Kotu anne olurmu sizce?

anne bana okadar yabanci bir cumle ki omrum boyunca bir annem oldunu hisetmedim ben kucuken annem babam bosanmisdi sonra ben 10 yasindayken tekrar barisdilar evlendiler ben babamda kaliyordum tabi hic bana bakarmi eziyet olurdu ona neyse sonra bana okadar kotu davrandi ki uvey anne gibi o geldikten sonra evimizde hic iyi bir gunum olmadi piskolojimi bozdu bana surekli bedua ediyor kotu davraniyor okadar enteresan bir kadin ki evde hicbirsey yapmiyor yemek bile yapmiyor artik bikdim dayanamiyorum ne yapapacagimi sasirdim tek bildim onunla ayni evde yasamak istemiyorum simdi bir cogunuz beni elestirecek ama beni anliyamasiniz mesele bir ornek verim 2 gun bundan once cok fena hastalandim usutmusdum atesim var bogazim aciyor hic halim yok anne lutfen bana bir cay ver dedim bana demedini birakmadi cok aciyor bogazim dedim beter ol dedi ya ben napdim boyle bir anneyi hakedecek 19 yasindayim hayatan sogutu beni gidecek bir yerim yoksa bir dakika durmam babam goruyor her yaptini bana kavga ediyorlar benim yuzumden diye bisey caktirmiyorum benim yuzumden ayrilmalarini istemem cok kotuyum sizce napmam gerek basklarina karsi okadar iyi sevecen ki bana gelince dusmaniyim sanki birde tek cocugum beni daha cok sevmesi lazim ama bana karsi icinde sevgi yok eminim ama artik bende onu sevmiyorum hata nefret etmeye basladim akil verin bana ne yapacagim
Kotu anne olurmu sizce?