yani çok kötü olduğunu düşünüyorsan yüzünün plastik cerrahi var fizik olarak spor ile daha güzel bir vücudun olabilir günümüzde çözümü olmayan şeyler değil artık
Kendine bu kadar on yargılı davranma bence. Ayrıca herkes görünce beğenmek durumunda değil Angelina Jolie' yi begenmeyen arkadaşlarım var benim. Ne olursa olsun senide beğenecek birileri vardır elbet. Keşke görüp yorum yapabilme şansım olsaydi
Herkes güzeldir haksızlık yapma kendine. Biraz bakımlarına odaklan, ilgilen kendinle, kuaföre git, gidemiyorsan kendin şekillendir saçlarını. Bir kahve yap, bit müzik aç aynanın karşısına geç muhteşem bir makyaj yap. Dene bunu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çünkü bu beden sana ait değil. Mülk sahibi sen değilsin. Eğer bu beden sana ait olsaydı ölünce çürümezdi
Bu dünya için sakın üzülme sakın.. alt tarafı 40-50 senelik biryer. Öbür taraf için elinden geldiği kadarını yap.. bu taraf için zerre kafana takma
İsyan etme güzel bişey değil vardır iyi olduğun şeyler
neyi neden böyle yaratmış?
çirkin yaratmış beni
öyle deme Allah herkesi özeene bezene yaratmıştın dış güzellik değil içinin güzelliği önemli
dış güzellik önemli
Tanrıya inanmıyorum
Cevap ver allah niye bu kızı böyle yarattın
Harbiden nasıl yaratmış yani sorucan soruyu
Nasıl yaratmış
çirkin
Neden çirkin olduğunu düşünüyorsun
genlerinden kaynaklı
valla insanın genlerinde de güzellik olunca kötü hissediyor kendini sınavda kaydırma yapmak gibi bir şey tıpkı bu
nerden hangi geni alacağın şans eseri neyini beğenmiyorsun ki
tipimi
yani çok kötü olduğunu düşünüyorsan yüzünün plastik cerrahi var fizik olarak spor ile daha güzel bir vücudun olabilir günümüzde çözümü olmayan şeyler değil artık
Nasıl yaratmış?
çirkin
Kime göre, neye göre çirkin olduğunu düşünüyorsun? Belki görsek çok begenecegiz🤔
beğenmeyeceğine emin olabilirsin
Kendine bu kadar on yargılı davranma bence. Ayrıca herkes görünce beğenmek durumunda değil Angelina Jolie' yi begenmeyen arkadaşlarım var benim. Ne olursa olsun senide beğenecek birileri vardır elbet. Keşke görüp yorum yapabilme şansım olsaydi
Neyin var ki?
çirkinim güzel değilim reva mı bana bu
Abartmıyormusun kanka
abartmıyorum o kadar güzel kız varken abartmıyorum
Nedenini yaşayarak sen öğreneceksin. Senin dé imtihanından birisi o demekki
Ne var sende
çirkinim
Ben daha cirkinim ayol
Problem ne?
çirkinim güzel değilim
Herkes güzeldir haksızlık yapma kendine. Biraz bakımlarına odaklan, ilgilen kendinle, kuaföre git, gidemiyorsan kendin şekillendir saçlarını. Bir kahve yap, bit müzik aç aynanın karşısına geç muhteşem bir makyaj yap. Dene bunu.
makyajla olan güzelliğe ben güzellik demem
Offf 🫤
Nasıl yaratmış?
çirkin tipsiz
Bakayım bi knk
Nasıl?
nasıl?
çirkin
Sana mı soracaktı
Ben de bilmiyorum
Neden çirkin
Nasil cirkinmi djs