Sosyal medya yine zevklere göre sınıflandırmaya devam ediyor. Bi ablamız aşure seven köylüdür demiş. sizce öyle mi köylü müdür aşure seven?
ben hiç sevmem bu arada, tadı alakasız yani

Sosyal medya yine zevklere göre sınıflandırmaya devam ediyor. Bi ablamız aşure seven köylüdür demiş. sizce öyle mi köylü müdür aşure seven?
ben hiç sevmem bu arada, tadı alakasız yani

Bir yiyeceğin tadını beğenip onu yemeyi sevmekle köylülüğün alakası nedir tam olarak? Bu kafa yapısı kebap, baklava, lahmacun, künefeyi de köylülük olarak görüyordur o vakit. Gülünç bir çıkarım/ tespit olmuş gerçekten. Aristo mezarında ters döndü.
Aşure yapıyorlar abi güzel yapamıyorlar. Ama inanın bir aşure yapanlar var vallahi yemeye doyamazsınız. her şey için geçerli. Abi lezzet ve tat. Sonuö olarak bu aşure gıda. Gıda tüketen insana köylü demek ya da yakıştırmak. Abi o insanlardan kaçıııııııın. Onlarda beyin yok. 😃
Hiç olur mu öyle şey. Asıl böyle diyen bedevidir. Hem köylü olmak veya aşure sevmek ne zamandan beri yanlış anlaşılır olmuş. Hem köylü olmak hem de aşure sevmek güzeldir.
Şu s*lak kızı benim elime verin de onu diyen ağzına bir tane çekeyim. Ay nasıl gıcık oldum. Ne alaka yani. Aşureye aşığım, ayrıca köylü olsam kaç yazar.😏
Cevap
47Cevap
Ne ilgisi var. ayrıca Aşure güzeldir zaten.
Biri bu cahile Hz. Hüseyin'in şehit edilmesi sebebiyle yapılan bir tatlının, dini bir anlam taşıyan tatlının insanlar tarafından sevilmesinin köylülük olmadığını, bu tatlıyı sevenler köylü olsa bile köylü olmanın küçümsenecek bir yani olmadığını anlatmamış mı
Ben çok severim.
herkes köylülüğü aşağı bir durum olarak gördüğünden kendisine yakıştıramamış ve ben köylü değilim demiş ama kimse bir şeyden bahsetmemiş. Hikayesi de aslında yokluktan gelir. Nuhun gemisinde azcı kazcık kalan tüm erzakların karıştırılıp pişirilmesiyle oluştuğu söylenir.
Köylü olmayan var mı? 7 kuşak alaylı olsa bile herkesin köyle bir bağlantısı vardır tanınmış mekanlarda yemek yiyerek kahve içtikten sonra sosyal medyada fotoğraf paylaşıp medeniyetten sayanlar ile muhatap olunmaz
Bunu diyenler bu dünyanın insanı olamaz, uzayda yaşıyor bunlar ayrıca aşure seviyorum köylüyüm. Köylü olmasa bunlar ne yiyecek merak ediyorum. Bu ne cahilliktir yahu üzgünüm ki toplum olarak zekâ seviyesi geriliyor.
ıyyyyk köylü müyüm ben deyip yemediği onun aşuresini de getirsin yerim hem de bayıla bayıla yerim 😂 manyak mısınız arkadaş ne seveceğimizi bunlara mı soracağız
Ben seviyorum ve koyluyum. Sevmesem de koyluyum. Koylu olmak asagilayici bi betimleme mi yani 😀Noluyo koylu olunca a. mk😅
Onu diyen canım , kültüründen habersiz. Damak olarak sevmeyebilir kişi saygı duyarım da bunu da demek saygısızlıktır. Ayrica bayılırım aşureye.
Değildir, güzel aşureyi yeseler en az 2-3 kase yerler, herkes aşureyi güzel yapamıyor
Evet ya
Aşure yapmayı bilmeyenler yapıp dağıtıyor, suyu kapkara, tadı yok, bol çeşit malzeme olacak.
Varsın köylü olayım? Kime ne? Tabak tabak yiyorum ve seviyorum. Saygı duymayan bir köşede ağlayarak sitem edebilir.
