Sorunun cevabı için şu videomuzu izleyebilirsiniz:👇
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sorunun cevabı için şu videomuzu izleyebilirsiniz:👇
bir ara kendim imbik ile damıttım test kitlerim vardı metil oluşumu aseton oranı vs aktif karbondan geçirip damıttım viski votka rakı likör yaptım ama daha pahalıya mal oldu eş dost akraba istiyor vermezsen bozuluyor sonra bütün düzeneği çöpe attım şimdi çağdaş markette 1.000 lira bayılıp diyanet işlerine bağışta bulunuyorum onlar maybahlarıyla daha rahat gezsin dağın başındaki cemaatsiz imamın maaşına zeval gelmesin diye yapıyorum tüm bunları bu sayede etrafımda kimse kalmadı millet acından ölüyor 1 bira 100 liraya yaklaşmış yoluna yürüyemiyor güzel kardeşim boş ver tek başıma içiyorum bende
kimyacı mısın reyis
Teşekkürler güzel bir video olmuş Orijinal alkollü içecekler belirli bir fiyat aralığında seyreder. Piyasada gördüğünüz bir ürün, benzerlerine göre çok daha ucuzsa, sahte olma ihtimali yüksek olabilir. Ürünün ambalajını dikkatlice inceleyin. Etiketteki yazıların düzgün ve okunaklı olduğundan, renklerin canlı olduğundan emin olun. Sahte ürünlerde etiketler genellikle daha özensiz ve kalitesiz olur.
Cevap
3Cevap
Evet biliyorum içerseniz kör veya ölme riskiniz var eğer kör ya da ölmüyorsanız sahte alkol değildir. 🤣🤣🤣
İçtikten sonra ufaktan görememeye başladıysan geçmiş olsun efendim metil alkolün renkli ama kör dünyasına hoş geldiniz ölme garantili🤣🤣
Resmi satıcılardan, bandrolü/ paketi açılmamış ürünler almak lazım. Strese gerek yok
Bir anda sadece senin gördüğün beyaz ışık yanıyorsa anlarsın kdldlflfşşf
Kullanmıyorum haliyle bilmiyorum.
Açılım alkol uzmanıyim ben.
😁😃😃😃😃😃😃
@Sevdayağmur seni de içerim :)
Saygılı konuşursanız sevinirim
@Sevdayağmur of sende ya
Haklıyım kusura bakmayın
@Sevdayağmur ya kadınlar hep haklı
Haksız olduğunuz durumlarda manipüle yeteneği çok işe yaramaz
kullanmıyorum ki
Migros dışında almayacaksın olacak bitecek