Her gün işe gidip gelmek icin arabaya ihtiyacim var. Normalde merkezde oturuyoruz ama ben ilcesinde calisiyorum ve artik araba olmamasi sıkıntı oluyor. Her gun ortalama toplamda gidis gelis 3-3.5 saat yol yapacagim.
Yaklasik 500 bin lira butce var ama 400-450 bandinda olursa kendimizi cok zorlamamis oluruz.
Sari siteden bakiyorum. 2005 ve uzeri yıl olarak, agir hasarsiz ve km 180 binden dusuk olarak filtreliyorum. Nissan micra, chevrolet cruze, vw polo, corolla vs cikiyor ilanlarda. Tabi daha eski araba bunlar. En yenisi 2008 falan cikiyor bu fiyata.(hepsi otomatik vites)
Hangisini onerirsiniz? Hangisi kullanim acisindan konforlu olur, beni uzmez, sanayi/servis/parca, yakit olarak uzmez. Oyle yokuslarda zorlansin, nefes nefese kalsin da istemiyorum. Alirsam birkac yil kullanırım.
Bazilarinda 80 hp yaziyor bu dusuk mu mesela? En yuksek hp cruze ve corolla da yaziyordu. (Corolla da adam akilli bakimli sadece bir ilan vardi benim begendigim) 80 hp cok mu az kalir? Yani ben iş disinda da kullanacagim cunku, sehirler arasi da gider gelirim, yokusta cikarim, köye de giderim. Hangisini onerirsiniz ya da siz hangi model marka, hangi yıl onerirsiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer