Son zamanlarda sahte içkiden 24 kişi öldü İstanbul'da. Bilgisi olan var mı ne içmişler?
Nasıl anlarım sahte olup olmadıgını?
Nasıl anlarım sahte olup olmadıgını?
Tadi daha farkli olur. Icki sevenler kolay anlar arada icenler anlayamaz. Ama sahte ickiyi yeni ickinin icine dökerrk karistiriyorlar o zaman pek tadindan anlayamazsin birden carpmasindan anlarsn.
Eğer fiyati olmasi gerekenden cok ucuzda sahtedir. Kapagin uzerinde gelir idaresi başkanliği ve TAPDK logoları yoksa sahtedir.
Kuytu köşedekilerden almican zaten öyle olan yerler düzensizliğiyle belli eder ikincisi o sahte içkiden ölenler bunu bilerek almışlar ben haberlerin yalancısıyım.
Rakı mı?
Gaz kaçağını çakmak/kibritle kontrol eden bizimkiler, onu da içerek kontrol ediyor demek ki. Bu arada sen içiyor muydun?
İçmem ben.
Cevap
13Cevap
İçkinin sahtesi aşkın gerçeği kör eder. .. en iyi ihtimalle. Şçmedikçe bilemezsin. Korkuyorsan uzak dur genç. Şüphelerin varsa ha keza. Çünkü ikiside şüpheyle yaşanmaz.
Ucuza aldıysan sahtedir :D birde üzerinde bir etiket gibi birşey oluyor ona dikkat etmek lazım sanırım
sahte içki gözünü yakar ve kör edebilir tut gözüne doğru yanma hissedersen hemen uzak tut
kolayı var önce kapağı açar içmeye başlarsın sonrada sarhoş oldunmu sahte olmadığını anlarsın.. :D ama yok sahteyse kendini ölmüş olara ahirette bulursun :D :D :D :d EİG% linkine tıklarmısın :D
Ucuzsa kesin sahtedir birde üzerindeki bandrollerden anlayabilirsin fosforlu gibi olur öyle değilse o da sahtedir.
İçkiden içkiye değişir. Vodkayı yakarak, şarabı ağızda oynatarak, viskiyi koklayarak.
İçmeselermiş salaklar Allah vermiş belalarını işte tamam can üzülüyorum ama içmeselerdi abi 😒
Bilmiyorum ama tek bildiğim kaliteli rakı soğukta bırakılırsa içi minik minik kristalleşiyormuş.
70 lık rakıyı içiyosun sek eger hala yasıyosan sahte degıldır.. :)
Bunu ben de merak ediyorum
Ölmezsen sahte degildir.
Su an bu soruyu yazdigina gore sahte degilmis
Ucuz ordan burdan alinma olmayan. saglam bence
Icmeyiverin allah allah
iç, ölmezsen sıkıntı yoktur
şişeyi görmeden bilemen
Tekelden alırsak sıkıntı olmaz
İyi olmuş içmesinler haramı..
Lüks yerlerde iç. Ya da şişeyi incele.
Icmesinler ya da ucuza kaçmasınlar
tadından anlayabılırsn... ı