''Cenabet Gezmey! n Hamam sefasi ''Hikayesi Devam etsinmi :) ?

ilk bölüm Bencem de, Okumak isterseniz ordan başlayin :)
Hamamdan içeri girdim muhatap olacak kimseyi bulamadim, kimse yoktu, belki adam yikaniyodur diye içeri girip kimse yok mu yok mu yok mu mu mu dedim ( ses eko yapmişti), anlasilan kimse yoktu, hemen yan tarafi kadinlar hamamiydi, belki sahibi ordadir diye oraya girdim, kasada bir kadin vardi, merhaba dedim, der demez telaşla beyfendi burasi kadinlar hamami dedi bir an önce dişari çikarmaya çalişti, kadinlar hamami diyedir diye düşündüm ama içerlerden garip sesler geliyordu, (gece izlediğim videolardaki gbiydi) ya birini tokatliyolardi, ya da adam baya iyiydi. Sonra kasadaki kadin içerde bişeyler döndügünü anlamamam için apartopar yerinden çikip beni erkekler hamamina dogru davet etti. Tamam siz içeri girin, çikana kadar buraya bakan kişi gelir dedi. Bende Havlu , terlik vs yoktu onlardan istedim, gitmiş bna kullanilmiş havlu getirdi tipine. . . ğum. Çekip gitçektimde artik 2 adimdaha cenabet gezemezdim. Birazda kafam bitişikteki kadinlar hamaminda tam olarak neoluyordu onu merek ediyordum. Neyse o iğrenç havluyu alip içerde soyunuduktan sonra belime dolayip, hamamin içine girdim, baktim kimse yok havluyu falan firlattim, çeşmeni yanina gittim, tam suyu açiyordumki, baktim o tokatlamayla karişik, inilti seslerini duydum, hemen yan taraf oldugu için ses az da olsa duyuluyordu, way şerefsizlere bak memleket elden gidiyor, yapacak baska biyermi bulamadiniz dedim içimden, ama benimde canim çekmişti, gormuyordum ama sanki gözümün önündeki göbek taşinda çiftleştiklerini hissediyordum, duydukça kötü oluyordum, duymamak için çeşmeyi açtim. . . .