iyi bir hoca olduğunu, büyü yapmadığını sadece üzerinizdeki büyüleri bozduğu söyleniyor. bilgisi ya da gitmişliği olan var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşlar sırf bu konuda size bilgi verebilmek için üye oldum. Ben geçen hafta gittim bu hocaya. Gitmeden önce bir çok kez ününü duymuştum, ancak çokta inandırıcı gelmedi. Kadın çok tatlı çok sempatik ancak cinci hoca. Ve ne hikmetse içeri giren herkeste büyü çıkıyor. Boş giren elinde torbayla çıkıyor. Genellikle kilit düşürüyor. ya da bagırsak. Çünkü üç harflisine ne derse o onu getiriyor. Olağan üstü bir durum olduğu için sende inanıyorsun ancak düşünüldüğünde herkeste aynı büyülerin çıkması mantıksız. Bende numarası var yine gitmek isteyen olursa yardımcı olurum.
71146 Yorumla
Oğlak+1 yılNumarasını rica edebilirmiyim
Oğlak+1 yılLütfen yardımcı olursan sevinirim
Boğa+1 yılYardımcı olabilirmisiniz
Koç+1 yıl
İkizler+1 yılev adresini alabilirmiyim
Koç+1 yılnumarasını alabilir miyim acaba Havva hanım?
Boğa+1 yıl@Havvayesil Hocanın üç harflilerle baktığı doğru Kendisi Muğla Yerkesik Küçük Kuyucak köyünde ve sıra almadan giderseniz aynı gün görüşmeniz imkansız günde en az 30 40 kişi civarı bakıyor ve akşam saat 22:00 a kadar çalışıyor pazartesi cuma çalışmıyor numarasından sıra almazsanız aynı gün görüşemezsiniz ama adınızı yazdırıp ertesi gün görüşürsünüz numarası bende var yeri bilmiyorum diyen arkadaşlara da yardımcı olabilirim numarasını buradan yazamam ama isterseniz facebook üzerinden yazın ya da ekleyin yardımcı olayım
Boğa+1 yıl@Havvayesil Hocanın üç harflilerle baktığı doğru Kendisi Muğla Yerkesik Küçük Kuyucak köyünde ve sıra almadan giderseniz aynı gün görüşmeniz imkansız günde en az 30 40 kişi civarı bakıyor ve akşam saat 22:00 a kadar çalışıyor pazartesi cuma çalışmıyor numarasından sıra almazsanız aynı gün görüşemezsiniz ama adınızı yazdırıp ertesi gün görüşürsünüz numarası bende var yeri bilmiyorum diyen arkadaşlara da yardımcı olabilirim numarasını buradan yazamam ama isterseniz facebook üzerinden yazın ya da ekleyin yardımcı olayım. facebook emrah. bercu
Balık+1 yıl
Yengeç+1 yıl@Sessizgemi4889 Siz aldıysanız bana atabilirmisiniz
Yengeç+1 yılEvet lütfen numarası var ise yardımcı olursanız çok sevinirim
Koç+1 yıl@Halil_han numarasını verebili misiniz
Akrep+1 yılLütfen bana da Havva hocanın numarasını atabilir misiniz lütfennn
Kova+1 yılnumarasını alabilir miyim
Kova+1 yıl@Havvayesil siz gittiniz mi sonuç aldınız mı
Kova+1 yılsizde sonuç vermedi mi.. numarasını ve detay adres bilgisi verir misiniz Allah rızası için
Akrep+1 yıl@Halil_han numarasını gönderebilir misiniz bana lütfen Facebook’ta yok
Kova+1 yıl
Boğa+1 yılNumarasını yazarmısınız
Koç+1 yılYeni üye oldum size yazabilmek için numarası duruyorsa bana verebilir misiniz? Mümkün mü
Kova+1 yılNumarasini verirmisiniz
Kova+1 yıl
Aslan+1 yılbanada numarasını atatmısın
Kova+1 yıl@Cerencemrex Numarası var mı
Kova+1 yıl@İsoooooo6 diger yorumlarda numarasi var
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl@Halil_han numarasını alabilir miyim
Başak+1 yılNumarasını alabilir miyim?
Boğa+1 yılBana da numarası lazım acil lütfenn allah rızası için olan atsin
Kova+1 yılNumarası var mı
İkizler+1 yılHocanın numarası var mı
Koç+1 yılHavva hocanin numarasini alabilri miyim
Aslan+1 yıl@Gamzec202p2p2p sizde gidebildiniz mi? Bana da yardimci olabilirmisiniz, gercekden güvenilir biri mi
Balık+1 yıl
Oğlak+1 yılMerhaba sevgili Arkadaşlar benim ailemde çok hocaya gitti giden paraları oldu bir kadın facede canlı bakım yapıyor birgün denk geldi kimbu ne diyo izledim tüylerim ürperdi kadın hiç tanımadığı insanlara bakıyo herşeyi söylüyo bu hocaya yazdım okadar ciddi Dürüst yalanı sevmiyor ve aldığı ücret çok az hasta çocuklara bağışlar yapıyor Rabbim bu negüzel bir insan dedim baktırmak istiyorsanız ismi Esra kalp gözümü açık her şeyi biliyo anne baba kişinin ismini yaşını soruyo söylüyo
Boğa+1 yılBen başkasına halletirdim şükürler olsun hallatti isimi
Akrep+1 yıl@Havvayesil numarasını verir misin
İkizler+1 yılNumarasını bana verebilir misiniz acaba?
Yengeç+1 yıl@Havvayesil Havva hocanın nr var mı acaba sizde
Yengeç+1 yılHavva hocanın nr ala bilirmiyim acaba
Terazi+1 yılNumarasını rica edebirmiyim
Terazi+1 yılRica etsem notu banada yazarmisiniz
Terazi+1 yılRica etsem nomarayi banada yazarmisin
Terazi+1 yılNumarasını rica edebilir miyim
Yay+1 yılArkadaşş acil ulaşabileceğim telefon numarası verir msinnnn
Yengeç+1 yılİletişim bilgisini rica edebilir miyim
Oğlak+1 yılGüncel numara var ise paylaşabilir misiniz?
Oğlak+1 yıl@Havvayesil numara lütfen
Koç+1 yıl@Havvayesil +90 (533) 386 91 92
Aslan+1 yıl@Halil_han numarasını verebilir misiniz yardımcı olsanız
Koç+1 yılMerhaba numarasını rica edebilirmiyim
Terazi+1 yıl
Terazi+1 yıl
Terazi+1 yıl@azracan2507 merhaba kime halerrini sonuç aldınız mı
Balık+1 yılNumarasını alabilir miyim lütfen
Terazi+1 yıl@azracan2507 kim yardım
Oğlak+1 yıl@Halil_han YARDIMCI OLURMUSUN
Oğlak+1 yıl@aytensssss numarayı buldunuzmu bulduysanız banada söylermisiniz
Oğlak+1 yılTelefon numarası alabilirmiyim
Yengeç1 yılSen onun numarasını ver
Yengeç1 yılnumara ver
Yengeç1 yıl@Elhamchobdar buldunuz mu hocayi
İkizler1 yılLütfen bana ulaşın lütfen
Başak1 yıl@Havvayesil numarayı bana da atarmısınız nolur acil
Boğa1 yılNumarasıni alabilirmiyim
Koç1 yılNumarasını rica etsem atar mısınız sıra alabilmek için
Koç1 yılYardımcı olur musunuz numarayı rica edebilir miyim
Boğa1 yıl
Yengeç1 yıl@Halil_han numarasini verir misiniz
Yay1 yılNumarası var sa alabilir miyiz acaba hastamız var bi ona bakıtıcaz da
İkizler1 yılMerhaba
Kova11 aybende numarasını alabilır miyim
Aslan10 ay@Halil_han kardeşim facebooktan bulamadım seni hocanın numarası için sen ekleye bilir misin turan yeler dijital çizim resim var profilde hanımla benim ben takım elbiseliyim lütfen rica ediyorum
Terazi10 ayNumarasını iletebilir misiniz, teşekkürler
Yengeç9 ay@Havvayesil merhaba buldunuz mu acaba?
