Gördüm. Annem babamı aldattı ve biz bunu öğrendikten sonra apar topar evi terkettik. Başka bir eve taşındık ama içinde doğru düzgün eşya bile yoktu konuşurduk yankı yapardı sesimiz, zaten hayatımız bir anda alt üst olmuştu. Babam güçlü gözükmeye çalışıyordu her şey yolunda tarzı davranıyordu. Mutfaktaydık çok net hatırlıyorum o an hala gözlerimin önünde ağlamaya başladık kardeşlerimle.. Sonra babam da yanımıza geldi yere çöktü ağlamaya başladı ilk defa yüzünü o halde gördüm, çocuk gibi oldu sanki bir anda mavi gözleri dolu dolu.. Yüzümüze bakıyor "ben size bakamıyor muyum?" diye soruyor. Bir daha da görmedim.
23 Yorumla- +1 yıl
gözlerim doldu. yemin ediyorum gözlerim doldu.
- +1 yıl
O anı hayat boyu unutamam sanırım. O yüzü o yerdeki oturuşu o kafasını kaldırıp yaşlı gözlerle en güçsüz en çocuksu en kalbi kırık haliyle bize bakması.. Ağladığı anda canını vermek istiyorsun ağlamasın diye ama elinden bir şey gelmiyor sadece susuyorsun.:) Benimde aklıma her gelişinde aynı duyguları tekrar yaşıyorum.
- +1 yıl
Su an ne durum da peki
En İyi Cevaplar
+1 yılyanımda ağlamamak için kendini zor tutmuştu sonra da hızlıca kalkıp gitmişti. sanki canlı canlı kalbimi açıp parçalamışlar, söküp atmışlar gibi hissetmiştim ne zaman hatırlasam o an gibi olur
41 Yorumla- +1 yıl
o anı bende yaşamıştım
Hayır hiç görmedim ama sadece içeride otururken eniştem ve babam vardı sonra babamda konuşurken bende anladım yani gereksizdi sadece neyse bir daha buraya gelmeyeceğim deyince odaya geçtim sonra da üzülmüş ama gereksizdi eniştem geldi öylesine bir daha öyle deme üzdün babanı diye ama öyle oldu başka bir şey olmadı.
10 Yorumla
Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. baba ağlarsa ağladığı her damla göz yaşı kalbini incitir.. ağladığı her damla göz yaşı inciden de incidir...
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılBen 2 kere görmüştüm ilki halam bıçaklanmış annemin hastanede nöbeti vardı bize babamın bakması gerekiyordu o yüzden halamın yanında refakatçı olarak kalamamış. İşte babam eve geldikten sonra ben babamı camda dalmış bir yerlere bakarken gördüm, arkasından sarıldım. Babamdan 1 damla göz yaşı elime aktı. Sonra baba sen ağlıyormusun dedim bana gözüme toz kaçtı dedi bende yemedim tabi. Ağlıyorsan ağlama ben senin yanındayım dedim yüzünü iki elimin arasına alarak. Sonra babam dayanamadı gözyaşları aktı ben elimle sildiğimde tekrar aktı sonra sarıldım ona. Babam ağlayarak halan bıçaklandı kızım dedi 2. si annem ve halam hastanede vurulmuştu. Bizde halamı ve annemi hastanede ziyarete gitmiştik o sırada halamın kalbi durmuştu. Babam o şokun etkisiyle olacak herhalde durdu öyle ama gözlerinden 2 damla yaş aktı sonra oradaki bir asistan abla babama bişey yapın hocam dediğinde babam kendine geldi ve gözyaşları içinde halama kalp masajı yapmıştı (annem, babam ve halam doktor bu arada) (çok şükür ikiside iyi bu arada)
00 Yorumla
+1 yılAdamın gülüşü cennet ağlaması cehennem resmen benim için. Bir kaç kez şahit oldum hepsinde de aynı hissiyat. sanki boğazın düğümleniyor ve birisi seni parçalıyor gibi olmuştum. :/ :( :(
22 Yorumla- +1 yıl
berbattt :(
- +1 yıl
hemde nasıl
+1 yılEvet. Yillarca ayrı kalmistik. Beni gördüğünde ağlamaya başlamıştı. İçimden birşeyin koptugunu hissettim. Tarif edilemez.
