küfür etme ilerde aleyhine kullanırlar
2- Sevdiğini biliyorum diyorsun ama anlattıklarında bunu destekleyen bir durum görünmüyor. Evliliği kurtaracağım diye hep insanlar kendini yıpratıyor. Eşini al karşına gayet sakin şekilde kavga etmeden çok rahatça sor ne istediğini öğren. Boşanmak istiyorsa da çocuklar yokken hemen karar vermeden düşünmek için süre iste. En azından niyetini kesin olarak anlamış olmakla beraber o evde yokken kendini dinleyebilirsin.00 Yorumlahocam seni çok iyi anlıyorum sizin evlilik bitmiştir
Dur tahmin edeyim eşinin evle hiç bir alakası yok dimi seni iplemiyor bile bildiğini okuyor sen çalışıyormusun peki çalışmıyorsan sen çoktan kaybetmiş sin zaten o çalışıyor ya genelleme yapmak yersiz olur ama çalışan kadınların genelinde bu durum vardır kendilerini bir bok zannederler
yapman gereken tek şey var iyi düşün ya devam edicen yada bitiricen ama herşeyi çoktan o göze almıştır bile00 YorumlaSoru 411705 ileri de bunları yaşamamak için ayrılmak istiyorum... bence karın şu an benim düşündüklerimi düşünüyor. kaç yaşında evlendiniz? ablam da cevremde ki bir çok bayan da bu durumda şu an.
00 Yorumla
+1 yılkavga edince yada fırsat bulunca annesine kaçan insandan eş olmaz.. bir bayanım ama böyle düşünüyorum. tabi senin ona karsı davranısını bilmiyorum ama demek ki çok kötü bi durumda kalmıs ama sonradan pişman olma ihtimali yüksek öyle diyim. bi akrabamın basına gelmişti ayrıldılar. kadın sokulmaya calıstı sonradan ama iş işten gecmişti...
00 YorumlaKendisi istiyo ayrılmayı bırak o pişman olsun. Sana gelince atlatamayacak birşey yok senin gönlün rahat olsun. Ayrılmazsanız sonrası daha kötü olur çünkü o kafaya koymuş. Kızın aileside sizin ayrılmanız taraftarıysa o iş tamamen bitmiş demektir. Bırak ayrılacaksa ayrılsın. Senden sonra evleneceği ya da beraber olacağı kişi seni mumla arattırır. Sen her şeyi akışına bırak sonuçta it ürür kervan yürür.
00 YorumlaDiğer konusunda 967 cevap paylaştı. "Sevdiğine inanıyorum" kısmı bitirir adamı inanma bence arayıp sormuyorsa neyine seviyor ne kadar sana gıcık olsada dayanamaz arayıp sorar, ayrıl gitsin kafan rahatlar bu düşüncelerden. Atlatırdın, vicdan azabı çekeceğini sanmıyorum sana bağlı. Kadın seni arayıp sormuyor bile ayrılmaya baştan hevesli Allah bilir. Onunda pişman olacağını sanmam kafası rahatlayacak sonuçta.
00 YorumlaYa belliki bahane ariyormus,kufur ne hakaret ne,bunlar sinir aninda olabilecek seyler,lafi boyle kucuk seyde ayriliga getirmisse salla,vicdan azabi cekme,atlatirsinda.o pisman olursa dusunursun:-)
00 YorumlaSenin ailenle olan ilişkileri sen, onun ailesiyle olan ilişkileri de o dengeleyecek. Bir taraf aile kuzusu oldu mu olmaz, şimdiden ayrılmanız en güzeli ki bu gidişle öyle görünüyor. Küfür de etme, haklıysan da haksız olursun...
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya saygı küfür bahane abi açıkcası. Seven insan küfüre katlanır bir bayan olarak söylüyorum bunu. Tutupta böyle gereksiz tartışmalar için küfürler için ayrılmaz. Ya sevmiyordur ya da annesi tarafından baskı altındadır.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılaranızda saygı kalmamıs ki kızın annesınınde ewlılıgnızemudahale etmesı ck yanlıs kızda annesının tarafına kaymıs. sevıyo musun sevmıyo musun onu dsn bı bence ama bna kalırsa osenı selamıs gbı. allah yardımcın olsun. ayrılırmak daha ıyısı bnce cunku bole surerse dahada cok huzursuzluklar bısuru aaaz kavgası cırken yerlere gıdebılır. tek ayrılnda sen deılsın dnyada bırbırnızı daha fasla yıpratmadan bıtırın bnce
00 Yorumlaabi sende suc yok kadin dedigin evde duracak sen isden geldignde yemek hazir olacak...ben isden geldimde annem yemek yapmamis olsun veyatda evde olmasin kiyameti kopariyorum bu evlenecem kisiye de gecerli... ama sen birseyler yaptin mi kadina
00 Yorumlaküfür edersen tabiki ayrılır.. eğer seviyorsanız birbirinizi başbaşa bi gece geçirin herşeyi yoluna koymak için sözler falan ver.. ve çok geç olmadan ( maddi durumunuz iyiyse) başka şehre taşının ..
00 Yorumla
+1 yılEvlilik zor olmasına zorda şu aileler salça olmuyor mu deli oluyorum. Babalar genelde karışmaz ama bazı anneler durmuyor konuşmadan ortalığı karıştırmadan ya. Nişanlılıkta başlıyorlar her halta karışmaya,evlenincede devam ediyor maalesef...
00 Yorumla
+1 yılayrilin daha iyi.. iliskiniz olmus saygi bitmis bitmesi en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılBir kere karısına küfür eden erkek karısı ne kadar kötü olursa olsun benim gözümde bitmiştir.
20 Yorumlaişte evlilikte ki en büyük tehlike,saygı ve sevginin bitmesi.işte bu yüzden evlenmeyi pek düşünmüyorum artık.aşklar menfaate göre şekil alıyor.allah yardımcın olsun.kurtarmaya çalış bence..
00 YorumlaBir kız yada erkek evlendiğinde anne ve babasından bira kopmayı bilmeli sıkıntılarını onlara yansıtmamalı umarım düzelir evliliğiniz fakat küfürü kaldır
00 YorumlaBence ayrılmak yerine bi süre ayrı kalın. Değerini o zaman anlayabilir
00 Yorumla
+1 yılHatan küfür etmen. Eşinin annesi çok karışıyorsa babası ile dışarıda buluşup durumu anlat ama sinirle değil, düzgün bir şekilde.
00 Yorumla
+1 yılO iş bitmiş zaten daha olmaz. Saygı kalmamış ilişkide.
01 YorumlaDiğer konusunda 394 cevap paylaştı. Bir bayan'a küfür etmemeliydin ama sanırım ilk aşkın değilse unutulur ama vicdan azabını bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel kardeşim, cesaretini topla, karını al başka bir şehire taşın.
00 Yorumla
+1 yılhacı sızın olay bıtmıs...hayır cıkmaz bu saatten sonra..
00 Yorumla
+1 yılağa bu garı bence kafasında bitirmiş evliliği.. bu iş yürümez derim...
00 Yorumla
+1 yılsinir anında kendini tutamayıp söversin şimdide pişman olursun müstehak sana.
00 YorumlaSen neden küfür ediyorsun onu anlamadım. Saygı bitmiş sanki. Hakkınızda hayırlısı.
00 Yorumla
+1 yılbitir arkadaşım ne vicdan azabı çekeceksin o istedi ayrılmayı çocuk falan yok sanırım ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tiple sana birşey olmaz olan garibana gariban tiplilere oluyor daima
00 Yorumla
+1 yılçocuk yoksa
bu eziyet çekilmez40 Yorumla
+1 yılBir evlilikte saygı yoksa malesef bitmiştir.
10 Yorumlaortada çocuk varmı ? ona göre cevap yazacam
00 Yorumla
+1 yılSizin iliskide saygi bitmis fazla uzatmayin.
10 YorumlaKüfür bahanesi falan olmustur belki karinin
00 Yorumlacocuk yoksa ayrıl gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin sorunun küfür etmen bence...
10 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım