Diğer Hangi suv aracı almayı önerirsiniz? Otvet Takip Et Xper 4 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 3 senedir range rover sport kullanıyorum. Araç arıza vermeye başladı. Artık değiştirmem lazım. Servis yüzünden bana baya pahalıya patladı. Siz hangi suv aracl önerirsiniz?Porsche cayenneLexus lx570Toyota land cruiserBmw x6Range rover vogue Porsche cayenne Lexus Lx570 Toyota land cruiser bmw x6 Range rover vogue Diğer suv önerisi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi suv aracı almayı önerirsiniz? Cevapla Pahalı Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
erol16 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Subaru outback 0 4 Yorumla Otvet +1 yıl Subaru outbsck suv değil, crossover Yorumla erol16 +1 yıl K. bakma ama suv derken arazi araç 4x4 mü demek istedin. Yorumla erol16 +1 yıl Yeni kasa outback senin şıklardaki kasa tarzına yakın subaruları daha yakından incelemeni öneririm. Yorumla Otvet +1 yıl Estağfurullah, Evet 4x4 demek istedim.. Az önce yeni kasaya baktım fakat o da yere biraz yakın... Yorumla
En İyi Cevaplar