Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış yazdım bütçe 1,5-2,5 milyon arası
18 yaşındayım babam koç ya da sabancıyı kazanırsan istediğin arabayı alır güzel de bir ev tutarım dedi. Ev tutuldu. Netlerime göre koç sabancı %50 burslu geliyor. Neyse arabada aradığım özelliklere gelecek olursam en büyük özelliği çok konforlu, sportif, teknolojik ve birazcık performans aracına kayması. Babamın belirlediği bütçe 1,5-2 milyon civarıymış. Ne önerirsiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Volvo bence
AUDI S3, VW Golf GTI, BMW 320d xDrive M Sport, BMW 418d M Plus, BMW 218i M Sport, Cupra Leon 1.5 e-tsi bunlar olabilir genelde alman arabası severim ve almanların sevdiğim modellerini yazdım bunlar haricinde i20n olabilir ya da Mini countryman jcw olabilir :)
Konfor ve performans ikisi olsun dersen o bütçe yetersiz ancak xc60 alabilirsin 3m aşağısı sadece a-c sınıfı araçlara yeter, ya da 3-9 yaş e sınıf araçlara
WRX STI al. Rahat konforlu değil fakat performans olarak aşırı derece memnun eder
Sıfır Volvo veya Toyota araba alabilirsin. Benim tercihim bu iki marka olurdu.
fiyat bilgim yok ama tiguanların modelini beğeniyorum ben kxkdkdkd
Türkiye'de varsa ya da başka ülkede de alirsin en sevdiğim spor arabayi öneriyim, Citroen road black veya white.
O baba kim ya beni alsın egitsil ev araba istemiyorum valla hi sadece beni bütün gucule egitsil lütfen senin baban kim
Kari istiyosan bmw güç istiyosan audi sağlamlik istiyosan bmw şekil şekül istiyorsan golf
Mercedes CLA
Sanyoglara bir bak
Bmw ya da golf zevk meselesi
Ne alırsan al zengin çocuğu
Ne bu sinir olum? Kıskandın mı yoksa
Fakir yatağı olan bu sitede böyle soru sorulmaz
İstediğimi sorarım kardeşim sana mı soracağım? Normal soru sordum dediğine bak
O parayla yurt dışına kalıcı çık daha iyi
hangisi seni mutlu ediyorsa onu almalisin
Togg al da vatana millete hayrın dokunsun
Yok sağ ol bu ülkenin malına güven olmaz koyununa olmadığı gibi.
Mercedesssss
Audi rs7
audi a7 sportback
Mercedes tbik
İnşallah diledgn gbi istedgn gbi bir hayatn olur☺️
Maserati
Audi a4