ilk arabam olacak arkadaslar aranızda bu konuda anlayan varsa bana yardımcı olabilirmi? golf ve polo arasında kaldım
otomatik olması şart
güvenliği olmalı
benzin&dizel fark etmez
otomatik olması şart
güvenliği olmalı
benzin&dizel fark etmez
Vw araçları Almanlar yaptığı için dizaynı da kendileri gibi kaba.Ben pek sevmiyorum.İtalyan arabaları motor bakımından onlar kadar olmasa da dizayn olarak daha çekici bence.Marka olarak niye onu seçiyorsun ki?
bmw 3.16
audi ae
ww polo
ww golf
aralarında kaldım. fyyat olrak ve ilk araba olacagı icin aile bütcesinide düşünrekten vw diye düşündüm
ancak elime parayı versem bmw yi alır giderim ;)
Alman yapımı araba, saglam dayanıklı ve gösterişli, pahalı, kesinlikle gideri ve alırı var..
kısacası benim görüşüm iyi paran varsa passat orta halli ise golf çok düşükse.. polo ;)
elbet tabi doğru söyledin :) bir üni ögrensiyim ve mezun oluyorum artık arabalanma vakti geldi istanbul cok yoruyor insanı :) o yuzden ilk arabam beni üzsün istemiyorum. orta olsun ailemin cebini fazla yakmasın guvenlı konforlu birazda estetik olsun yeter
Cevap
12Cevap
Motor gücünde bariz fark var, golf daha önde, kasa ve konfor açısındanda öyle fakat gelgelim, fiyat farkıda bayağı bir fazla... Soru şu ? Değecekmi aradaki farka ? Bence değmez. Polo daha iyi bir seçim olur bir bayan için...
Polo vw grubunun en küçük ve en ucuz ve kalitesiz aracı (kendi içerisinde) .. Golf elbetteki modeline de mühim ama çok daha fazla oturaklı sağlam ve iş görücüdür..
golf ve polo kaç model daha çok golf 1 2 3 4 5 6 7 hangisiona göre cevap veriyim
not otomotivciyim
İkisi de ayrı segmentlerdedir..
Polo, daha ufak ve ekonomiye yönelikken, Golf biraz daha lüks çizgiler ve donanım taşır.
Gerçi, ikisinin de yeni kasası çıkınca, bir önceki kasası apaçilerin eline düşer..
:))
:) acıklayıcı oldu sagol
aynen.. şu toyota'nın da elektronik sorunları rezil etmeseydi piyasayı bitirecekti zaten de..o kadar araç geri çağırılınca sürünüyor şimdi.. o haliyle bile lider sayılır.. honda ağabey de yeni kasanın içine etmiş bir deme sürüşü yapıcam daha fırsat bulamadım ama dışardan bi halta benzemiyor..
polo alma vergisi kırıyor :D golf al abla bir tur binem mi :D :D asdasfasfasf
ne ablaası yahu yaşıtım senle :D polonun ne kadar vergisi var ki?
hatırlamıyorum ama arkadaş ikide bir yakınıyordu vergisinden :D :D
:D hadi yaa. polonun öyleyse golfünde vergisi fenadır desene :D
o değilde ne zaman geziyoruz :D :D asdasfasf
fazla para gitmesin polo al ikiside gidiyor polo var bendede 2011 model.ben memnunum biraz küçük ama tek kişi için ideal.
Golf daha iyi görünüş bakımından
poloyu sevmiyorum
golf daha sportif komforlu ayrıca ekonomuk pahalıda poloya gore
Golf polonun gelişmiş modelidir birçok özelliği poloya nazaran daha iyidir biraz daha büyüktür
performans genişlik ve yoltutuş farkı var golf daha iyi dahada pahalı
evet birbirlerine cok benziyorlar ancak golf neden daha pahalı bunu anlamadım? bu yuzden farklarını merak ediyyorum.
anladım :) tesekkurler
en belirgin farkı fiyatları
işte bu dikkatimi çektigi icin soruyorum birbirlerine cok benziyolar neden arada uçurum var anlamadım
polo daha kötü golfe nazaran.ben olsam golf alırım.polo biraz orta kesime yönelik düşünülmüş.hatta ben olsam gider audi a3 alırım :)
audi 3 üde düşünmüyo degilim :) iyi fikir;) golfle fiyatları heemen hemen aynımı peki? otomatik vitesi düşünürsek..?
o kadarını bilmiyorum ama tahminim yakındır fiyatları.bak bence düşünürsen şu 3 arabayı düşün:vw golf ,audi a3,bmw 1.16
evet bmw 1.6 yıda düşünüyorum ancak fiyatı baslangıca gore pahalı :( yani bana sorsan önce bmw sonra audi en son golf derdim :) ancak malum parasıda önemli
ne iş yapıosun? kredi çek geri kalanını öyle öde.
polo ucuz golf pahalı
işte neden biri ucuz biri pahalı?
onun farkını belirleyen en önemli faktör nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar