İnançlı birisiyim ama üzülüyorum cirkinim çünkü . makyaj yapmasam yüzüme bakan olmaz o derece. cirkinlikten kastım burnum eğik ve iğrenç bir goruntudeyim. s arkadaşlarıma bakıyorum herseyleri mükemmel bide aynaya bakıyorum igreniyorum.üstelik kapandim açık yine saclarimla güzel gorunuyordum şimdi kapanınca daha bir cirkin oldum. güzel olan arkadaslarimda bana burun eğerek niye kapandin ki diyorlar inançları bile yok onların çok üzülüyorum niye ben cirkin olmayı hak ettim ki? Ben o kızlardan daha iyi biriyim daha çok ibadet ediyorum ama allah yinede onları seviyo galiba Ya bana allah öyle istedi bu bir sınav demeyin ben o sınavı iliklerime kadar yaşıyorum. ulan ailem yok , param zaten yok , yetenek yok , güzellikte yok hiç bişey yok yani resmen her yönden çekiyorum. ama niye 😪😭😫
Cevabın nedir?
+1 yılbir kere bu düşüncen çok saçma ve t çirkin tutarsız allah hiç kimseyi çirkin yaratmamıştır, bu düşüncen ve kendinle ile ilgili söylediklerin çok talihsiz bir ifade şu anda bile allahın yarattığına çirkin derken bile günaha giriyorsun allaha hakaret ediyorsun ki bu çok büyük bir günah tövbe kapısı her zaman açıktır, allah bazılaında güzelliği saklı yaratmıştır insanlar bunu farketmiyorsa bu ne senin suçun ne de yaradanın onlar sadece allaha şükürsüzlük ediyor sende şükürsüzlürden olmak istemiyorsan allahın yarattığına çirkin deme ayrıca profildeki resim sana ait ise bence gülüşünle ve yüzünün her iki yanında duran gamzelerinle oldukça güzel görünüyorsun başörtüsüde sana çok yakışıyor üstelik yersiz bir önyargıya ve komplekse kapılmışsın kardeşim :)
ben orda çok tatlı cicimi cici bir kız görüyorum :)13 Yorumla- +1 yıl
Sahip olduklarının da olmadıklarının da değerini bilmelisin sabetmelisin sabretmelisinki allahu teala senide mükafatlandıracaktır elbet hiç bir şükretmekten vazgeçme isyankar olma inançlı biriyiim diyorsun inançlı olmanın ön koşulu b
- +1 yıl
budur arkadaşım
Soran+1 yılAnladım
En İyi Cevaplar
+1 yılDünyada artık niyi biri olmalı yeter ya eğer sen güzel olsaydın erkekler sana çok bakardı ve ego tavan olurdu egon tavan olduğu zaman da artık kendini ruhun değil egon kontol ederdi böylece hayatı yaşadığını zannedersin ama yaşamamış gibi ölürsünç bir gün hepimiz ölücez ayrıca eğer güzel olsaydın sana "piç erkek düşecekti belki de allah yeteneklerini geliştirmen için böyle bir şans veya mesaj veriyor nerden biliyorsun. Açıkçası inançlarının bu kadar fazla olması yeteneklerini geliştirme konusunda azim yapması gerekiyo eğer yapmıyorsa dua etmenin bu kadar anlamı yok.
00 Yorumla
Allaha 'neden' diye sorarsan inancın eksilir.
inanclı insanlar Allaha neden sorusu sormazlar. ne gelirse Allahtan deriz sukrederiz. ayrıca seninki cirkinlik degil, asagılık kompleksi ve kendine saygı duymama durumu.
aysel gurel gibi cirkin bir kadın turkıyede idoldu. özguven lazım sana. ama o da sonradan olmuyor işte.10 Yorumla
- Diğer konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılAyy Allah'ın trolü ya, amele. Bknz: https://instagram.com/karalardansena/ Kaçıncı çağda yaşıyoruz, sanki milletin fotoğrafını çalıp kullandığını farkedemiyeceğiz. Şimdi git, sonra gel.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
64Cevap
Diğer konusunda 353 cevap paylaştı. Kime göre? Neye göre çirkinsin? Sen kapanınca daha çirkin oldum demişsinde acaba daha mı güzel olurum diyemi kapandın? bir kere böyle hesap sorar gibi yazarsan ben onlardan daha çok ibadet ettim ben şöyle inançlıyım neden olmuyor dersen. Mazallah yaptıklarının hiç bir anlamı kalmaz. Yüzün belki çok güzel olsaydı bırak ibadet etmeyi belkide Allahı bile unutucaktın. Geç bu konuları bizde yakışıklı değiliz bizede bakan yok ama sıkıntı stres sıfır. kendini üzme ve dahada ileri gidip üzülüyorum diye Allaha şirk koşma.
00 YorumlaVâr oluşumuz bu dünyadan ibaret değil. Bu dünya sadece üzerinden geçilecek bir köprüdür mahiyetindedir bizim için. Kalıcı bir yurt olamaz burası. Hiç dert etmeye gerek yok bu tür şeyleri. Her haline şükretmelisin. Üstelik canın sağ gözün görüyor kulağın duyuyor ise ne mutlu sana. Sadece gözleri görmeyen insanların halini bir düşün ve daha nice engelli olan kardeşlerimizin halini. Üstelik yaradan bütün yarattıklarını bir sebep üzerine yaratmıştır. Hiç bir şey boşuna değildir. Bir sinek bile boşuna yaratılmamışken kendini şeytanın bu tür vesvese ve tuzaklarına karşı her zaman uyanık tutmalısın. Üstelik bu dünyayı kaybetsen ne kazansan ne sonunda ölmeyecek birisini gösterebilir misin bana? Allah korusun ebedi bir hayatı kaybetmek gibi kahroluş olamaz.
01 YorumlaDalgamı geçiyorsun adammı seçiyorsun dostum derdin nedir yahu?
Proldeki sensen gayet fıstık gibisin. 😄
Değilsen Farzetki çok çirkinsin şükret haline ki sağlıklısın elin ayağın tutuyor kimseye muhtaç değilsin , yani bisürü örnek sıralardım şurda ama gerek yok. Herşeyin başı sabır ve şükürdür. Herzaman Srnden daha kötülerinin olduğunu aklından çıkarma..03 Yorumla
Soran+1 yılÜzülüyorum sadece ben ne biliyim ameliyat olmayı bile dusunuyorm
Soran+1 yılBilmiyorum :(
Sitem etmek iyi degildir bence bu kadar takıntılı olmamalısın Allah sevdigi kuluna dert verir ve bunu kapalı bir insan olarak iyi bilmen gerekir neden çevrendekileri senden üstte göresin ki? Güzelligin neyi kalıcı? bir bakım bir makyaj bumu güzellik yani. bir insanın içi iyi olmadıktan sonra dışı güzel olsa ne olur
10 Yorumla
+1 yılateist olarak söylüyorum gayet güzelsin allaha suç atmayı bırak artık :)
43 Yorumla
Soran+1 yıl😫 degilim
- +1 yıl
inanmazsan inanma bana ne çirkinsin de çirkinsin evde kalcan anne olamıcan :) böyle mi dememizi istiyon yani :)
- +1 yıl
Ahahhaha :D
+1 yılben inançlıyım ama bak poktan yere şirke girdim isyan ettim de diyebilirisn
çirkinmiş , arkadaşların gibi olup aile bağı kurmadan kadın olsan daha iyi galiba.
Kapanmış olmak kendini dünyanın vesveve, hal ve hareketlerinden kendi iradenle korunmak, Allahın emirlerine uyman demektir.
Şimdi sen dünyayı arzulayarak cennetemi gitmeye uğrasacaksın Allah akıl fikir versin00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abartıyorsun yahu. Sende makyaj güzeli ol alla alla. Ortalık makyaj güzelinden gecilmiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj ile de güzel değilim
Soran+1 yılBenim üzüldüğüm konu inançsız insanları allah daha güzel daha bolluk içinde yaşatıyor aslında bunu belirtmeye calist
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzellik para gibi şeyleri Allah istediği kullarına vermiş evet ama bu dünyada bolluk içinde yaşatıyor dert göstermiyor ama ahirette asıl o zaman onları cennetine koymayacak.
Allah sevdiği kullarına asıl dert keder verir. Sınadığı için ayrıca bu dünyada çekiyoruz işlediğimiz günahları.
Ağzınla söylüyorsun onlar güzel ama imanı yok neye yarar o güzellik evet dünyada sadece işe yarar sonra toprak olacağız hepimiz.
Burnun senin yaşam kaliteni etkiliyorsa paran olduğu zaman estetik olabilirsin00 Yorumla
+1 yılALLAH (C. C.) Sizin Suretlerinize/Şekillerinize Bakarak Sizi Değerlendirmez, Bilakis Sizin Kalplerinize Bakar, İç Dünyanızdaki Güzelliğinize Bakar, Ona Göre Sizi Değerlendirir.
60 YorumlaDiğer konusunda 463 cevap paylaştı. sen uzul dıye cırkın yarattı ne kadar sacma sorular soruyonuz
12 Yorumla
Soran+1 yılSana gore
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çirkinmisin burnun da egık fakat çok güzel duruyor cıddyım guzelsın Allah sahibine bağışlasın
12 Yorumla
Soran+1 yılFotoshop var fotoda burada belli olmamis
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../a41794-arkadaslar-aynada-farkli-fotografda-farkli-gozukmemizin-sebebini benceyi bir baksana belki firkin degısır
+1 yıll*n arkadaş sanki biz veya millet güzellik abidesiyiz... senin o güzel dediklerinin çoğu senden kat kat çirkindir... ikincisi burnun eğik se o kolay, bir cerrahla iş bitiyor bunu sıkıntı etmene zaten gerek yok... kalp güzel olmadıktan sonra kaporta düzgün olsa ne olur olamasa ne olur... sen doğru yoldasın kardeşim boşver... ha bide lütfen Allahın A sını büyük yaz da...
01 Yorumla- +1 yıl
ha bide profiline baktım sen çirkinsen biz ölelim valla bak...
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. inançların tartışılır kapanınca ve ibadetleri yapınca değil onları kalpten hissederek yaşayınca inançlı olursun
çirkin olabilirsin ama maneviyatın yüksekse yüzüne yansıyacak güzelliği bilemezsin kii bu yönden hiç çalışmamışsın10 Yorumlaİnancli biriyim demissin ve gesap sorar gibi Allah neden beni boyle yaratti demissin yanlis bir cumle uyarayim birdaha boyle bir cumle kurma sen kendini cirkin goruyor olabilirsin benim cogu tanidigim aslinda güzel ama neden bu kadar cirkinim diyen var ayrica profil deki fotona bakilirsa guzel sin
00 Yorumla
+1 yılFotoğraftaki sensen erik gibisin maşallah kütür kütür dalga mı geçiyon bizle.
50 Yorumla
+1 yılMadem inanıyorsun Allaha:Bak en sevdiği kulu Hz peygamberin başından geçenlere.
