Kötü bir şey olacağı kesin. Ama ya candan ya maldan gider.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
hic bulasma arkadasim aldi bonanza parasindan perde xikti araba canini zor kullandi 500 bin tllikde ameliyat oldu omzundan cocuk 31 xekemiyo kolu tutmuyo
Kanka sana şöyle diyim en basitinden bi tanesi krediyle ev aldı faizle yani, ailenin hepsi dağıldı boşandılar kızı kötü yola düştü oğlu desen Amerika'ya gitti. Diğeri de aklıma gelen adam kaçak yoldan para kazanıyordu haram para, kızı pavyona düştü ailesi zenginken bir de uyuşturucu bağımlısı oldu evden kaçtı pavyonlar da şu an kimse bilmiyor nerde. Yine bizim bi akraba adam faiz işine girdi millete fazile para vermeye başladı taksici ydi aradan bir ay geçmedi bu işe gireli taksicilik yaparken üst köprüden gelen araç aşağıys onun aracının üzerine düştü feci şekilde vefat etti. Bi tane duyduğum var bunlar gördüklerimdi adam ayyaşın teki motor kullanan biri ve pis işleri varmış gece yine içmiş motor kazası yapıyor fırlıyor motordan ve tam tekel bayinin önüne düşüyor cesedi nasıl yaşarsan öyle ölürsün misali arkadaş anlatmıştı tanıdığı. Velhasıl kelam kim ne haram yediyse sadece bu ahirette değil bu dünyada da öyle pis çıkıyor ki. Allah korusun ki ne cebime ne boğazıma girsin
Valla hepsine bire bir şahit oldum yani kim yediyse çıktı çıkmayanı görmedim Bunlar bir kaçıydı dikkat et derim elin harama girdi mi ya senden ya çocuğundan elbet bi yerden çıkar Allah korusun
Ya zaten bi keresinde karmasını yasadim cezaevine giriyordum neredeyse sonra tövbe ettim yapmiycam dedim ama yine başladım mecburum param yok iş bulamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ödüm patladi 😂
Kötü bir şey olacağı kesin. Ama ya candan ya maldan gider.
hic bulasma arkadasim aldi bonanza parasindan perde xikti araba canini zor kullandi 500 bin tllikde ameliyat oldu omzundan cocuk 31 xekemiyo kolu tutmuyo
Of ciddi ciddi okuyodum
haram paradan gelmez hayir ben diim sana
allah acil şifalar versin🌹
@yourlabanana sifaya gerek yok 31 cektircewk bir es daha mantikli
@Kafamagore07 sen yardımcı ol o zaman arkadaşa
o yalamayi seviyomus yalasin
@Kafamagore07 allah sana da acil sifalar versin engelli olmak senin sucun değil sakın üzülme 🌹
Böyle şeylere dikkat ediyorsan evet olabilir ama sen yinede dikkat et harama bulaşma
Kısa yoldan öteki dünyaya transfer olursunuz birgün😁😉
Aldım kabul ettim 😂
Araba alicak misiniz daha,
Vazgeçtim fakire fukaraya dagitacagim parayı 🤪
Ben haram yiyen kullanan kimi gördüysem öyle bir çıkıyor ki
Nasıl yani neler oldu
Kanka sana şöyle diyim en basitinden bi tanesi krediyle ev aldı faizle yani, ailenin hepsi dağıldı boşandılar kızı kötü yola düştü oğlu desen Amerika'ya gitti.
Diğeri de aklıma gelen adam kaçak yoldan para kazanıyordu haram para, kızı pavyona düştü ailesi zenginken bir de uyuşturucu bağımlısı oldu evden kaçtı pavyonlar da şu an kimse bilmiyor nerde.
Yine bizim bi akraba adam faiz işine girdi millete fazile para vermeye başladı taksici ydi aradan bir ay geçmedi bu işe gireli taksicilik yaparken üst köprüden gelen araç aşağıys onun aracının üzerine düştü feci şekilde vefat etti. Bi tane duyduğum var bunlar gördüklerimdi adam ayyaşın teki motor kullanan biri ve pis işleri varmış gece yine içmiş motor kazası yapıyor fırlıyor motordan ve tam tekel bayinin önüne düşüyor cesedi nasıl yaşarsan öyle ölürsün misali arkadaş anlatmıştı tanıdığı.
Velhasıl kelam kim ne haram yediyse sadece bu ahirette değil bu dünyada da öyle pis çıkıyor ki. Allah korusun ki ne cebime ne boğazıma girsin
Oha saka mi
Valla hepsine bire bir şahit oldum yani kim yediyse çıktı çıkmayanı görmedim
Bunlar bir kaçıydı dikkat et derim elin harama girdi mi ya senden ya çocuğundan elbet bi yerden çıkar Allah korusun
Ya zaten bi keresinde karmasını yasadim cezaevine giriyordum neredeyse sonra tövbe ettim yapmiycam dedim ama yine başladım mecburum param yok iş bulamıyorum
helal parayla almak mümkün değil pek
Nude erkek parası gibi mi
Hayir
Tekerlerini helal parayla al bişey olmaz sonra
Bir şey olmasa bile o vicdanla binebilecek misiniz
Kaza yaparsın şaft popona girer
Sana öyle mi oldu
Benim haramla işim yok soran sensin olacak olanı dedim ama belliki alışmılsın sen
Arabayı nasıl kullanacağına bağlı 😜
Haram bi yerden cikar
Nerden kazandiniz
☠️🤫
Söyle paylaşmıycam dkdbdjdj
Kötüye bir şey olmaz devamke
Haram derken
dene bi
Olabilir
Kötüyü cagirma bence
Hersey olur cikar biryeeden
Neden haram?