Tecavüze ya da tacize uğradınız mı hiç? Gizli olarak yanıtlayabilirsiniz tabi.

Mesela ben tecavüze uğradım çok küçük yaşımda.sanırım 4-5 yaşımdaydım tam hatırlamıyorum sadece o anlar aklımda kalmış nasıl olduysa silinmedi silinmiyo ama görüntü netliğini kaybediyo zamanla sadece.bi akrabam tecavüz etmişti.ama korkuma söyleyememiştim.yıllarca kendimi yiyip bitirmiştim beni kimse almaz diye gelinlik giyemicem kırmızı kuşağı haketmiyorum diye ama yok artık öyle düşünmüyorum tam tersi bu benim suçum değildi ve ben o durumuma rağmen kimseyle ilişkiye girmediysem o kuşağı en çokta ben hakediyorum yani.hani gün gelirse sevdiğim adam kabul etmezse hüzünlensemde başımı taşlara vurmam.çünkü zaten o düşüncede birisiyse benimle olmasın daha iyi.gün gelir bi durum olur yine bana destek çıkmaz.bense tam tersi desteklerim yanımdakileri haklılarsa hep yanlarında olurum zaten.ne cesaret kıza bak söyledi hemen diyosunuzdur şimdi.ama bunda utancak bişey görmüyorum.ha evet gerçek hayatta böyle rahat konuşamam.çünkü bazı haddini bilmezler açık kapı olarak görürler.halbuki durumumu bildiğim halde ilişkiye bile girmedim.çünkü fiilen kaybetmiş olsamda ruhen ben hala taşıyorum. büyüdüğümde tacizede uğradığım olmuştu otobüste,dolmuşta falan ama hemen tabi yapmam gerekeni yapmıştım.

Sizde bu durumun etkileri ne oldu peki? ya da çevrenizde bunu yaşayan kişilere tanık oldunuz mu?
Tecavüze ya da tacize uğradınız mı hiç? Gizli olarak yanıtlayabilirsiniz tabi.