Daha çok ibadet ederek, Allahtan karşılık mı bekliyorsun. Bak en çok ibadet eden Hz Muhammedin hayatına.6 çocuğunu kendi elleriyle mezara koyan peygamberine bak, Hz peygamber Allah sevmediği içinmi hep çile çekti sanıyorsun.00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu düşüneceğine. Elin burnun var gözün var ayağın var herşeyin var bence şükretmelisin. Gönül gözün güzel olsun emin ol seni sevecek vardır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBuna şükür ediyorum zaten
Güzel olduğundan dikkat çekmek için paylaştığını düşünüyorum
40 Yorumlae bende öyleyim yapcak bişey yok cilt problemlerimde var saçlarıda döktüm bu yaşta sevgilimde yurtdışına gitti terk etti beni var sen düşün hakatten nolcak bizim bu halimiz :)
00 Yorumla
+1 yılCirkin diye bisey yok kendini bole biseyle sakin sinama allah vergisisin
14 Yorumla
Soran+1 yılUzuluyorum
- +1 yıl
Uzulme allahin verdigine kimse bisey diyemez diyenler ilk once kendine baksin ve sunu unutma sagligin yerindeyse bosver gitsin
Soran+1 yılÜzülüyorum ya iyi biriyim gerçekten her konuda dürüst samimi vefalı biriyim ama bakıyorum allah inançsız insanlara güzellik veriyo. Para veriyo. bide üstüne laf duyuyorum o güzel insanlardan zaten cirkinim onlardan niye kapandin diyorlar şen olsan uzulmezmisin
- +1 yıl
Kapalimisin bak en guzelini yapmissin kendini dinle onlari degil yanlis ablamazsan ozelsden yaz konusalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanclı bırıyım dıyosun ama ısyan eder gıbı konusun
11 Yorumla
Soran+1 yılİsyan ediyorum
ben intihar edeyim diye mi yapıyosun bunları? :D hıh.
bu arada ailen yok mu hakkatten? yalnız mı yaşıyorsun? :/10 Yorumlahttps://instagram.com/p/xEzx_ALNZO/
Hay ben senin fake seni 😒😒00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇalış bir yerde estetik yaptır isyan etme bukadar estetikle o güzel dediğin kızlardan güzel burnun olur eminim canım hiç üzülme
00 Yorumla Allah hak edene hak ettiğini verir. Sakın bunu kafaya takma güzel kardeşim
02 Yorumla
Soran+1 yılHak ediyorum yani öyle mi
- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir fotoğrafına bakıyorum bir yoruma anlam veremiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılFotoshop var
- +1 yıl
Bunları yazman yaradana şükretmek değil isyandır anlıyor musun? şükrettiğini sanıyorsun galiba. sen hiç gözünü kaybettin mi takma göz takdın mı? Afika' da yaşayan insanları hiç düşündün mü?
+1 yılkız kendini güzel sandığı için iltifat almak için yazmış sazan gibi atlamayın ( çnkü çrkin değil, ama güzelde değilsin üzgünüm sıradan birisin sokakta yüzlercesi var sen gibi )
10 Yorumla
+1 yılBana sordun mu çirkin miyim diye? Gayet hoş tatlı hanım hanımcık bir bayansın. Çirkin felan değilsin tamam mı. Rabbim kimseyi çirkin yaratmamış.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma o fotoğraf oynanmış halim fotoshop var biraz
- +1 yıl
Sen yanlış anladın ben fotona bakmadım bile. Kimseyi görünüşüyle yargılamam. Bende çirkin olabilirdim ki değilim diyprum kendime takma kafana.
+1 yılİsyan etme. Şöyle ki onların sarayı var içi boş.. Senin gecekondun var içi altın kaplama.. Hersey var..
Guzel bakan guzel gorurmus.. Guzel bakan birine mutlaka denk gelirsin daha yaşında kucuk sabret..00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. sen beynini kapamissin basini degil.
inancli olan birinin etmeyecegi bir sitem
inancsizliga bile goturur bu basit sacmalik.
cok ilginc.01 YorumlaFotoğraftaki sensen çirkinim diye üzülmene gerek yok abartma görende ciddi bişey sanacak
00 Yorumla
+1 yılProfil resmindeki sensen tatlisin. Basini ortmek zorunda misin?
06 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah boyle bir sey yok. Ben farz degil demedim ki. Insanlarin gonlu olsun diye tatli dedik. Ibretliksiniz soran uyede dahil buna sgshdbxb
Soran+1 yılZorunda yim çünkü allah öyle istedi
- +1 yıl
Hah şöyle saçını açınca güzel bi' hatun olmuşsun..
- +1 yıl
Burun ameliyatı konusunda bilgi verebilirim istersen memnun değilsen. Çok zor bi' ameliyat değil. Tıp fakültesinde okuyorum bu arada konjya hakimim..
