evet arkadaşlar aranızda bursa konaklı köyündeki bedir hocaya giden var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bursa konaklıda bekır hoca çok kalabalık oluyormuş gidenler söyledı akşama sıra zor gelıyormuş çeltık köyunde suat hoca var
532 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@leyladabimecnun ben suat hocaya nasıl ulaşabilirim as merkeze yakınım Bi numara adres var mi
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Hakkii1111 rica etsem bana numarasını gönderir misiniz cok ihtiyacım var
- +1 yıl
@gokhankaraman bulamadıysan instagramdan yaz özel kapalı sanırım verebilirim numarasını inst yaglicenkkk
- +1 yıl
@Hakkii1111 Suat hocanın yeri ve telefonu var mı bide ne kadar ücret alıyor
- +1 yıl
@Hakkii1111 size mesaj atamıyorum bana dönüş yapar mısınız
- +1 yıl
@Hakkii1111 hocanın numarası lazım bana mesaj atar mısınız
- +1 yıl
@Hakkii1111 bana bilgi verebilir misiniz hocayla ilgili
- +1 yıl
@Hakkii1111 Bekir hocanın numarasını atabilir misin rica etsem
- +1 yıl
@Hakkii1111 bekir hocanın yeni numarası var mı sende verebilirmisin bana yazarmisin lütfen acil
- +1 yıl
@Hakkii1111 merhaba verebilir misiniz numarasını rica etsem
- +1 yıl
- +1 yıl
@leyladabimecnun şu an Bursa merkez de bakıyor
- +1 yıl
- +1 yıl
@leyladabimecnun bekir hoca merkezde nerde bakıyor bilginiz var mı bakım yapiyormuymuş
- +1 yıl
@myflovers oğrenemedim kızçe
- +1 yıl
@Hakkii1111 bende numarasini alabilirmiyim lutfen
- 1 yıl
@Emoss2123 kardesim numarasini ya da yerini biliyor musun?
- 1 yıl
@myflovers Bekir Hocanin telini ya da yerini bilen var mi? hastamiz varrr :(
- 11 ay
Numarasını alabilrmiyüm ve adres
- 5 ay
@Lunogarhez buldunuz mu bilgileri
En İyi Cevaplar
Geçen sene bir arkadaşım gitti, çok yoğun olduğunu söyledi, çok sıra varmış.
011 Yorumla- +1 yıl
@151161yeri nerdeymis konaklida bir sorusturalim kendisini. Size ozelden mesaj gondermeyi denedik ama basaramadik. Bize sana zahmet ozelden mesaj atabilir misin kardesim.
- +1 yıl
@leyladabimecnun gittiniz mi hakkinda bisey duydunuz mu cvp yazarmisiniz lutfen
- +1 yıl
@leyladabimecnun ben gittim kendisine konaklinin girişinde evi 2 katli kime sorsan gösterir minibüsle gitsen dediğinde zaten orda indirirler.
- +1 yıl
@leyladabimecnun komakli dediğiniz yer Karacabey mi nilüfer mi?
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Selennnnsss konaklı da değil yalan ben konuştum yarın saat 11 de yanına gideceğim
- 1 yıl
- 8 ay
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasıl bir hoca bu büyücü mü
117 Yorumla- +1 yıl
Cvp yazarmisiniz
- +1 yıl
Bosverin böyle haci hoca islerini hepsi yalan, yaptiginiz masraflariniza yazik inanin. Eger ruhani birhastaliginiz varsa musallat gibi!! Böyle seyler icin gidebilirsiniz. Ama birini baglamak veya gericevirmek gibi bir niyetle asla gitmeyin öyle seyler yalan inanin bana
- +1 yıl
@Aydemir_33 inanın bana çok hastayim bekir hocanın faydasını görüyorum öyle bi niyetimde düşüncemde yok asla bekir hocaya ulaşmak istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz bilginiz var mı bekir hocanın adresi veya teli varsa bana verebilirmisiniz
- +1 yıl
@Aydemir_33 ben bekir hocayı yıllardan beri tanıyorum normalde hocalara inanan biri değilim ama bekir hoca öyle bi hoca değil başka hocalara benzemiyor hocalara para yedirmem asla ama bu hoca gönlünden kopani aliyor veriyorsun benim rahatsızlığından dolayı hastalığın için gitmek istiyorum birini bağlamak veya geri çevirmek için değil hocanın adresi veya telefon numarası var mı sizde acil varsa verebilirmisiniz ne olur allah rızası için ulaşmam gerekiyor hocaya
- +1 yıl
@MyFlowers93 merhaba özelden yazamıyorum hoca numarasını değiştirmiş bulduysanız bana da verebilir misiniz?
