Arabayı bilerek pert etmek ve parayı almak? Sadece bilgisi olanlar içeriye?

Hep onlarmı bize kitleyecek , ben geçen sene bir kaza geçirdim arabada 35 bin TL lik hasar çıktı ve tek bir çizik bile almadan arabadan indim. Uyduruktan bir rapor tuttum kasko şirketim hiç itiraz etmeden aracımın parasını geri verdi hatta ben arabayı aldıktan sonra değeri arttığı için 8 bin TL de kara geçmiştim.

Bu kadar çabuk pert parasını verebiliyolarsa, şuanda elimde bir araç daha var bilerek onuda perte çıkartsam acaba ne olur? Bilerek çıkartmak istiyorum çünkü çok sinirliyim arabayı alalı 8 ay olmadı daha , anasını satıyım benimi bulur tüm aksilikler arabayı park edip gidiyorum geldiğimde biri boydan boya sürtüp kaçmış. Trafiğe çıkıyorum arkadan pat birisi vuruyor. Hiç bir suçum olmadan tam 4 kaza geçirdi sıfır araba. Değer kaybı yaşadıkça yaşıyor mübarek. Bende diyorum gidip uçurayım şu arabayı ne diyorsunuz. İllalah ettim çünkü daha bugün bir kaza daha geçirdim kazada aynen şu !

Kendi şeridimde normal bir hızla gidiyorum , bir baktım karşı taraftan birisi sollamaya bir çıktı sellektör yaka yaka geliyor arabayı durduracak kadar yavaşladım yine kurtarmıyor. Benim geldiğimi görüyor 5 tane arabayı sollamaya çalışıyor nerdeyse kafa kafaya giricekken sağa kırıp bariyerlere vura vura geçtim şeytan bir ara dedi hiç yavaşlama kafalamasına gir al canını. Hasarı onun sigortası ödüyecek ödüyecekte yaşadığım bu değer kayıpları nolucak arabayı satsam şu an alan olmaz..
Arabayı bilerek pert etmek ve parayı almak? Sadece bilgisi olanlar içeriye?