11 Yorumla- +1 yıl
tarifsiz bir acı gerçekten..
+1 yılGördüm ve elimden birşey gelmemesi kadar acı birşey yok Allah kimseye yaşatmasın.
21 Yorumla- +1 yıl
Amin 😔
+1 yılAskeri lise mülakatlarını kazandığımda seviçten gözyaşları dökmüştü, bu ağlama sayılır mı bilmiyorum. Başka hiçbir zaman ağladığını görmedim. Babannem öldüğünde bile ağlamamıştı ki babannemi çok severdi, hala daha özlediğini söyler.
10 Yorumla
+1 yılEvet gördüm. Dedem vefat etdiğinde. Çok kotu olmusdum. İnsan garip oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
allah rahmet eylesin.. berbat bir şeydir sanırım..
+1 yılbir keresinde cok rahatsizlanmistim ambulans beklerken babami ilk defa aglarken gordum kendi derdimi unuttum :/
11 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun, umarım bir daha akmaz gözyaşları :(
+1 yılEvet gordum ve ondan nefret ettigimden bisi hissetmedim
14 Yorumla- +1 yıl
😔😔😔
- +1 yıl
Ona senin aptal karininin yuzunden ben aci cekiyorum dedim oda sen benim sevdigim kadina aptal diyemessin diyip agladi ama ikisindende nefret ediyorum
- +1 yıl
Karısı annen mi yoksa annemden başka bir kadınla da mı evlendi?
- +1 yıl
Annemden bahsettom ama zaten babam baskadiyla evli
+1 yılGördüm dedemin cenazesinde şu an bunu yazarken bile gözlerim doldu.
11 Yorumla- +1 yıl
Allah bir daha göstermesin
babamın ağladığını küçükken görmüştüm onda da vurup dudağını yarmışım adamın
12 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani
+1 yılEvet gördüm... çok kötü ya Allah babaları ağlatacak duruma düşürmesin inşallah.
21 Yorumla- +1 yıl
amin ecmain :(
+1 yıl1.5 ay hastanede yattım o zaman bir gördüm hönküre hönküre ağladığını vay be dedim babam benim için üzülmüş ve ağlıyor.
16 Yorumla- +1 yıl
baba işteee yaaa :)
- +1 yıl
Baba işte 7 senedir konusmuyoruz 😐
- +1 yıl
baban zeus mu
- +1 yıl
Çok zor ya, 7 sene ya 7 seneeee
- +1 yıl
@seymasulumen Hee zeus teallam😒
- +1 yıl
Aynen öyle😐
+1 yılHayır hiç görmedim. Dedeciğim öldüğünde bile gece başında beklemek yerine eve gidip uyumayı tercih eden bir babam var. Bilmiyorum tek başına kaldıgında agladıysa.
10 Yorumla
+1 yılBir sefer sahit oldum. Babanin aglamasi farkli oluyor. bir daha da gormek istemem onu o halde. Evin diregini o halde gormek cok koydu
22 Yorumla- +1 yıl
allah bir daha yaşatmasın
- +1 yıl
Amin allah kimseye gostermesin
+1 yılGöremem yaşamıyor 18 yıldır 4 yaşında hayal meyal hatırlıyorum ben sonuçta baba dediğimiz şey yeniliyor mu içiliyor seviliyor mu bilmem cahilim :)
10 YorumlaHic gormedim annemide aglarken sadece bir kere gordum o da kardesim sigaraya basladi diye aglamisti dunya basima yikildi hayatimda baska hic agladiklarini gormedim
10 Yorumla
+1 yılEvet gördüm iki kez. İlk annesi öldüğünde ikincisinde de babası. Bende onunla beraber ağlamıştım ağlama nolur demiştim.
10 Yorumla- Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılgörmedim umarım görmem görseydim korku hissederdim herhalde çünkü çok ciddi bir sorunun olması gerekir bunun için
10 Yorumla
+1 yılBabasının ölüm haberini duyduğunda görmüştüm.
Hayatımda ne olursa olsun unutamayacağım o görüntüyü.10 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gördüm. Ama anlatamam bir yandan grurum kabarıyor... bir yandanda bir insanın cagresizligi özelliklede babası oluna öyle gucsuz bir insan anlatmaya dili varmıyor...
10 Yorumla
+1 yılHastaneye ağlayarak yanıma gelmişti, ilk defa o zaman ağlarken görmüştüm.
12 Yorumla- +1 yıl
inşallah bir daha görmezsin
- +1 yıl
İnşaAllah.
+1 yılBen ilk okuldayken babam meslegi geregi sirnaga gidecekti. Tabii ben bunu gidecehi gun ogrendim. Beni kucagina otutturup sikica sarilip aglamisti. Bunu yazarken bile o an gozumun onune geliyor ve bogazimda bir seyler dugumleniyor
10 YorumlaGözyaşlarını sık sık gördüğüm insanların ağlaması beni etkilemiyor.
Babam da o insanlardan biri.
Çok sulu gözlü.10 Yorumla
+1 yılHic gormedim cok merak ediyordum babaannem kanserdi oldugunde aglarmi gorur muyum acaba diye ve onu beklerken babam oldu sonrada babaannem ve sonuc ben agladim hic unutmam bunu.
01 Yorumla- +1 yıl
😳😳😔😔
- Diğer konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Çok canım acımıştı. Bir daha görmek istemiyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
İnşallah gormezsin canım
- +1 yıl
İnşallah tatlım kimse görmez umarım
- +1 yıl
Amin😊😘
+1 yılBabaları ağlarken görmek gerçekten çocuklar için çok zor bir durum. İnşallah görmez siniz.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok geç
Gizli Üye(36-45)+1 yılgördüm ilkokul 5 e gidiyodum bir trafik kazası sonucu mahkemeye kadar hapise atmıslardı ziyarete gittiğimizde içim parçalanmıştı oralar ona göre değildi bıyıkları kesilmiş cok sukur 1 ayda cıktı :(
12 Yorumla- +1 yıl
Allah bir daha yaşatmasın
Cevap sahibi+1 yılamin :(
- Diğer konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yıl30 Eylül'de gördüm, babaannem vefat etti. Yüreğimi aldılar, çiğnediler resmen.
10 Yorumla Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. gördüm babası öldüğünde ama o zaman çocuktum ve bir şey hissetmemiştim.
10 Yorumla
+1 yılişten ayrılmak zorunda bırakıldığında gördüm o çaresizlikle ağlamıştı hala aklıma geldikçe kötü olurum allah kimseye göstermesin
11 Yorumla- +1 yıl
ammiin :(
+1 yılO an ölmeyi yeglerdim caresizligi gordum gozlerinde
10 Yorumlagördüm ve üzüldüm sonra beni üzdüğünü hatırladım tepkisiz yani.
10 YorumlaHayır hiç ağlarken görmedim ama ağlamıştır. Ben askere giderken gözleri kızarmıştı.
10 YorumlaBabaannem öldüğü zaman ağlamıştı ve benim içim parçalandı babamı ilk defa ağlarken gördüm o kadar tuhafdı ki
10 Yorumla
+1 yılBabami annem oldugunde bir cok defa aglarken gordum
Caresizce211 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin, çok zor bir durmun.. kimseye yaşatmasın o acıyı rabbim :(
- +1 yıl
Amin
Ama olum de Allahin emri herkes yasayacak - +1 yıl
öyle tabi ama.. ben ölmeden ne anem ölsün ne babam, belki bencillik ediyorum bilmiyorum ama dayanamam ben herhalde
- +1 yıl
Annesi babasi olene oksuz yetim demisler ama evladi olene bir isim bulamamislar
Ve benim arkadasim bana hep sunu soyler
Allah bu derdi daga tasa vermis kaldiramamista demis ben bunu insana vereyim o kaldirir
Kaldirilamayacakk hic bir aci yok - +1 yıl
biraz daha konuşursan yemin ediyorum ağlayacam.
