Ben anne olamayacak mıyım?

şu an bunları ağlayarak yazıyorum benim hiç sevgilim olmadı kimse sevmedi beni hatta teklif edip reddedildiğim bile oldu bazen başkalarının fotoğraflarına bakıyorum anne kız aynı giyinmişler el el tututmuşlar onlara özeniyorum arkadaşlarımın hepsi evlendi çocuk sahibi oldu ben hala yerimde sayıyorum bende anne olmak istedim herkes gibi. her kadın anne olmayı hak etmez mi?
Bende yaşamak istedim o eşsiz duyguyu ama olmuyor işte kaç yaşına geldim hala evlenemedim çok güzel bebek bakıyorum yemek yapıyorum ama artık bende kendi bebeğime bakmak kendi eşime hizmet etmek istiyorum olmuyor ama hiç bir zaman evlenemeyeceğim kendi Evimin düzenini kuramayacağım Anne olmayı öğrenemeyeceğim Allah'ım bana o duyguyu nasip etmeyecek ama bazen de gencecik yaşında daha hayatının en güzel yıllarında hayata gözlerini yumanları görüyorum sonra diyorum ki boşver buda senin kısmetinmiş en azından bu hayata geldin bu bile büyük şans ne yapayım yani olmuyorsa olmuyor ben daha bir şey yapamam ki diyorum tek tesellim bu doğru mu düşünüyorum sizce
Ben anne olamayacak mıyım?