Yay8 ayNumarasını bende alabilir miyim
Yay8 ay@Halil_han bana atabilir misiniz
Balık5 ayMerhaba abla numarasını atabilir misin ciddi bir konu için çok kişiden bulmaya çalıştım ama yardımcı olmadılar lütfen yardımcı ol
Yengeç4 ayYardımcı olur musunuz
Boğa3 ayNumarası var mı yardımcı olursanız
Başak1 ayNumarasını verebilir misin
En İyi Cevaplar
Muglanın yerkesik kasabasında havva hocanın numarası olan var mı lütfen verebilirmisiniz odun adında sahteleri cogalmış
1037 Yorumla
Başak+1 yıl@Elvin2015 numRSisni alabilirmiyim vrsa
Oğlak+1 yıl@Elvin2015 tel numarasını alabilir miyim lütfen? Havva Sert hoca mı ,? Onun adında sahteleri de varmış? Lütfen yazarmısınız?
İkizler+1 yıl@Elvin2015 Numarsni alblir myim lütfen
Boğa+1 yıl@Kumsall09 var
Koç+1 yılBende Havva hanımın numarasını verirmisiniz rica etsem
Oğlak+1 yıl@Elvin2015 Lütfen çok acil numara alabilir miyim çok önemli nolur
Boğa+1 yıl@Elvin2015 tel nosu biliyormusunuz
Oğlak+1 yıl@Elvin2015 havva hocanın numarasını verebilirmisiniz.
Kova+1 yıl@Elvin2015 numarayı yazabilir misin özelden
Yay+1 yıl@Elvin2015 lütfen numarayı verebilir misin acill
Aslan+1 yıl@Elvin2015 numarasini verir misin
Yengeç+1 yıl@Elvin2015 numarasini rica edebilirmiyim
Yengeç+1 yıl@Elvin2015 numarasını bana da verebilirmisiniz
Kova+1 yıl@Elvin2015 lütfen kardeşim yardımcı olur musunuz numarası lazım
Kova+1 yıl@Elvin2015 bende vardı silinmiş havva hocanın numarasini rica ederim ativer
Kova+1 yıl@Elvin2015 numarası var mı göndere bilr misiniz çok önemli
İkizler+1 yıl
Balık+1 yıl@Kumsall09 bnde alabilirmiyim numarasini
Kova+1 yıl@Sendemi8503 gittiniz mi.. sonuç aldınız mı
Kova+1 yıl
Kova+1 yıl
Kova+1 yıl
Kova+1 yıl@Sessizgemi4889 numarayi bulabildiniz mi
Oğlak+1 yılArkadaşım havva hocaya bizde gittik arkadaşımda gitti eşiyle bize nazar dedi arkadaşımın eşine büyü demiş iyi olmamışlar bizde iyi olmadık ben facede bir kadın gördüm para almadan bakim yapam böylesi bulunmaz kadın herşeyi havva hoca gibi söylüyo ve kadın çok harbi yalana tahammülü yok kadın sadece anne baba kişinin adı yaşı ile bakıyo fazla bi ücret talep etmiyo aldığı ücreti bakim ihtiyacı çocuklara harcıyormuş saten kadının evine gittik biz ailece kadının doru düzgün eşyası yok kadın okadar iyi niyetli babamın arkadaşı da geldi onada baktı adama sen karını aldat sonra deki bize büyü yaptılar karın suratına bakmıyo haklı adam pişmanım dedi Esra hoca sana yapcak hiç birşeyim yok git karından af dile dedi terbiyesiz utanmaz dedi kadın çok harbi
İkizler1 yıl
Aslan1 yılNumarasını ala bilirmiyim
Koç1 yılVarsa hava hocanın numarasini paylaşabilir misiniz
Yengeç4 ay
Başak1 ay
evet arkadaşlar tamam hurafe diyorsunuz peki gitmiyelim hadi şimdi benim sorunuma çare bulalım eşim evi terk etti gitti aydında ev tuttu orda kalıyor benim kendime ait işyerim var 35 sene tırnaklarım la kazıyarak bu duruma gedım işim izmirde eşim ben izmire gelmem diyor ben eşimi izmire nasıl getirecem bana yardım edin.
98 Yorumla
Yengeç+1 yıl
Yengeç+1 yılNapıcaksın hocaya gidip gelmesi için bağlamamı yaptıracaksın ayaklarını üstünde duran bir kadınsın bırak gitsin
İkizler1 yılAbla bana da yardımcı ol lütfen
+1 yılşimdi ege yöresinde ismi cıkmıs bir hoca derler ama hiç işim olmadı öyle işlerle :D ama az cok yerini duyduydum :D
527 Yorumla
Boğa+1 yılula ilçesinin yerkesik köyünde olduğu söyleniyor ama gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Balık+1 yıliçini rahatlatcaksa git :D kafan rahat olur biraz :D
Boğa+1 yılbilmiyorum da gitsem iyi olacak galiba. :)
Koç+1 yılgittiniz mi?
Kova+1 yıl@gonulcelen_1 ben gittim 2 kez yerkesik Kuyucak da yeri
Yay+1 yıl@edoos1712 nasil peki bikiyor mu
Yay+1 yıl@edoos1712 sonuc aldinizmi peki?
Yay+1 yıl@Huzurdolu4848 ben üc kez gittim henuz bir sonuc yok. yaptiklari tutmuyor ama yildiznameye iyi bakiyor
Oğlak+1 yıl@edoos1712 telefon numarası var mı
Oğlak+1 yıl@ohtaerpun bende var kardeşm muğladan mı gideceksin merak ettim
Oğlak+1 yıl@Huzurdolu4848 gittiyseniz bilgi verr misiniz nasil
Oğlak+1 yıl@edoos1712 kardesim bilgi verr misin nasil biri gitmeye deger mi
Oğlak+1 yıl@tezer85 siz gittiniz mi?
Boğa+1 yıl@edoos1712 bir faydası oldumu size?
Kova+1 yıl@edoos1712 no var mi
Kova+1 yıl@tezer85 no verirmisiniz havva hocanin
Koç10 ay@edoos1712 numarasını verir misiniz?
Aslan9 aySAKIN MUGLADAKİ HAVVA SERT DENİLEN ŞARLATANA İNANIP GİTMEYİN.. Sakın inanıp gitmeyin son derece yalancı ve sahtekar bir kadın…bir defa çok mantıklı düşünün büyü milattan önce Tevrat , Zebur ve incilde varmış … ANCAK BU KİTAPLARI ALLAH YOK ETMİŞ…KURANI KERİMDE PEYGAMBER EFENDİMİZE YAPILMIŞ ANCAK FELAK VE NAS GELMİŞ…YANİİ BÜYÜNÜN ARTIK OLMADIĞINI VE PEYGAMBER EFENDİMİZDEN SONRA BÜYÜ OLMADIĞINI BİLİNNN…BİZDE DENEDİK HATTA KURAN AYETLERİİ YAZIP MEZARA GÖMDÜK SONRA BAŞKA BİR ARKADAŞI GÖNDERDİK HAVVAYA…KURAN AYETLERİNE BÜYÜ BUNLAR DİYEN BİR KADINDIRR…İNANMIYORSANIZ SİZDE DENEYİNN.. HAVVAYI..
HAVVA SERT DEDİĞİNİZ KADIN, MUGLA YERKESİK JANDARMA KARAKOLUNDA ÇOK FAZLA SUÇ DOSYASI OLAN BİR KADIN…
İYİ BİR BİO ENERJİ UZMANI VE İYİ BİR KİŞİSEL GELİŞİM UZMANINA GİDİP TEDAVİİ OLUN ARKADAŞLAR..
Oğlak7 ay@edoos1712 numarasını verebilirmisiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
40Cevap
4 ayArkadaş lar bugün buraya yazacaklarım inanın gerçeklerdir.. Çünkü benim bunları yazmakta hiç bir beklentim yoktur.. lütfem yazacaklarımı dikkatle okıyun.. Kimse kimseyi bir konu için inandırmak zorunda değil ama benim hayatım 2 ye ayrılmıştır.. HAVVA hanımdan önce ve sonra.. Bundan 4-5 yıl evvel bir tesadüf olarak kuyucak köyüne gitmek zorunda kaldım.. Ama bu zorunluluk havva hanım ile ilgili değil sadece bir arkadaş ziyareti sebebi.. Ve kuyucak köyünden 15 dakka uzaklıktaki başka bir köydü.. Ne büyük bir hizmettir ki ben ve arkadaşım kuyucak köyünde bir dağ evi inşaatı başlatmıştı bana onu göstermek istedi.. Kuyucaga gittik. İlk dikkatimi çeken arkadaşımın evinin tam karşısındaki daki evdi. Müthiş bir kalabalık, arabalar ve sessizlik vardı.. Ve BEN O ALANA GİRDİĞİM ANDAN İTİBAREN ÇOK GARİP VE GÜZEL hisler duymaya başladım. Arkadaşım bana o kalabalıgın havva hanım için olduğunu ve insanlara şifa dagıttıgını söyledi.. Ben de hayatta böyle şeylere inanmam bunların dinî kullanan dolandırıcılık olduğunu düşünen bir indanım.. O anda çok enteresan bir şey oldu.. Benim bulunduğum evin önüne doğru bir karı koca ve yeni dogmuş bebekleri ile geldiler.. Bebeğin altını degiştirmek için bahçeyi kullanmak istediler.. Çok garibime gitmişti çünkü okadar yer varken benim oraya gelmişlerdi.. Bunları neden söylüyorum çünkü daha sonra bu olayları birleştirdigimde bana bir mesaj verilmeye çalışıldıgını anladım. Ve bu sebebi yaratan güç AYNI ŞU ANDA SİZİN beni okumanızı yaratan güç.. Bebegin altını degiştirdikten sonra bana bana teşekkür etti ve ona bu kalabalıgın ne olduğunu ve neden geldiklerini sordum, Adam bana 8-10 yıldır çocuklarının olmadıgını Hollanda'dan geldiklerini ve havva hanımın bu sorunu çözdü günü söylediler.. Ve diğer insanlarında havva hanımdan şifa olduğunu söyledi.. PEK CİDDİYE ALAMADIM çünkü bana ters bir durumdu.. Neyse ben ordan ayrıldım ve Dalaman a evime döndüm.. Aradan 1 yıl filan geçmişti tesadüfen biri ile tanıltım ve havva hanıma gittiğini ve sorunlarımın çözüldü günü söyledi.. Ben o gece rüyamda kuyucak köyüne gittim ve çok enteresan bir rüya gördüm.. Ve bir arkadaşımla atlayıp yola koyulduk yolda giderken orada bana olan olayların normal olmadıgının farkına vardım.. Önce telefon açıp randevu alacaksınız yoksa en son gece 12 yeni kadar beklersiniz.. Neyse size kısaca ne oldu onu söyleyeyim.. Benim 18 yaşında özürlü kızım var onuda yanımda götürdüm.. Aurıca kendim içinde sıraya girdik.. Bana bende büyük olmadıgını cok şanssız bir insan oldugumu ama bunun bugünden itibaren yavaş yavaş değilsecegini söyledi.. Ben maddi olarak çok başarısızdım ama 2 yıl sonra bütün hayatım degişti. Şu anda hem kızım hemde ben havca hanım sayesinde huzur a kavuştuk.. Şunu unutmayın havva hanım size ne derse yapın ve sabırla bekleyin.. Size neler yapıyor Detayları yazamam ama sizi temenni ediyorum ki GİDİN GÖRÜN.. dğnyanın her yerinden insan geliyor.. instagram dan bakın ve ulaşın.. Şu anda çok mutlu bir insanım çünkü hauatım degişti ve çok arkadaşim ı götürdüm hepsi şifa buldu
02 Yorumla
Boğa3 ayNumarası var mı
+1 yılDün ordaydım. Yer Kücük kuyucak köyünde. No:12 olan ev. Önceden mesaj atıp sıra alın. Yoksa bizim gibi sabahın 5inden gecenin 2 sine kadar buz gibi havada sıra beklersiniz. İki kisi gittik üzerimizde işlem olduğunu bildiğimiz halde ikimizde de bir şey çıkmadı. Hayret ettim. Yağ ya da yedirme işlemi varsa o buraya gelmez diye belirtti ama. Gömülü bir işlem yok üstünüzde dedi. girenlerin çoğu elinde poşetle çıkıyor. Kiminde bağırsak kiminde kilit sabun vs cıkmış. Suya bakıp jet hızıyla bir şeyler söylüyor. Sizi size anlatıyor. Beni bana anlatmasına ne gerek var anlamadım ama Üçte biri doğruydu. o kdr hızlı ki Anlayabilirseniz ne ala. Ben Bakımını cok beğenmedim. Bize atletimize yazı yazıp verdi. Yakacakmışız. Ben tatmin olmadım açıkcası. Ücret olarak 150 tl aldı. Günde rahat en az 100 kisiye bakıyor. Bu arada Köyde bakkal bile yok. Tedarikli gidin. Kışın gitmek hiç akıl işi değilmiş..
1833 Yorumla
Boğa+1 yıl3 2 si yalan mı gitmeyi düşünüyorum bana mesaj atabilirmisiniz özelden görüşelim?
Koç+1 yılMerhaba numarasını alabilir miyim lütfen?
Yengeç+1 yılMerhaba numarisini verebilirmisin?@Tutkumavii
Kova+1 yılNumarasi var mi hocanin sizde
Kova+1 yılPeki söylediklerini yaptınmı ya bize de yazılı atlet verdi yak diye ikilemdeyim
Yengeç+1 yılNasıl randevu alınıyor ve iletişim numarası var mı acaba
Koç+1 yıl@Bahar121993 numarasını alabilirmiyim neolur
Koç+1 yıl@Ayşecan21 numarasını alabilirmiyim
İkizler+1 yılHavva hocanın numarasını bende rica ede bilirmiyim
Aslan+1 yıl@Hüsamettinayaz buldunuz mu
Boğa+1 yılNumarasu var mı acilen verebilir misin
Yengeç1 yıl@Gamzec202p2p2p buldunuz mu
Koç1 yılMerhaba hava hocanın numarasını paylaşma şansıniz var mi
Kova11 ayMerhaba numarasını rica edebilir miyim?
Yay8 ayNumarasını verebilir misin
Yengeç4 ayNumara bana atar msnz
Bugün gittik kendisine hala merak edenler varsa yeri muğla yerkesik te dağın tepesi bir yerde kişisel aracınız olmadan gidemezsiniz Muğla'ya girdikten sonra 1 saat yolda kaybolarak geçirdik dağ tepe iki kız gittiğimiz içinde ürktüm. Bildiğiniz köy evi etrafta kediler tavuklar bi kaç ev var. ortam güzel ama sabah 9 da isim yazarak sıraya girdik o halde 80. Kişiydim akşam sıranın gelmeyeceğini belki sabaha kadar sarkacağını anlayınca bir hafta sonrasına adımızı yazdırarak geri döndük haftaya tekrar gideceğiz. Muhabbet ettiğimiz insanların hepsi farklı illerden gelmişler aylar öncesinden randevu aldıklarını söylediler. Çıkan kişilere sorduk bildiğini söylüyorlar. Yanınıza yiyecek içecek gerekirse battaniye yastık alarak gidin tavsiyedir :))
23 Yorumla
Kova11 ayMerhaba numarasını rica edebilir miyim?
+1 yılYıllar önce gitim havva hocaya çok küçüktum 4 yaslarindaydim ben cinleri hayvan olarak görüyordum yeri geldi carpildim ama Havva hoca gitik 5 saat yol sürdü zaten bana bir bardak su verdi biseyler yaptı sonra ben suyun içinde insanlar gormeye başladım sonra Havva hoca bana dedi kızım sen ilerde olcak bir hoca olabilirsin hocaların gördüklerini görüyorsun dedi Allah razi olsun o zmn o sayesinde iyi oldum sonra başka hocalara gitim ama en son bana iyi gelen ALİ DENİZ Hocam Allah razı olsun onun sayesinde iyi oldum kafayı yiyordum evde kapı sesleri onları yeri geldi onlarla konuşurdum oyuncak bebeklerinin kılığına girip öyle konuşuyordu o yüzden bir çok bebeğim yaktı annem bebeklerle konuşmam yasak bu günlerde aynayla kendi kendime konuşuyordum annem bana sen iyimisin ya diyo ben noldu anne ben konuşmuyorum diyormusjm ama ben konusyormusum ve HAVVA MEDYUM vefat ettiğini duydum İnşallah öyle bir şey yoktur ama eğer vefat etiyse allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın
24 Yorumla
Boğa+1 yılSizin gittiğiniz hocanın numarasını verebilir misin
Yengeç1 yılBana da numarası lazım ama özelden yazamıyorum
Kova11 ayAli deniz hocanızın telefonu yeri nerdedir acaba
burada müşteri çekmek için yazan kişilere inanmayın para için hoca tavsiye edenler oluyo kanmayın mugla yerkesik köyü ne gittik havva diye bir kadın baktı suya yaptığı işe yaramadı yine muğlada Yaşat mi Reşatmı ismi gittik yaptıkları işe yaramadı 6 ay arayla hoca baktık giden para para para Arabayı sattık eşyalarımızı sattık eşimle kedi köpek gibiyiz bizde büyü varki biz böyleyiz biri nazar var diyo biri sizde bişey yok diyo keyfe satıyoruz gelen para gidiyo yok beş kuruş yok canımız sağlık bulmuyo doktora gidiyoruz yok bişey göüs kafesinde daralma sıkıyorlar bu evin içinde biri bizi izliyor gibi Allahım yardım etsin bize yüce Rabbim şimdi heryeri sirke döküyoruz Rukiye dinliyoruz Felak nas okuyoruz sirkeyle günde 5kez tepeden sıpreyle sıkıyoruz kendimize heryeri sirkeliyoruz Rabbim büyüktür
73 Yorumla
Oğlak+1 yılhalinize çok üzüldüm allah şifa versin.
+1 yılBen gittim Havva hocaya, sıram 41 di. gece yarısı ancak girebildim. çok hızlı konuşuyor. bana büyü yapıldığını ve atlattığımi söyledi. çok kısa kaldım. orada elinde muskalarla da çıkan oldu dışarıya. Bana hiç inandırıcı gelmedi. zamanima yazık oldu. insallah yalan konuşmuyordur. zira gaybi hickimse bilemez. üç harflilerde yanilabilirlermiş. Bence gitmeyin. gercek hoca bulmak çok zor.
717 Yorumla
Oğlak+1 yılBenim aylem çok yere gitti bizde aynı evin içinde çocukları olarak bizide götürdüler duvarlara bakmalar nelerini gördüm ama facede bakim yapan bir kadın gördükten sonra her şey deyişti Rabbim ummadığın anda karşına öyle birini çıkarıyorki Hızır gibi gerçekten herdedigi çıkıyo ilk canlıda izledim tüylerim ürperdi sonra bekledim bida baktım bakıyo girdim aylede 4 kişisiniz huzur yok sıkıntı bunalım yatak batıyo uyku düzensiz işler yolunda gitmiyor işlerinde sıkıntı eklem baş bel uyuşma kadın herşeyi söyledi gel dedi özele önce ayleme dedim böyle böyle babam kaçpara isticek Allah bilir dedi kadın 100 TL aldı oda biz yanına gittik öyle verdik 100 tl yi gönlünden ne koparsa aldığı parayı hasta çocuklara harcıyor Rabbim razıolsun ne güzel bir insan diğerleri gibi deyil onlar üfürükçü yalancı kaçpara harcadı benim babam yazık giden para oldu bitanesi büyü var arapsakızımı ne varmış onla yapılmış biri büyüler çok fazla her hafta 2 geleceksiniz kaç para her gidişte para bunların yatcak yeri yok ama akıl yok ki benim aylemde niye gidiyorsunuz bizide sürüklüyorlar yanlarında Rabbime şükür şimdi çok iyiyiz kadın hepimize bakim yaptı onun sayesinde düzeldik çok şükür
Balık+1 yıl
Yengeç+1 yıl@Irmakgulcın siz bulabildiniz mi? Esra Hoca diye yazmış mesajlardan birinde.
Oğlak+1 yıl@Irmakgulcın Esra hanım evi taşımış şu an feyste yok bakıyorum sürekli kadın gerçekten Rabbimin rızasıyla bakıyo sorduk orada komşuları çok iyi bir kadındı insanlara hastalara yardım edermiş kendi durumu yok insanlara yardım ediyo düşün Allah razıolsun ondan şu an eşimle ben yine başladık kahva etmeye evi gözümüz görmüyo Esra hanım karşıma çıksın dua ediyorum bulursam haber vercem
Oğlak+1 yıl@Irmakgulcın faceye yazı bırakmış adına sahte hesaplar açmış msjlarda para istenmiş kanmayın o ben deyilim dolandırı maduru olmayın profil resmini ismini kullanıyormuş dolandırıcı insanlara kanmayın yazmış faciasını kapatmış kadın çok iyi biri keşke çıksa karşımıza öyle bakıyorki herşeyi ortaya döküyo 1saat bide anlatıyo Rabbim bu kadını korusun Rabbim kötülere fırsat vermesin inşallah
Koç+1 yıl
Akrep+1 yıl
Koç+1 yıl@Irmakgulcın meraba numara nerden alabilirm
Oğlak+1 yıl@Esragerze havva hocanın numarasını bulabildiniz mi?
