Anne olmaya her daim hazırım.. Birinin soyadını taşıyor olmaya hazır değilim.. Bir adamın bana öylesine güven vermesi için kırk fırın ekmek yemesi bile kâr etmez..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ben sana yardım ederim derse hemen hazırım. Gece uykum var ise gideceğim, ay yemek niye hazır değil, çocuğun altını değiştiremem benn erkeğim temizlik erkekliğe sığmaz derse olmaz bu iş.
Anne baba olmaya hazır hissetmek gerçekten her kişiye göre değişiyor ama şunu söyleyebilirim ki, kendini hem duygusal hem de maddi açıdan hazır hissetmek önemli. Ebeveynlik bir macera ve o özel kişiyi bulduğunda bunu birlikte paylaşmak paha biçilemez. Ayrıca sabrın ve esnekliğin bol olsun, çünkü çocuklar her zaman beklentileri karşılamayabilir ve sürprizlerle doludur her anları. 🙈
Bence kesin karakterli bir ebeveyn olmak ve olası zorlukların üstesinden gelebilme yeteneğine sahip olmak da oldukça önemli. İşin sonunda, minik bir kalbin her an senin sevgine ve yönlendirmene ihtiyaç duyacağını bilmek çok tatmin edici. Eh, tabii ki bir miktar uyku düzenin feda olacaktır, ama buna değecek! 😄
Unutma, ebeveynlik bir maraton, sprint değil! 🏃♀️👶