Aşure sevmek eğer köylülükse köylüyüm ama o hesabın amacı etrafı kışkırtarak popülerlik kazanmak , tweetlerin istatistiğini artırmak
Köylü de olabilir şehirli de
Ama bir konu net bu paylaşımın sahibi henüz bilişsel gelişimini tamamlayamamıştır
Tatlının yemeğin köyü, şehiri, memleketi olmaz. Biz ne kadar hayır destekte nasıl düğünler, bayramlar, özel günler varsa oda bir gelenek. Ona aşure köylü geliyorsa bize de onun sevgililer günü sonradan görme köylü işi geliyor.
daha fazla nasıl saçmalayacaklarını şaşırdılar artık
"Köylü milletin efendisidir." (Mustafa Kemal Atatürk, T. C 1. Cumhurbaşkanı)
Neden sosyal medyada gereksiz bir elit olma havası var anlamıyorum
Ne alakası var acaba o lafı diyen kişinin beynini kuşa taksan kuş ters uçar
En âlâ köylüyüm o zaman gocunmuyorum😉
(Saçma bi tespit olmuş bu arada)
Herkesin soyu köye dayanıyor, ilgi budalası belli ki boş ver hayatım
Köylü değildir insan gibi insandır zevk nedir bilendir ishskshshd
Köylü milletin efendisidir. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
En tatlı köylü benim o zaman asdfghjk
Beni bir köye atayın hadi. 😂
Aynen aynen, sevmeyen de kraliyet ailesinde büyümüştür.
Aşure ile kavga eden, ezik ruhlu mankurttur. Net
Şu dikkat çekmek için saçmalamaktan vazgeçmeyen açlar tükensin artık 😂
Keşke köylü olsam lanet olsun şehirlerin kalabalığına sıkışıklığına
hz Nuh bunu duymasın okyanusa atar bunu afjkll
Ben çok severim demek ki köylüyüm agkk
Ben çok severim ve insanların düşüncesi umrumda değil
niye ısrarla sınıflandırma derdine giriyorsunuz. anlamakta zorlanıyorum.
Ne alakası var zengin elit şehirli insanlar yemiyor mu aşure
Kendi sushi yesin Balık yumurtasi yesin kendini elit sansin
Biz köylü olalım aşure yiyelim
bir tespit denemesi.
sevmeyen de osmanlı hanedanlığından mı?
şahsen ben köylüyüm
Delirmiş bunlar ne alakası var? Çok severim aşureyi ❤️
Bende hiç sevmem ama kraliyet ailesinde dogmadim sadece tadını beğenmiyorum... ne alaka köylü olmak saçma bir sınıflandırma
kesinlikle ya
Aşureyi bayılırım bunun köylü olmakla ne alakasi var
Kanada’da 🍁 yaşıyorum. Musluman çok var burada 12 tabak aşure aldım artık aşure görmek istemiyorum 🙅♀️
Aşure seven zengindir 🤑 içindeki malzemeleri alsın da köylü olsun ben çok severim bu arada 💁🏻♀️
Aşure seven köylüdür diyen sonradan görme kenar mahalle kızıdır boyle diyerek elit olduğunu zanneden gerçekten ağzının tadını bilenler aşureyi çok sever.
Köylü olunca ne oluyor anlamadım. Köylü olmak küçümsenecek bir şey mi?
Kendince konuşmuş yorum yapmış.
Saçmalamanın daniskasına vermek ver deseler bu kişi 1. Sırada yıldızlı bir örnektir bence
aşure sevmeyende ne biliyim yanii olay bi tat bence
ben kesin köylüyüm hatta çok severim sanırım ben köylüden de fazlası dağlıyım
Olabilir. Ama Türkiye nüfusu zaten köy kökenli. Sadrazam torunu olanlar varsa bilmem
Ne alaka aşure en güzel en bereketli mümin tatlıdır
Çok severim ve yersiz bir sınıflandırma olmuş
zevk damak tad meselesi gerçekten çok alakasz olmuş
Köylü olmakta ne sıkıntı var ben onu göremedim
Delirmişsiniz KÖYLÜYÜM ve Aşureyi severim 🤤
cok severim koylunun dostuyum
Kapasitesiz birini kaale alamam
Böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına
Hayır hatta yapan varsa alırım bir tabak 🙃
aşure tatlısını sevmem ama sevene de köylü demem
🤣 🤣 Köylü olunca ne oluyor
Köylü değilim ama seviyorum.