İkizler1 yılGercek hoca bulmak zor dogrudur... fakat her yonlendirmeye bakmayin derim... mesela aydin bagarasinda bulbul hoca vardi rahmetli oldu yerine kizi bakiyor ben memnunum... isterseniz deneyebilirsiniz... daha tanidigim cok hoca var fakat sunu da bilmeniz gerek sikntiniz neyse ona gore bir hoca bulmalisiniz... herkesin gucu ve yetisi ayni degil... yazilanlardan anladigim kadariyla havva hoca gomulu olan bir seyleri buluyor... boyle hir sey olduguna emin degilseniz degerlendirmenizi buna gore yapin derim...
Kova6 ay
Yüzde yetmiş canım bir ülkede, benim size tavsiyem kesin gidin, zira bilimle adam olamayan bir ülke eşrafı bunlardan medet bekler, ben burada oturuyorum, her gidene kilit çıkar, her gidene büyü yapılmıştır hikaye bundan ibaret, gece konduda oturan havva şimdi süper bir villada yaşıyor, kerizin bol olduğu memleket
196 Yorumla
Oğlak+1 yılBizde gittik verdiği işe yaramadı yollara düştük orada gece üşüdük kahveci var ona para verdik bide öne geçirsin bizi diye 3 gün bekledik nazar dedi başka bir şey yok dedi biz elden ayaktan düştük eşimle boşanmaya kadar kavga gözüm görmüyor elimde deyil bu bi seviyorum bi sevmiyorum bu şimdi nazarmı kaçtane hoca gezdik hepsi paracı para için sadece bir kadın gördüm facede ismi Esra o kadından Allah bir deyil binkere razıolsun parasız bakıyo biz yanına gittik 100 tl verdik kadın herşeyi anlatıyo ilk defa böylesini gördük canımız sağlık bulmasın elimizde avcumuzda ne varsa satılsın evden başını alsın gitsin ayrılsınlar istenmiş Esra hanım dedi ben bakarım Rabbimin rızasıyla Aldığını hasta çocuklar için harcıyormuş duyduk ayleme de baktı 100 tl sadece verdik Esra hocanın sayesinde biz çok iyiydik ama 2 yıldır Esra hanıma ulaşamıyorum facede yok yazı bırakmış adıma sahte hesaplar açılarak insanları dolandırmaya başlamışlar dikkat edin gelen msjlarda para istenirse ben deyilim beni biliyorsunuz kanmayın dolandırıcı maduru olmayın gibi yazı okudum kadın on numaraydı gerçekten yemin ederim Esra hanımın yerinde başkası olsa yat kat sayibi olurdu bu kadının okadar durumu yok birde Allah razıolsun şu an okadar ihtiyacım varki keşke çıksa karşıma bize birdaha yaptıklarki biz herşeyimizi satmaya başladık hiç iyi değiliz
Balık+1 yıl
Koç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Matematik5 havva hocanın numarasıni bulabildiniz mi?
Muğlanın Yerkesik ilçesinin küçük kuyacak köyünde ve çok popüler bir bir hoca üç harflilerle bakıyor telefon edip sıra almadan gitmeyin uzun zaman beklemek zorunda kalırsınız günde en az 30 40 kişiye bakıyor sabit bir ücret tarifesi yok ama çok büyük büyük paralar istemiyor nemarası bende var isteyen olursa yardımcı olabilirim
1928 Yorumla
Koç+1 yılNumarası olan var Mı
Kova+1 yılnumara alabilir miyim
Kova+1 yıl@Burcu-kurt banada atar mısımıç
Başak+1 yılNumarasını atarmısınız
Boğa+1 yılNumarayı atarmısın
Kova+1 yılNo varsa verirmisin havva hocanin
Başak+1 yılNumarasını verebilir misiniz?
Kova+1 yılNumarası var mı
Akrep+1 yılMerhaba numarasini vermeniz mümkünmüdür acaba?
Akrep+1 yılNumarasini verebilirmisiniz mümkünse
Yengeç+1 yılVerir misiniz lütfen
Boğa+1 yılNumarayı verir misjn
Terazi10 ayNumarasını iletebilir misiniz?
+1 yılBen geçen aylarda gitmiştim sabah 10 da gittim akşam 10 gibi anca çıktım bende bişi çıkmadı fakat çıkanlarda mevcut öyle herkesten bişi çıkmıyor yine gidicem tatlı sempatik hoş bir kadın bulunduğu yerdeki evinde yazıyor internet üzerinden bir bakma işlemi yapmıyorum diye gitmek isteyenlere önerebiliri
31 Yorumla
+1 yılMerhabalar arkadaşlar daha geçen hafta oradaydım randevulu olduğumuz halde geceye kaldık saat 03'e kadar bakıyor bence aylar günler öncesinden randevu alınması gerekir şükürler olsum bizim üstümüze ne varsa Allah'ın izniyle bitti sempatik güler yüzlü bir hoca numarası bende var isteyene verebilirim. Randevu alması için bu arada sadece sms'le randevu alabilirsiniz..
1428 Yorumla
Yay+1 yılalabilirmiyim numarasını lütfen
Başak+1 yılMerhaba bende havva hocanın numarasını alabilir miyim? Yardımcı olur musunuz?
Başak+1 yılValla numara veren olmadı, güzel yorum yapan hesapların geneli kapatılmış
Boğa+1 yılNumarasını versbilirmisin
Boğa+1 yılNumarası var mı
Akrep+1 yılMerhaba acaba numarasi var mı sizde verebilirmisiniz
Yengeç+1 yılNumarasını verir misiniz acil lütfen
Terazi+1 yılVarsa numara si yazabilirmisiniz
Terazi+1 yılNumarayı ala bilirmiyin rica etsem
Başak+1 yılSelamün aleyküm numarasını alabilirmiyim
İkizler+1 yılHavva hocanın numarasını alabilrmiyim
Kova11 aynumarasını rca edebilir miyim
Terazi10 ayNumarasını iletebilir misiniz?
Kova6 ayNerden alıcaz, randevu
Havva sert hocaya gittim aldığı parayı hak ediyor gerçekten randevu almadan gitmeyin bn 37. Sıra olduğum halde akşam 22 de girdim kadın zaten 3e kadar falan çalışıyor randevusuz gidenlere kesinlikle bakmıyor günde 74 kişi geliyor karnınızı doyurmadan aç bi şekilde gitmeyin bazı insanlar mangal falan yapıyor hatta
39 Yorumla
Yay+1 yıllütfen numarasını alabilirmiyim hocanın
Boğa+1 yıl@pulumurlu acaba ulasabildinizmi? Sizde varsa acaba bende Havva Sert Hocanin numarasini alabilirmiyim?
Kova+1 yılMerhaba hocanın numarasını verebilir misiniz
Akrep+1 yılMerhaba numarasini verebilirmisiniz var ise
Kova11 aylütfen numarasını alabilirmiyim hocanın
var gidebilirsiniz güvenilir
şunu eklemek istiyorum bu sadece oraya değil tüm medyuma giden kitle için geçerli oraya derdi olan veya hasta olan insanlar 10 ise o sayının kaç katı kadarıda sorunlu problemli tiplerine baksan eve bastılmaz tekin olmayanlarla dolup taşıyor yani hasta veya gerçek derdi olanlar sıra beklerken fuzuli işler için sırayı meşgul eden tipler var onlara ayar olunuyor işte24 Yorumla
Kova+1 yılHavva hocanin no varsa verirmisiniz
Yay+1 yılhocanın numarası lazım varsa alabilirmiyim
+1 yılhaşa tövbe Allah in gücü yetmiyor haşa. .. kul mu duzeltiyor. ..2017 halen kuldan medet umanlar var. ..
62 Yorumla
Oğlak+1 yılbüyük konuşma kimse rahatken gitmez ne sıkıntısı var ki. gidiyor. allah sana sıkıntı vermesin. olunca anlaşılır. allahım her keze şifa versin amin
O işleri bırak sahtekarlara kendinizi kullandirmayin
40 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu millet dinini bilmeyen Müslümanlar tarafından al aşağı ediliyor embesilsiniz gerçekten :)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 11 yaşındayken gitmiştim.
Sizden birkaç parça elbise istiyor.
Varsa büyüler o elbisenin içine geliyor, poşet içinde. Önünüze fırlatıveriyor.
O yaşta baya ilginç bir deneyimdi benim için.16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mirayy99 bildiğim kadarıyla yaşıyor ama yer bulunmuyormuş. Bizzat gidip sıra almanız gerekiyor.
Boğa+1 yılpeki fayda olmuşmuydu yani büyükleriniz ne düşünüyor bu konuda gitmeyi düşünüyorum, tavsiye edermisiniz?
Hayret yorumları okudum birsü rü insan numarasını soruyor. çoğu numarası bende var diyor bir Allah'ın kuluda numarasını yazmıyor paramı istiyorsunuz yazmak için 🤣🤣🤣
191 YorumlaYaa arkadas millet bende var deyip yazmiyo zevk mi aliyosunuz sizde var diye sıcak mı tutuyor. Çocuk gibi havami atiyorsunuz? Millet soruyor iste versenize. Daha fazlada soylerdimde burada terbiyem musade etmiyor
120 Yorumla
+1 yılMerhaba ben gittim iki kere bağlama işlemi yaptı birisi etki etmedi ikincisinin de daha günü var ama çok etkili hoca olduğunu duydum gidince çok sıra oluyor genelde ikinci işlem inşallah ise yarar bu sefer
08 Yorumla
Oğlak+1 yıl@Yalcin7171 naptin kardesim oldu mu isin bizede bilgi versen
Yengeç+1 yıl@Yalcin7171 numarasini verebilirmisin
Terazi+1 yıl@özgeaka Havva hocanın numarasını rica edebilirmiyim lütfen
Kova+1 yılNo var mi sizde hocanin
+1 yılMerhaba arkadaşlar rica etsem Havva hocanın numarasını verir misiniz ama benim dediğim hava hoca ücret talebinde bulunmuyor numarası olanda rica ediyorum atarmisiniz veya adresini
04 Yorumla
Oğlak+1 yıl@Zehra_07 merhaba Zehra ailemle gittik arkadaşımda eşiyle gitti havva hocaya Muğla yerkesik köyünde suya bakıyo dedikleri doru ama işlemi tutmuyo bizler iyileşmedik arkadaşımın eşinede büyü demiş onlarada birşeyler vermiş onlarda aynı düzelme olmamış çok çare aradı aylem ben buldum oda facede gezerken haber kaynağında bi kadın bakim yapıyo kim bu nediyo dinledim bidakine girdim tabi kadın anne baba kendi ismin bakıyo herşeyi söylüyo Esra ismi babam kaç para isticek şimdi dedi kimbilir gittimiz hocalar çok yüksek mevlalar aldı soydular babamı Esra hoca 100 tl aldı kadın çok iyi gerçekten tavsiye ediyorum niye yazıyorum Benim aylem gibi hoca hoca bi umut bi çare der her birine paralarınızı kaptırırsınız biz Esra hoca sayesinde iyi olduk Rabbim razıolsun kendisinden tavsiyem az alıyo aldını hasta çocuklara harcıyo yalanı sezdimi kızıyo barıyo yalansöyleme gerçekten çok harbi dürüst Rabbim herkesin karşısına Esra hocayı çıkarsın umut ışığı ışık yayıyor
Kova11 ay
+1 yılBurda paylasilan 91 92 no dogru arkadaslar. oraya mesaj atip randevu alin. hemen cevap gelmiyor. ya da mesajınız iletilmeyebilir. olduklari yerde telefon cekmiyor. sabirla bekleyin
05 Yorumla
Aslan+1 yılNumara a nasil ulasabildiniz ve adressini nerden ögrenebiliriz? Tam olarak ne islemi yapiyor? Ben ta yurtdisindan gelmeyi düsünüyorum ve gitmeden önce bilgi toplam ak isdiyorum bana birini yardimci olursaniz gercekden sevinirim. Iyi bir hoca buömak hic kolay degil cünkü.
Aslan+1 yıl@İlkay4848 alabildiniz mi numarayi
Numarasını bilenler bana yazabilirim acaba ya da Denizli'ye yakın yedirme büyüsü bozan gerçek bir hoca ya da medyum biliyormusunuz arkadaşlar yardımcı olun lutfen
36 Yorumla
Koç+1 yılDenizli de ali tekeli abi var. İyileşenler olmuş bir kaç tane yakın komşu duyduk
Arkadaşlar internette çok sahteleri olduğu söyleniyo gerçekten giden ve numarasını bilen biri var mı? Şu an Muğladayım gitmem lazım randevu alınması gerekiyormuş. Önemli!!!
04 Yorumla
Aslan+1 yıl@Halil_han hala mi facebookda adiniz emrah bercu ve Profil türk bayragi?
Başak+1 yıl@Halil_han yardmcı olur musun
+1 yılmuğlanın yerkesik kasabasındaki havva sert hocanın telefon numarası olan var mı. yardımcı olursanız sevinirim.
447 Yorumla
Yay+1 yıl@Hümeyranur48 bana da gönderebilirmisiniz havva hocanın numarasını acaba
Terazi+1 yıl@Hümeyranur48 bana da verebilit misin kardesim havva hocaninkini
Yengeç+1 yıl@Hümeyranur48 özelden bana da numarasını verirmisin sana zahmet çok acilll
İkizler+1 yıl@Hümeyranur48 banada numara gönderebilir mısın
Yay+1 yıl@Hümeyranur48 hanım banada havva hanımın numarasını banada gönderebilirmisiniz. Teşekkür ederim.
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl@Hümeyranur48 lütfen bana havva hocanın numarasını yazar mısın? çok dua ederim size
Başak+1 yıl@Hümeyranur48 meraba havva hocanın metini duydum daha önce eşimin büyüsünü bozmuş benimde şu an evimin huzuru kalmadı eski eşi büyü yaptırmıştı daha önce yine yaptırmasından şüpheleniyorum havva hocaya nasıl ulaşabilirm
Aslan+1 yıl@Hümeyranur48 bana da havva hocanın numarasını verebilir misiniz
Yay+1 yıl@Hümeyranur48 rica etsem havva hocanın numarasını verebilirmisin
Yay+1 yıl@Hümeyranur48 banada atabilir misin uzun zamadir ariyorum bodrumda yasiyorum da ben ulasmam lazim
Yay+1 yılSen buldun mu bulduysan atar mısın bana
Terazi+1 yıl@Hümeyranur48 banada verebilir misin numarası ni rica etsem. bir de havva hoca altında sahtekarlar cıkmış. Netteki numaralar dolandırıcı hep. Bugün başıma geldi
Oğlak+1 yıl@Hümeyranur48 bana da numarasını verir misiniz rica etsem çok önemli benim için 🙄
Koç+1 yıl@Hümeyranur48 bu numara Havva hocanın mi
Aslan+1 yıl@Hümeyranur48 bana da yazarmısın numarayı özelden
Akrep+1 yıl@Hümeyranur48 Çok rica etsem bana da verebilir misiniz numarasını telim 0543 87 87 263.
Akrep+1 yılHAVVA HOCA 0 533 386 91 92 Sıra numarası almak için Mesaj atınca , cvp yazıyomuş. Kime baktıracaksanız, o kişinin Fanilâsını (kirli ya da temiz) götürmeniz şart, yoksa boşuna gitmiş olursunuz. Fanilanızın içinde yapılan büyüleri getiriyomuş. Methini bire bir anlatanlardan çok dinledim, Ben birgün mutlaka gidicem o pis büyüleri Denize atıp kurtulcam. Allah herkese yardım etsin.
Kova+1 yıl@Hümeyranur48 bana da yazabilirmisin Havva hocanın tel numarasını acaba
İkizler+1 yıl@Hümeyranur48 Havva hocanın numarasını banada yazabilirmisin
Balık+1 yıl@Hümeyranur48 merhaba bana da özelden numarasını gönderir misiniz lütfen?
Balık+1 yıl@Aşitaleyna muğladaki Havva hocanın numarasını bana da yazabilir misiniz lütfen
Oğlak+1 yıl@Hümeyranur48 bana da verir misiniz numarayı ne zamandan beri arıyorum bulamadim
Oğlak+1 yıl@Hümeyranur48 merhaba Havva hanımın telefon numarasını alabilirmiyim
Terazi+1 yıl@Hümeyranur48 Merhaba sizden Allah razi olsun buradaki yorumlariniz sayesinde 1 senedir bulmaya çalıştığım havva hocaya gittim Sizin ilk islemde rahatlama olmadi mi 2. kez gittiniz?
Benimde Üzerindeki agirlik icin tişört yazip yakma yapti cok rahatladim sonra uzaktan okumada yapti ama bitmedi galiba 2. kez gitmem gerek ama yapılacak herseyi yaptim dedi Umudum kırıldı Sizin tecrübenizi merak ettim
İkizler+1 yıl@Hümeyranur48 Allah aşkına bana verirmisin numarasını işe yarar mı gitmediğim hoca kalmadı yuvam yıkılıyor
Aslan+1 yıl@Hümeyranur48 iyi geceler sizden ricam Havva Sert Hocanın telefon numarasını bana gönderir misiniz? Çok ihtiyacımız var eşimle bana aile yaşantımıza.
mathunter31@icloud. com
Şimdiden teşekkürler...🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Oğlak+1 yıl@Hümeyranur48 Havva hocaya nasıl ulaşabilirim, tlf numarası varsa rica etsem
Terazi+1 yıl@Hümeyranur48 özelden bana numarasını atar misiniz rica etsem
Başak+1 yıl@Hümeyranur48 rica etsem bana adresi verebilirmisiniz
Oğlak+1 yıl@Hümeyranur48 Havva hocanın numarasını bana özelden verirmisiniz. Ben size mesaj atamıyorum
İkizler+1 yıl@Hümeyranur48 mrblar rica etsem Havva hanımın nosunu banada acil atarmisiniz 🙏
Aslan+1 yıl@Hümeyranur48 numarasini banada versene
Oğlak+1 yıl@Hümeyranur48 Size takip attım sizde bana gönderir misiniz.
Kova+1 yıl@Hümeyranur48 havva çagan hoca nin numarası ver bana
Koç+1 yıl@Hümeyranur48 bana da yazar MIsın özelden nosunu
Koç+1 yıl@Hümeyranur48 Havva hoca nosunu atar mısın bana
Terazi+1 yıl@Hümeyranur48 havva hocanın telefonunu verirmisiniz lütfen
Koç+1 yıl@Hümeyranur48 banada gönderebilir misin
Yengeç+1 yıl@Hümeyranur48 Havva hocaninkini bana atarmisiniz lutfen
Kova+1 yıl@Hümeyranur48 havva hocaninkini verirmisiniz?
Kova+1 yıl
Kova6 ay
Peki üzerindedir bozuldu numarasini abilirmiyim bebeği. Ve ben zor günler geciyrz yarım edermiş ric etsem
00 Yorumla
+1 yılPazartesi cumada da dahil hemen her gün yazıyorum whatsapp'tan hep tek tik ne oluyor anlamıyorum acil randevu lazım bana
02 Yorumla
Yengeç1 yılGittiniz mi
Terazi7 aySAKIN MUGLADAKİ HAVVA SERT DENİLEN ŞARLATANA İNANIP GİTMEYİN.. Sakın inanıp gitmeyin son derece yalancı ve sahtekar bir kadın…bir defa çok mantıklı düşünün büyü milattan önce Tevrat , Zebur ve incilde varmış … ANCAK BU KİTAPLARI ALLAH YOK ETMİŞ…KURANI KERİMDE PEYGAMBER EFENDİMİZE YAPILMIŞ ANCAK FELAK VE NAS GELMİŞ…YANİİ BÜYÜNÜN ARTIK OLMADIĞINI VE PEYGAMBER EFENDİMİZDEN SONRA BÜYÜ OLMADIĞINI BİLİNNN…BİZDE DENEDİK HATTA KURAN AYETLERİİ YAZIP MEZARA GÖMDÜK SONRA BAŞKA BİR ARKADAŞI GÖNDERDİK HAVVAYA…KURAN AYETLERİNE BÜYÜ BUNLAR DİYEN BİR KADINDIRR…İNANMIYORSANIZ SİZDE DENEYİNN.. HAVVAYI..
HAVVA SERT DEDİĞİNİZ KADIN, MUGLA YERKESİK JANDARMA KARAKOLUNDA ÇOK FAZLA SUÇ DOSYASI OLAN BİR KADIN…
İYİ BİR BİO ENERJİ UZMANI VE İYİ BİR KİŞİSEL GELİŞİM UZMANINA GİDİP TEDAVİİ OLUN ARKADAŞLAR..
#türkiyecumhuriyeti #türkiye #Mugla #Menteşe #küçükkuyucak #izmir #ankara #denizli #istanbul #fethiye #Kuyucak #antep #adana #Isbarta #Yurtdışı #kahramanmaraş #antakya #konya #Burdur #TÜRKİYE82vilayet #türkiye82il
+1 yılHaftanın hergünü Hafta sonu cumartesi öğleye kadar pazar olmuyor randevu almıyor direk geleni sıraya yazıp ilgileniyor.
01 Yorumla
İkizler+1 yılPazargünü gitmeyin arkadaşlar kapalı kimseler olmuyor
Güncel numarası olan var mi acaba bendeki numaralarının hiçbirine ulaşılmıyor güncel numarası olan var ise rica etsem bana gönderebilir mi
04 Yorumla
Kova+1 yılbuldunuz mu
Kova+1 yıl@polentella no bulabildiniz mi
Yengeç1 yıl@Zehra_07 buldunuz mu
+1 yılKızlar havva hocanın numarasını bilen var ise yazabilir mi acaba lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
11 Yorumla
Kova+1 yılgittiniz m
Herkes gittim iyi hoca şöyle böyle diyor fakat kimse numarasını yazmıyor şu numarayı yazsanız olmuyormu
01 Yorumla
Kova+1 yılgittiniz mi
Mupladaki havva hocaya nasıl ulaşabilirim acaba?
00 YorumlaBana numarasını atabilir mi birisi Allah rızası için
00 Yorumla
+1 yılKızlar merhabalar, acaba hocanın güncel ve aktif numarasını paylaşabilecek biri var mı?
00 Yorumla
+1 yılBenimde bir sıkıntım vardi başka birine yaptırdım oldu
10 YorumlaHangi günler çalışıyor peki bilgisi olan var mı acaba ve yeri tam olarak nerede Muğla’da
00 YorumlaKardeşim bu numara devlet sırrımıdır nedir, niye kimse paylaşmıyor. Bilen varsa yazabilir mi?
30 Yorumla
+1 yılMuğladaki havva hocanın numarasını alabilir miyim lütfen çok acillll
10 YorumlaHavva hocanın telefonu olan var mı Muğla yerkesik TEK’i
00 Yorumla
+1 yıllütfen gidenler görüşlerini paylaşabilir mi çok zor durumdayız
02 Yorumla
Kova+1 yılNo bulabildiniz mi
Havva Hocanın numarasını bilen varsa bana yazabilirmi
01 YorumlaHala numarasını bulan olmadı mıı gerçekten bunca merak eden giden var numara yok
01 YorumlaArkadaşlar havva hocanın numarası olan var mı lütfen acil versin varsa bulamadım
05 Yorumla
Yengeç+1 yıl@Halil_han merhaba bana atabilirmisiniz burdan rica etsem
Koç+1 yıl@Halil_han çıkmıyor profiliniz
Kova+1 yıl@Halil_han sizde var mi no?
Arkadaşlar Allah razı sı için mugla yerkesikdeki havva hocamin numarasini bilen yazsın bana
05 Yorumla
Başak+1 yıl@Halil_han profilinize ulasmaya çalıştım numara icin olmadi. Numarayi gonderir misiniz?
+1 yılBen gittim büyü varsa çıkartıyor gidince oradaki insanlarada sorabilirsiniz tesirli bir hoca
17 Yorumla
Yengeç+1 yıl@Salih1982kaya numarasini verebilirmisin
Kova+1 yıl@Salih1982kaya numarası adresi verir misin kardeş
Kova+1 yıl@Salih1982kaya otobüs ile nasıl giderim
Kova+1 yılNo verirmisiniz
Kova+1 yıl@Beyran4820 havva hocanin no bulabildiniz mi
Aslan+1 yılTam olarak anlatirmisiniz yani detayli anlatmaniza gerek yok da, numaraya nasil ulasabilirim ve adressini nasil ögrenebiliriz. Ve güvenilir bir hoca mi? Sonradan sikinti yasanmaz degilmi? Yani kalici bir yöntem mi? Hocaya Mesaj Da ne yazmamiz lagzim? Ve ücret isdiyor mu nekadar? Ben yurtdisinda yasiyorum, oraya gitmeden bi kac bilgi toplamak isdiyorum. Ve bu islerin nekadar tehlikeli oldugunu da bildigim icin yani ne sagte hocalarin oldugunu duydugum icin biraz Dikkatliyim. Lütfen kardesim yardimci olursan sevinirim olmasanda sagol
Arkadaşlar bu havva hocanın nosunu bilen var mı acaba
00 YorumlaDaha dün gittik inşallah faydasi olcak önce inanmak ve sabırlı olmak gerekir
010 Yorumla
Kova+1 yıl@Elvin2015 faydası oldu mu
Kova+1 yılotobüs ile nasıl giderim.. otobüsten inince taksi otobüs bişe var mı
Kova+1 yılNumarasi var mi
Aslan+1 yılBana da yardimci olur musunuz nasil gecti tam olarak ne yapiyor? Nasil bir yöntem? 41 gün dua mi okuyorum muska mi vermiyor üzerimizde tasiyoruz yani tam ne yöntemi uyguluyor? Ve numarayi nerden almiyoruz mesaj mi yaziyorum ariyormuyuz mesaj yaziyorsak ne yaziyorum mesaja? Gercekden güvenilir bir hoca mi?
+1 yılAllaha sığınıp duanızı kendiniz yapamıyormusunuz
17 Yorumla
Boğa+1 yılsen anlayamazsın birtakım şeyleri. o yüzden yorum yapmasan olurdu. ilgili cevabı vermeyeceksen.
Koç+1 yılElhamdülillah Müslümanım. Yüzyıllardır bu insanlar cahil insanları sömürüyor. Varsa bir sıkıntınız Kuran'ı Kerim en büyük kaynak. Kim ki başkasının ihlası ve iyiliği dışında dua edip gelecekle ilgili birşeyler söylüyorsa zaten Yaradana şirk koşuyordur. Sıkıntınız neyse paylaşın belki hurafe insanlara gerek kalmadan bizler de yol gösterebiliriz.
Boğa+1 yılmerdan insanların sıkıntılarını bilmediğin için kolay yorum yapıyorsun. Allah tan yardım bekliyorum ilk önce orası ayrı benimkisi sadece bir umut. hz muhammede de büyü yapılmıştı. ve o büyü de kişi ya da kişiler tarafından bozuldu. böyle birşey var ve bende bu işlerden anlayan biri değilim sadece duayla olmuyor işte yöntemleri olduğu için başvuruluyor. insanoğlu çaresiz kalınca bu tür yollara başvurabiliyor. bende tam olarak onaylamıyorum bu tür şeyleri ama denemkten de birşey kaybetmem. kötü dualarla yapılan şeyler bunlar. dua Allaha aittir. bende pekala bunu bozdurmak zorundayım bişeyleri iyi gitmesi için hayatımda. anlatabiliyo muyum?
Koç+1 yılDerdin ne ki, bu kadar umar olmuşsun
Kova+1 yılsiz gittiniz mi
Aslan+1 yılQueenCharlotte sana nasil ulasabilirim
Aslan+1 yılQueencharotte, siz gidebildiniz mi? Okadar insan yazdim ki burada umarim cevap verir biri, nasil ulasabilirim bu hocaya ve adressini nasil ögrenebiliriz? Mesaja ne yazmamiz gerekiyor? Tam olarak ne yöntem uyguluyor yani güvenilir biri mi? Sonradan sikinti yasamak isdemiyorum kimse isdemez tabu. Yurtdisinda yasiyorum ve oraya gitmeyi düsünüyorum. Lütfen yardimci olun
+1 yılKim hortlattı la bu soruyu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHavva dediğiniz kişi büyü mü yapıyor yoksa bozuyormu
00 YorumlaGitme tatlim yalan hep
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayTam bi dolandırıcı
00 Yorumla
+1 yılSiz de inanıyorsunuz. Değişik
01 Yorumla
+1 yılGitmedim ilgi alanım değil
00 Yorumlahala bu sarlatanlara inanıp gidenler var mi ya
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı. nasıl ulasırız bu hocaya bılıyormusun
00 Yorumla
+1 yılİstanbul da ki melahat hocaya gidin
01 Yorumla
3 ayNumarası var mı
00 YorumlaHavva hocanın numarasını bilen var mı?
00 YorumlaNumarası var mı
00 Yorumla
+1 yılBende numarasani alabilirmisin
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?