Ben mesela bir tekel bayide tacize uğramıstım sizde yasadıklarınızı cekınmeden yazablr msnz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha bu aksam evime giderken uğradım.
Birgün m. koy metrobus durağında inmek için kapıya yaklaştim. Arkamdan 18 yaşlarında bir çocuk da inecek mis gibi arkama geçip bekledi. Tam kapılar açılır açılmaz eliyle avucta Digi gibi aşağı doğru inip koşmaya başladı. Şerefsiz gömlek giymisti ve ani bir refleksle tutmaya çalıştım tutamadım. Kumaştan kaydı gitti ellerim. Sonrasında malum zaten. Çocuk ortalıktan kayboldu bende sinir krizi...
Eminim ki bunları yapan ya sahipsiz yetisenler ya da hayvana damacana ya tecavüz edenlerdir. Anası bacisi olan böyle birseyi yapmaz.00 Yorumla
Metrobuste yasli adamin teki popumu ellemisti napiyosun l*n diye bagirdim gozlugu ariyorum kizim dedi en son burnu kaniyodu zaten zincirlikuyuda indirdiler
00 Yorumla
bende tacize uğradım kızlar sokak ortasında köşe başında sıkıştırdılar kimse sesime kulak vermedi ellerinden zor kurtuldum
geçen otobüste kızın bir fordçuluk yapıyordu döndüm arkaya terbiyesiz dedim tokat attım herkesin içinde
yolda yürürken laf atmaları yok mu kızın biri kolum takıldı yanağımdan makas aldı
gel aslanım senle bişeyler yapalım dedi
hayır yok olmaz dedim00 Yorumla
+1 yılBen bile tacize uğradım arkadaş ben bile 25 yaşında kapı gibi erkek ben.
22 Yorumla
SoranNasıl oldu?
- +1 yıl
otobüste toplumun yüz karaları olan homoseksüel birisi.. iğreniyorum hepsinden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
ben şahit oldum kız "o. evladı sen napıyosun" dedi adama ve ne olduğunu anlamadan yerde bir adam gördük tekmelemeye başladık linç ettik akp mitingi bayrak almaya çalışıyorduk güya daha ufaktım ama hatırlıyorum
00 Yorumla
+1 yılKalabalık bir otobüste annemi korumak isterken ben kıçımı kaybediyordum.
Bir erkekle çok yakın temas kurmak gerçekten iğren. bir duygu.
Bunun dışında başıma taciz olayı gelmedi, gelmesinde inşallah.10 Yorumla
+1 yılOtobüste o* çocuğunun biri taciz edecekti. Sonra saldım üstüne halkı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. kadınlar hergün sözlü tacize uğruyor zaten.. tecavüzü Allah kimseye yaşatmasın gerçekten büyük bir travma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİtiraf ediyorum.
Mememi sıktı bir kız...
çok utandım.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaciz için illa elleme filan olmaz. Gece markete ggitmiştim. Tek erkek çalışan vardı. Buyur güzelim bak pedlerimiz filan burada neye ihtiyacın var dedi. Hiçbir şey demeden çıktım gittim...
01 Yorumlabu ne böyle ya benide kızlar otobüs durağında taciz ettiler ne olacak şimdi gidip kızları bulup dövelim mi mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuzenim... daha küçücüktüm beni uyuyor sandı bacaklarımı açtı değdirmeye çalıştı hala gözümün önüne geliyor kimseye söyleyemiyorum
00 Yorumla
+1 yılbir gay tarafından otobüste tacize uğradım l*n . izmirin orta yerinde bir de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. eskiden kız arkadaşımi taciz etmistim. gótunu memelerini ellemiştim asfgdsd :)
00 Yorumlametrobüste defalarca bayanlar tarafından tacize uğradım
yalnız değilsiniz kızlar02 Yorumla
SoranYok artık nasl?
Otururken sarhos yetiskin biri baldirima dokundu.. şok olmustum. Aglamaktan baska bir sey yapamamistim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7 yaşında tacize ugradım hiç kimseye anlatmadım ve halen bazı geceler ruyama girer yıllarca da korkmuştum ama halen guvenmiyorum erkeklere bu yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUğradım malesef ama yaptığına pisman ettim sessiz kalmam ben boşta gezmem sıkarım ayaklarına dırek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir gun çaliştiğim yerdeki kadin kolumdan tuttu beni duvara yapiştirdi soyle ben guzelmiyim dedi
00 YorumlaGizlisin zaten neyin cesareti? :) hey Allahim
00 Yorumlaallah bayanlara yardım etsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. bende bir ormanlık alanda tecavüze uğramıştım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı. Okula giderken taciz edildim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet tacize ugradim tam kapimin önünde hemde
00 YorumlaSaçlarımı elliyorlr sayılır mı?
00 Yorumla
+1 yılneyin peşindesin sen napacan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtobüste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,7b cevap paylaştı. edemezler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMinübüs ve otobüste
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha once tecavüze ya da tacize uğrayanlar bunu itiraf edebilrler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat