Eşim benden ayrılıyor yardım?

çok sevdik birbirimizi evlendik.neyse annesi herseye mudehale etmeye kalktı ,annesıyle gorusmuyorum..derken esımle aram kotu olmaya basladı.annesi benı hep deli etti.neyse 2 yıldır evlıyız esım calısıyor ama benı hıc aramaz sormaz ama lafta cok sevıyo sevdıgıne de ınanıyorum.neyse 4 haftadır haftasonlarında annesıne kaçıyor aklınca.evde 3 ayda sayıyla yemek pişmiştir.aradım eve gel dedım.caz cuz yaptı bastım kufuru yok ayrılıcam dedı yıne kufur ettım babasını aradım babasına da bahsetmıs babası bız bı konusalım huzuru yokmus dedı ama aile destegı hep arkasında zaten bu cesaretı veren bu neyse bana senden neler cektım bana neler yaptın cok cektım cok dayandım felan dedı.sımdı ben kendı kendıme ulan ben bu kadar kotumuydum dıyorum dıger taraftan benımle hıc ılgılenmeyende sendın.neyse bende ne halın varsa onu yap ayrılırsan ayrıl dedım bu kavga da ılk degıl bu arada yıne kufur ettım.sımdı benden ayrılsa ben ne olurum ?atlatabılırmıyım?vijdan azabı duyarmıyım yada o pişman olurmu?bırı bıseyler anlatsın lütfen...
Eşim benden ayrılıyor yardım?