Karınca savaşları yaptırdınız mı 😏?

Uzun zaman sonra, karınca dövüşlerine tekrar dönüş yapmaya karar verdim. Sabah 5:30 da ezanla birlikte komando kırmızı karıncalar; birliğinde tekbir getirdikten sonra eğitime başlıyor. Bir aya kalmaz siyah karıncalara büyük bir operasyon yapma kararı aldım.
Ayrıca bugün kraliçe arıyla görüştüm. Bir kaç havacı eşek arısı rica ettim, 100 havacı ast subay eşek arısı üssümüze teşrif etti ve eğitim görmeye başladı.!!
Çok yakında kırmızı komando karıncaların gücünü herkes görecek.!!
8 yaşındaydım yine herzaman ki gibi kırmızı karıncalarla siyah karıncaları savaştırıyordum üstünlüğümüzü kabullendirmiş, kazanmaya çok yakındık ta ki o bahtsız güne kadar... Çocukluk arkadaşım Kadir önderliğindeki siyah pkk karıncaları yuvamızı yıkmış, deliğimizi taşlarla kapatmıştı. Kumdan surlar yapıp kara fatma yerleştirdiğimde, kara fatmaların ihanetine uğrayacağımı bilmiyordum... GÜN İNTİKAM GÜNÜDÜR!!! Sıra sizede gelecek kara hainler... Şanlı kırmızı bereli karıncalarım ben size taaruzu değil ölmeyi emrediyorum!!! Seni unutmayacağım albayım hain pusunun intikamını soracağız!!!

Not: Kurguyu çocukkende böyle düşünüyordum, olaylar kısmen gerçek. Eski anılara hitaben..☺

Siz hiç karıncalar ile uğraştınız mı?

#KetçaplıBrokoli