- +1 yıl
@Meryemkubraa canım bulamadım ya hocayı aramadigim bakmadığım yer kalmadı bulmak istiyorum nerden bulcaz yokmu kimsede bu arada mesajını yeni gördüm hoca kayıp hiçbiyerde yok bakım yapiyormu
- +1 yıl
@Aydemir_33 bekir hocanın numarası sizde var mı varsa acil verebilirmisiniz sanırım bende var demissiniz yardımcı olur musunuz lütfen insanlık namına allah rızası için
- +1 yıl
@MyFlowers93 bulabildiniz mi Bekir hocayi
- +1 yıl
@Erto1625 reis banada atarmısın numarasını
- +1 yıl
- 1 yıl
@MyFlowers93 bekirhocaya ulaştın mi
- 1 yıl
@MyFlowers93 konaklili bekir hoca hala konakli koyunde mi? yeri degistiyse nerede? teli var mi? hastamiz var, acillll lutfen biliyorsaniz yazin
- 1 yıl
@polentella sizde numarasi var mi,, ya da yerini biliyormusunuz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
9Cevap
+1 yılArkadaşlar ben kizimi götürdüm elhamdülillah gece krizlerine şifasına vesile oldu ilk gecemiz onu gösteriyor. Genelde ipe düğüm atıp okuyarak çözüyor işlerini. Boş bir adam değil. Konaklı köyünden Orhaneliye oradan da Bursa Altıparmaktaki arapsukru mahallesinin üst sokaklarına taşınmış. 2. Bayir sokak. Hayır için yardımcı olur. Büyü yapmaz. Dua okur. İnşallah şifa bulursunuz. Rabbım derdinize derman olsun. Burada arkadaşın paylastigi numara da doğrudur.
1421 Yorumla- +1 yıl
Numarasını biliyorsan banada verirmisin lütfen acil
- +1 yıl
Numarasını banada verirmisin
- +1 yıl
Sevgili arkadaşım gökhan, sana zahmet hocanın numarası varsa bana verebilir misin ben de gitmek istiyorum da. bekir hocamıza
- +1 yıl
@Aydemir_33 bende var
- +1 yıl
@Aydemir_33 bekir hocanın telefon numarasını verir misiniz bekir hocayı ne zamandır arıyorum ulaşamıyorum yerini bilen var mı
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@GökhanZhatice numarasını bana verirmisin
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Yasemin_sevda buldunuz mu no gittimiz mi
- 11 ay
@MyFlowers93 numarasını verirmisin
+1 yıl@Erto1325 Yalancısın. burada Kadınları dolandırmaktan başka işin yok. Sapık mısın nesin. Aradık seni hoca için bize yok arabada bakıyor yok hoca burada yok hoca Aydın da sizi ben götüreyim hesabı yapıyorsun. Abaza seni. İyilik yapmak sana mı düştü. Uzak durun arkadaşlar.
20 YorumlaBen bir tesadüf üzeri gittim Bekir hocaya evet çok kalabalık ve hic ummucaniz şekilde insan portföyü var ve şifasını gören cok kişiyle konuştum açıkçası benim bir belirgin şikayetim yoktu sırf meraktan gittim ve rahmetli dedemin arkadaşı olduğunu öğrendim kesinlikle büyü ve benzeri işlerle ugrasmiyor sadece sıkıntıya göre okuyor belli bir ücreti yoktu gönlünden geçen neyse onu veriyorsun.
66 Yorumla- +1 yıl
@myflovers numarasını verebilir misiniz rica etsem
- +1 yıl
@myflovers numara yok
- 1 yıl
Merhaba banada hocanın telefon numarası adresını verırmısınız
+1 yılBen gittim 2 defa kardeşimi götürdüm fakat bügün gittiğimizde konakli köyünden taşindiğini öğrendik oğluyla tartiştiği için Bursa Orhaneli bi köye gitmiş kendi köyüne yerleşmiş oraya gidicez inş daha önce giden arkadaşlarimiz şifasını buldu
216 Yorumla- +1 yıl
Oğulcan bey Bekir hocayı buldunuz mu acil yardımcı olur musunuz.. tel nosu bide adresi
- +1 yıl
Size nasıl ulaşabilirim Oğulcan bey
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba ogulcan hocamızın yeni yerine gittin mi bilgin var mı ben de gitmek istiyorum da telefon numarası ve adresi var mı sana zahmet verirsen sevinirim
- +1 yıl
@Aydemir_33 telefon ve adres bilgisi alabilir miyiz
- +1 yıl
bekir hocanın yeni numarası var mı sende adresi var mı acil ulaşmam gerekiyor verebilirmisin
- +1 yıl
@Ogulcan016 hocanın nerde olduğunu biliyormusunuz adres veya telefon numarasini
1 yılArkadaşlar Bekir hocanın numarası var bende bugün konuştum daha ama bakmadığını söyledi konaklı köyündeki yer de kapanmış bilginiz olsun o da bana Suat hocayı onerdi
10 YorumlaBekir Hocanın yerini bilen var mı adresini yeni telefon numarasını bilen varsa acil yazabilirmi lütfen yardımcı olursanız sevinirim hocaya ulaşmak gerekiyor
521 Yorumla- +1 yıl
@yonca0404 hayır bulamadım maalesef herkes farklı şeyler sölüyor hoca yasiyormu hoca ondanda emin değilim siz yazın bana instgram adresini ordan konusalim
- +1 yıl
@yonca0404 bulabildinizmi Bekir hocayi
- +1 yıl
- +1 yıl
@MyFlowers93 merhaba bende ariyorum bekir hocanin numarasini varsa sizde yazabilirseniz sevinirim
- +1 yıl
- +1 yıl
@yonca0404 yonca sabah 11 de randevu verdi bana yanına gideceğim
- +1 yıl
@polentella hayır bulamadım maalesef siz ulaşırsanız banada yazar misiniz?
Bekir hoca konaklıdaydı hala orada mı bilmiyorum. Altıparmak diyen var orhaneli diyen var. Numaraya ulaşamıyorum zor durumdayım allah razısı için yardımcı olabilir mi biri
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBazı sapiklar bekir hocayı kötülemiş, siz onun tirnagi bile olamazsınız, o adam hayrına herkeze şifa dagitirken sizin gibi sapıklarda fitne dağıtıyor, o adamın kime zararı var ki anlamadım
80 YorumlaArkadaşlar Bekir hoca bulamadık ama daha iyisi denk geldi lazım olan varsa instagramdan yazsın bana adres ertoeren
31 Yorumla- +1 yıl
Yalancısın. Kadınları dolandırmaktan başka işin yok. Sapık mısın nesin. Aradık seni yok arabada bakıyor yok hoca yok hoca Aydın da sizi ben götüreyim hesabı yapıyorsun. Abaza seni. İyilik yapmak sana mı düştü
Bursada birde Ilhamı hoca var sadece bir kere bakıyor... Suratına bakarak bakıyor
00 YorumlaBanada numarasını gönderir misiniz? Acil bir durum söz konusu.
30 YorumlaHerkes bişey söylüyor ama boş yarın sabah kalkıp köyüne gidicem arkadaşlar
02 Yorumla- +1 yıl
merhaba gittiniz mi
- +1 yıl
@polentella gittim
+1 yılYılmazcım sevgili arkadaşım varsa buraya yaz herkes yararını görsün. numarayı bizahmet
30 Yorumla
+1 yılBekir hocanın numarasını banada verir misiniz lütfen
00 YorumlaBursa Konaklı köyündeki Bekir hocanın telefon numarasıni bilen var mı acil
10 YorumlaBursa altıparmak bekir hocaya gittik fakat dün tasinmis ordan yeni yerini öğren olursa yazsın lütfen
14 Yorumla- +1 yıl
@Cglcglcgl kendisine nasil ulaşabilir im. yardimci olabilir misiniz
- +1 yıl
@Cglcglcgl allah rızası için nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz
+1 yılbanada bır hoca lazım arkdslar yardımcı olurmusnuz
02 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 19,2b cevap paylaştı. hoca geçen bizdeydi el öptürdüm
02 Yorumla- +1 yıl
@myflovers o bana ulaştı
Bekir hocayı bulan var mı
00 YorumlaBekir hoca şu an nerede
00 YorumlaBu Bedir hocaya nasıl ulaşabilirim
00 YorumlaBulabildiniz mi Bekir hocayi
00 YorumlaBekir hoca şu an nerde nasıl ulaşabilirim
21 Yorumla
+1 yılHocaya bak burada bile piyasa yapmış ☺️
10 Yorumlaşu an nerde hoca
00 Yorumla
Devamını Gör(10)