- +1 yıl
Ozur dilerim
- +1 yıl
hayır hayır lütfen özür dileme, gerçekleri söyledin ve çok etkileyici, samimi bir üslup kullandığın için ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Cok tedekkur ederim
- +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılDedem vefat edince diz cöküp sessizce agladigini gordum ve en agir yasadigim gozlerimin doldugu keske gormeseydim dedigim bir gündü... cok kotu...
10 YorumlaDiğer konusunda 492 cevap paylaştı. Babanızı hiç gördünüz mü diyede bir soru olabilirdi...
01 Yorumla- +1 yıl
😔😔😔
+1 yılArkadaşımın babası ağlamıştı dügününde kız babası olmak da zor ya :(
10 Yorumla
+1 yılBabannemin vefatinda gordum agladigini degisikti yaa
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir kere gordum gozleri dolu halde hic oyle gormemistim onu ben demek ki babamin da cani yaniyormus
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzeni öldüğünde ağlamak üzereyken gördüm. Çok zor günlerdi
10 Yorumlaevet dedem öldüğünde ağlamıştı ilk defa kötü bir durum
10 Yorumla
+1 yılÇok duygusal bir yapısı var ondan dolayı pek çok kez gördüm
10 Yorumla
+1 yılgörmedim. babanem öldüğünde bile ağlamadı ama eminim zor tuttu
10 Yorumla
+1 yılgördüm, küçüktüm. o zamanlar onu sevdiğim için üzülmüştüm. şimdi görsem mimik oynamaz
10 YorumlaDedem öldüğünde görmüştüm , çocuktum pek birşey hissetmedim doğrusu
10 Yorumlababam duygularını pek belli eden biri değildi, görmedim o yüzden
10 Yorumla
+1 yılGördüm ama o sırada babamın ağlamasına yoğunlaşacak psikolojide değildim.
10 Yorumla
+1 yılAmcam öldüğünde ağlamıştı birkaç ay önce. Bende o ağlıyor diye ağlamıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet gördüm
o an yer yarılda yerin içine girsem de görmeseydim dediğim anlarım oldu10 Yorumla
+1 yılGörmedim. Ama dilerim görürüm !
12 Yorumla- +1 yıl
Canını çok yakmış belli ki
- +1 yıl
Evet o beni çok onun yüzünden ağlarken gördü duydu. Gün gelicek bende görücem
- Diğer konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılben hiç görmedim görmekte istemem ama.
11 Yorumla- +1 yıl
Allah göstermesin
+1 yılGördüm. Çok kötüydü.
Babalarda ağlarmış demiştim içimden..10 Yorumla- Diğer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılDedemi gördüm.. babaannemin vefaatında.. bilmiyordu ki o an yüreğim gözyaşlarıyla doluydu..
10 Yorumla Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Babayı ağlarken görürseniz eğer yakılacak bir dünya var demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır ama ben yurt dısına okumaya gıderken sesı tırtemıstı cok kötü olmuştum
10 Yorumla
+1 yılgördüm içim acıdı o an ölsem daha iyi
11 Yorumla- +1 yıl
ama sen ölürsün daha çok ağlar öyle düşün :/
Görmedim. Görmekte istemem...
12 Yorumla- +1 yıl
allah göstermesin
- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı bırak ağlarken görmeyi yıllardir görmedim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı. evet gördum bende agladım onla
11 Yorumla- +1 yıl
bende de olmuştu :(
- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem