Adam Güney Koreli idol, oyuncu Siwon Choi tanıyan var mı aranızda bilmiyorum genelde Türk hayranları "kesin Türk kanı taşıyor bu koreli olamaz"diye espiri yapar zira bende öyle düşünüyorum korelilerde olmayan sakal bıyığın bu adamda bu kadar gür olması ve yakışması çok ilginç , mimiklerine bitiyorum resmen yaaa çok tatlı çok yakışıklı <3 ölüyorum resmen...
Kendinize gelin lütfen abartıyosunuz şimdi bir kaç kezban çıkacak yok kıskanıyosun yok kuyruk acısı felan şimdi öyle diyecekler şunu okuyup bir siktirip gitsin adam fena değil abartılacak birşeyi de yok, bana gelince yakışıklı değilim ortalama normal bir tipe sahibim şuana kadar hiç kimseyi kıskanmadım kıskanmamda, bu konuda bir kompleksim yok ayrıca kimse dünyaya dış görünüşünü seçerek gelmiyor, evet... hadi güle güle...
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Türk erkeği dediğin böyle açık sözlü olur bravo :) ama bu kezban lafını duymamazıktan geliyorum...
Askerlik arkadaşım bu benim İstanbul bağcılardan murat laan bu laaan murat askerde az kaçmıyordun seni yakayıp patates soyduruyordum hep naber laan iyi misin?
Yanliz dikattimi ceken her fotoda baska bir insan sanki hepsinde yakisikli degil sadece sari ceketle fena degil japonlar korelilier cinliler tarzim diyl
görende sakal sadece türk erkeklerinde çıkıyor sanacak :D
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alakası var o anlamda demiyoruz türklerin yapısındada yani asyalı türklerinde gözleri çekik olur korelilerde falan sakal çıkmaz çıksada tüy gibi olur o anlamda türk diyoruz :)
Evet genelde koreliler kız gibiler sakalları olmaz suratları çok parlak falan olur, ama Siwon öyle değil korelilere göre çok erkeksi o yüzden fanları Türk kanı taşıyor diyor...
En İyi Cevaplar