Soran+1 yılOlur
Baktın güzel olsun zaman sana bunların önemsiz olduğunu öğretecek
00 YorumlaAllah kulunu en guzel ve mukkemmel sekilde yaratmistir
23 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafla oynadım biraz
Çirkin insan yoktur, dökülmüş insan vardır. Toplanırsa alıcısı çıkar.
00 Yorumla
+1 yılSu an isyan ediyorsun ki bu büyük günah hayat sınav şükret etmesini ogren önce elleri ayakları gözleri olmayan insanlar var cirkinmişsinde filan yaptığın ibadet boşa gitmesin
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama inançliysan isyan edemezsin etmemelisin buda bir imtihan senin için sabret sakin oyle deme mutlaka seninde şukredebilecegin biseyler vardir isyan yerine ihlası tercih etmelisin
10 YorumlaZeki can sen güzelsin ki. Şimdi bana çantanı nereden aldığını söylüyorsun.
05 Yorumla- +1 yıl
o profil resmindeki kendisi değil. https://instagram.com/karalardansena/
- +1 yıl
@Kelebekler-De-Ağlar neyse ben de şansıma küseyim o zaman.
- +1 yıl
link attığım yazıyor kız aslında nereden aldığını falan :D yaz istersen instadan.
- +1 yıl
@Kelebekler-De-Ağlar İnstangram hesabım yok ki =/
- +1 yıl
açık profili. olmasa da bakabilirsin canım :)
Bütün dindarlar buraya toplanır artık hep yalandan motive ederler :)
31 Yorumla- Diğer konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılbence sen bunları böyle düşüneceğine inançlarını yerine getir Allaha şükret dua et. seni imanın nuruyla bir nurlandırır ki onlardan daha güzel olursun.. güzelsin güzel gör güzel düşün güzel yaşa...
00 Yorumla Diğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. Elimizden bir şey gelmez seni rahatlatacak her zaman aynaya bakan sensin, ama kafana takma yinede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyle sey mi olur, allah engellileri de sevmiyor bu mantikla? sacma sapan konusma, derdin burnunsa para birirktir estetik yaptir.
00 YorumlaSen anlattigin gibiysen o profil resmindeki tatlı kız kim?
00 YorumlaProfildeki sensen ego tatmin etmek için ya da milleti keklemek için sormuşsun bu soruyu bence.
10 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. belki de annen ya da baban tuvalette ekmek yemiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkmek mushaf çarpsın güZelsin ben evlenirim valla seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmillet spor yapar vucudunu güzelleştirir
sen de oturup agla olur mu?
her kızın bir seveni vardır emin ol00 Yorumlaşurda yaşayacağımız bir mucize maks 100 sene öbür dünya eternity kardeeeş boşver güzellik falan
00 Yorumla
+1 yılFotoğraftaki sensen neren çirkn kız kırarım bacaklarını sus isyan etme.
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olsan belki senin için çok daha kötü olurdu, hakkından hayırlısı. Bu arada fena görünmüyorsun.
00 Yorumla Bakımlı ol kızım en çirkini bile bakım yapınca guzel oluyor
00 YorumlaGüzelim kendine neden eziyet ediyorsun sende güzelsindir böyle şeyler konuşma birdaha güzel şeyler konuş bebeğim
00 Yorumla
+1 yılBon corkonom diye kendinizi yiyip bitircenize kendinize braz bakında isyan etmeyin simdi uzun uzun yazmaya gerek yok.
00 YorumlaBakımsız kadın çirkin değil. Yeteneksiz değil kendini geliştirmemiş
00 Yorumla
+1 yılBu solediklerin Allahın. Gücüne gider yalnız yanlış duşundesin arkadaşım sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaw usenmeden hepsini nasıl yazdin
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzgün olunca yaziliyo
Milletle kafa bulma Allah niye çirkin yaratmış demen yanlış.
00 Yorumla
+1 yılbölesinede nankör denir
10 Yorumla
+1 yılCok yanlis ve gereksiz konusuyorsun..
10 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. sen çirkinsen ben öleyim o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılTabi
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?