Arabalar Opel Corsa mı, Honda Civic mi, Hyundai Elentra mı, VW Golf mu yoksa Seat mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Opel corsaHonda CivicHyundai elentraGolfSeat poloHangisi alınır arkadaşlar Opel Corsa mı, Honda Civic mi, Hyundai Elentra mı, VW Golf mu yoksa Seat mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kuzeN000 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl bunların hiçbiri değil tabiki toyota corolla🧿sanayi görmezparçası ucuzyakıttan tasarrufmotorda dünya 1. cisi 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Nissan Micra alÇok tatlış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya beğenmedim😂 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Aaa nidenBen çok sevimli buluyorum onu Yorumla Soran +1 yıl Bebek arabası gibi ndkkfkf Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Tamam ışteSen de bebek gibi garisin zaten😝 Yorumla
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Tabi ki honda civic 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Lpg sıkıntılı🥲 Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Ama digerlerinden ust sinif bir araç. Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama patlar falan sıkıntı Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl o zaman opel corsa Yorumla Soran +1 yıl Demi ben de onu düşünüyorum bakalım Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl 17 yıldır kullanıyorum temizini bulursan guzel arabadır. Yorumla Soran +1 yıl 0 alıcam 2020 model Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl E o zaman honda civic al o da 0 mı olacak? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl O zaman honda civic. En azindan ust segment bir arac. Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır saol👍🏻 Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Tüp de sorun çıkarmaz merak etme. Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Hiç biri BMW 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi canım Yorumla BulgariaBoy +1 yıl BMW hiç bir zaman şaşma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bunların hiçbiri değil
tabiki toyota corolla🧿
sanayi görmez
parçası ucuz
yakıttan tasarruf
motorda dünya 1. cisi
Nissan Micra al
Çok tatlış
Yok ya beğenmedim😂
Aaa niden
Ben çok sevimli buluyorum onu
Bebek arabası gibi ndkkfkf
Tamam ışte
Sen de bebek gibi garisin zaten😝
Golf hepsinden güvenli
Tabi ki honda civic
Lpg sıkıntılı🥲
Ama digerlerinden ust sinif bir araç.
Aynen ama patlar falan sıkıntı
o zaman opel corsa
Demi ben de onu düşünüyorum bakalım
17 yıldır kullanıyorum temizini bulursan guzel arabadır.
0 alıcam 2020 model
E o zaman honda civic al o da 0 mı olacak?
Evet
O zaman honda civic. En azindan ust segment bir arac.
Tamamdır saol👍🏻
Tüp de sorun çıkarmaz merak etme.
Hiç biri BMW
Hadi canım
BMW hiç bir zaman şaşma
Bence golf
Honda