Boya ve değişen var kaza vs var mı yazmamış. Motor ve şanzımanı ne durumda bir usta ya da expertizden yardım alarak sağlıklı bilgiye olaşmalısın. Yaşı itibari ile önemli sorunlar çıkarabilir motor ve şanzıman. Pazarlık payı da var yazmış motor ve şanzıman da kusur yoksa sıkı bir pazarlık yapılıp 35 civarına gelebilir. Günümüz ikinci el piyasasına göre fena değil denebelir 😉
Bel altı boyalı çok kazaya karışmıştır motoru yürür aksamına falan da bakılması lazım araba alırken acele etmemek gerek ben kemdim için de baksam bu araç kafama yatmadı benim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Golf C sınıfı Corsa ise B sınıfı araçtır. Golf her türlü daha iyidir. Asıl soru hangisi sana lazım.
www.sahibinden.com/.../detay bu ilan nasıl sence?
Fena durmuyor. Ekspertiz raporu da lazım tabii. Sorunlarına falan bakmak lazım. Motor %kaç yağ kaçağı var mı vb. Ama temiz duruyor fiyatı uygun.
Golf Kullanmadım.. ama Yaris'e On Basar Corsa... Kullanım Açısından.. Çok Seri Araba..
opel corsa bende vardı güzel araba ben opel derim golfu da kulandım ama sevemedim..
Bende bir hastalık var tanımadığım kişiler benim hakkımda konuşuyor dışarı çıkınca herkes bana bakıyor ya da gülüyor
Golf tabiki soru mu bu
www.sahibinden.com/.../detay nasıl sizce?
Boya ve değişen var kaza vs var mı yazmamış. Motor ve şanzımanı ne durumda bir usta ya da expertizden yardım alarak sağlıklı bilgiye olaşmalısın. Yaşı itibari ile önemli sorunlar çıkarabilir motor ve şanzıman. Pazarlık payı da var yazmış motor ve şanzıman da kusur yoksa sıkı bir pazarlık yapılıp 35 civarına gelebilir. Günümüz ikinci el piyasasına göre fena değil denebelir 😉
Golf opel iyi marka değil
Golf daha iyi.
Golf
Galeriye bulaşma sahibinden al hangi araç olursa olsun
www.sahibinden.com/.../detay araç bu bakar mısınız
Bel altı boyalı çok kazaya karışmıştır motoru yürür aksamına falan da bakılması lazım araba alırken acele etmemek gerek ben kemdim için de baksam bu araç kafama yatmadı benim
golf al keyfine bak
www.sahibinden.com/.../detay ilnda ki araç nasıl sizce?
gayet iyi bence. expertize sokmadan almayın ama
yarın gidip bakacağım elbette ki experte sokacağım