Hiçbir zaman o kadar iğrenç biriyle sevgili olmam diye umuyorum ama bazıları gerçek yüzünü çok iyi saklıyor.
İnternette böyle şeyler gördükçe erkeklerden tiksiniyorum.
İnternette böyle şeyler gördükçe erkeklerden tiksiniyorum.
Keşke olsada herkese ders olsa. Ya güzel ablacım güzel kardeşim güzel adaşım. Seni deliler gibi seven birisi varken, Bir an bile olsun cinsellik düşünmeyen birisi varkenn neden onun niyetinin kötü olduğunu bildiğin halde gidiyorusn? ey kardeşim. Niye mutlu olmak istemiyorsun
Seks ile tecavüz ayrımını yapamayacak kadar zavallı bir halk... Benim annemle babam ben 12 yaşındayken evlendi ve onların tanıyan herkes bir an bile babamın sevgisinden şüphe duymadı. Sevgililer seks yapabilir, adam kesme değil sonuçta bu. Tecavüz farklı bir boyut, o kadına fiziksel ve psikolojik zarar verir, kadının benliğini yok saymak ve olabilecek en kötü şekilde aşağılamaktır.
zavallı deme senin o belanı s... Kaybol zibidi seni
bu sitede bitane kızla bu konuda telefon görüşmesi yapmıştım sevgilisi hapçıymıştı arabada zorla pantolonunu indirmiş filan bişey yapamamış buda, ama ilginç olan şuydu hala seviyorum diyordu ve bakireydi.
Saçma sapan insanlar var ya
Sevgili mi? Arkadaş mı? Arkadaşımın öz ve öz kızına tecavüz etti öz kızı ya bundan 5 sene önce yaşandı bu olay ve kız hala kendine gelemedi yaşayan ölü BABASI lan o BABASI ya hep derler ya babana bile güvenme bu onun en güzel örneğidir.
Mutlaka vardır. Taciz tecavüz haberleri okudukça tüm erkeklerden soğuyorum.
Hele son zamanalarda tecavüzü fantazi haline getirenler var ya... Tiksiniyorum
Cevap
24Cevap
şimdi şöyle ki başlıktaki gibi düşünürsen nasıl olur ya diye düşünülebilir
yani ; tecavüze bakış açın ne
şöyle düşünüldüğünde çok normal ve çok dikkat edilmeli ve uğrayan çok
bir kız ilişkiye girmek istemediğinde zorla giriyorsa sevgilisi bu tecavüzdür , neresinden bakarsan bak adı budur
ama bizim salak kızlarımzdan şöyle bakanlarda var ; ben istemedim zorla sahip oldu ama olsun evlencek mişiz :D
B . K evlencen
Altta ateşle barut yan yana durmaz diyenler de potansiyel tecavüzcü yalnız. Demek ki kendisi evde kızla kalsa tecavüz edecek. Kişi kendinden bilirmiş işi.
Malesef var.. Hatta şöyle söyleyim.. Sevgilisine eşine zorla tecavüz etmeyi ne var kardeşim evliydik ciddi düşünüyoduk zaten yapıyoduk.. Diyenler var.. Site de bile denk geldik malesef öyle canlılara..
Evet ben de görüyorum onları. Zaten bekarete önem veren biri değilim ve güvendiğiö kişiyle elbet seks yaparım ama her istediğinde seks yapma hakkı var sanacak korkuyorum.
Herkesin kendi fikri kendi hayatı.. Malesef sen böyle diyorsun diye bile sana müstahak diyecekler çıkar.. Ki çıkıyorda.. Zihniyet ve niyet bu denli kötü olunca kötülükler kaçınmaz oluyor.. Kulak ardı edip bir şekilde hayata bakmak ve kendini güven de hissedeceğin şekilde hayata devam etmek lazım..
daha çok görecegiz böyle pislik olayları peki diger erkeklerin suçu ne ya da bir kıza bakıp her kıza aynı gözle bakılabilirmi genelleme yapmayalım lütfen helalinin peşinde gidende var seks peşinde olanda var erkek ve kız için farketmez bu
ben etmiştim diyebilirim oda cok istekliydi ama yapmıyodu bende bigün eve cağırdım gözlerini kapat süprizim var dedim elini ve ayağını bağlamıştım 15 dk kadar ona sahip oldum cok cırpındı ısırdı felan beni ama sonrasında oda yanaşdı ve cözdüm elini ayağını
Pislik herif
sonrasında oda yanaştı dedimya şu an düzenli seks hayatımız var
Ulan tecavüz etmişsin bunun sonrası mı var or*spu çocuğu
tmam lan tamam o kadar ileri gitme :D kafamda kurduğum bir senaryo sadece bu
Yorumlarda bunu yapan 'canlılar' bile var.'Hayvan' demeyeceğim onlarda vicdan var. Yazık. Allah korusun hepimizi
Tecavuz nedır abi benım görüşüm sevıyorsan öpersın sacını oksarsın yüzüne dokunursun sarılırsın oynasırsın benım sevdıgımle böyle olmalı ilişki iki dakıkalık hırs sonu bok varmıdır bence haddınden fazla
Kusura bakma ama, neler olacağını az buçuk kestiren biri evine gidiyor sonra ateşle barut yan yana gelmez misali.
Adı tecavüz oluyor! Yok ya. Daha neler.
Evine gelen her kıza tecavüz etme hakkın var yani?
Soran, bu attention whore'u kaale alacagim deme bana jdhdhdhdhdh
Hayır ne alakası var. Kızda da bişeyler var ki geliyor. Sonra duramıyorlar adı tecavüz oluyor diyorum. Tecavüz derler buraya böyle yazarlar, fakat ne polise derler ne de herhangi birine. Polise verse bile çocuğu haksız bulmuyorlar. Sonradan pişman olduysa? Adı böylelikle tecavüz olduysa? Akıllı olmanın ilk kuralı her duyduğuna inanmamaktan geçer
gecen gun sevgılısını dolmusa kıtleyıp ormana goturup zorla yapmıstı ne ıgrenc bı duurum Allah yasatmasın
kızlarda salak kendılerını kullandırıyor hıc anlamıoalr
Sevgilin , eşin ya da yabancı birisi fark etmez. Tecavüz suçtur ve kimse bunu sineye çekmemelidir.
Rabbim böylesi azgınlık durumundan nefsimi muhafaza etsin bir kıza zorla sahip olup gözyaşlarını dökeceğime Rabbim o kötü niyete büründüğüm an canımı alsın herşey karşılıklı olunca güzeldir
Ben ettim sonra başka gün o bana etti. Zorla sahip olunmayı seviyoruz
2 kız yurtda beni bayıltıp tecavüz etmişlerdi
Hiç unutmam
Kendimden tiksiniyorum
ben metrobüste kadın tarafından tacize uğramıştım kadın bide türbanlıydı olaylar olaylar tabi. :D:D
Ben arkadaşı tarafından uğradım
Geçmiş olsun kötü birşey 😞
@zaga_bunda sağol arkadaşı yüzünden sevdiğimden ayrıldım hayatımın en kötü anıydı
Arkadaşı bunu yapmışken senden ayrılması da zaten yanında olmadığını gösterir
benim sevgilim işte benim tecavüzüme uğradı
Ulan ne biçim insanlarsınız siz
ne var bunda?
Ne demek var bunda ya? TECAVÜZ DİYORUZ kardeşim
evet tecavüz ne olcak sanki ha isteyerek yapmış ha istemeyerek nasıl olsa yapcak
Yahu canım mısın sen
tecavüz ettiğim kız zaten bacım olmuştu benden önce birsürü sevgili olmuş o alışıktır
Ananı ds zaten baban s*kmiş ona da tecavüz etsinler o zaman?
lan sevgilisiydim babam etsin tecavüz sıkıntı yok bende onun kocasıydım zaten bir nevi sonra ayrılmak istedi videoya çekmiştim tehtit ettim ayrılamadı şimdi çok mutluyuz
Tiksinin zaten güven olmaz bize
Sevgilim yok sıkıntı yok
var mı öyle şey gerçekten
Sevgili tecavüz etmezki
bir kız tecavüz etmişti zamanında 😒😒
Size seven değil böyleleri yaranıyor
Hayır ben kaba erkeklerden gerçekten nefret ediyorum. Dediğim gibi bu yönünü çok iyi saklayan naif görünümlü insanlar var.
Senin içinde bekaret önemli değilmiş zsten önem vermeyenlerin çoğuda böyle sizin şeyinizde gözü zikip atarlar olmadı zorla alırlar kolay gelsin size
Yok öyle bir şey. Tecavüzcüler "sevdiğim kıza dokunmam" zihniyetinden çıkıyor genelde.
yorumlara bakılırsa belli nerden çıktıkları nasıl olsa vercekti diyor senin gibilere layık adamlar
Sende potansiyel tecavüzcü zihniyeti var. Sağlıklı bir erkek sevdiği kadınla birlikte olmak ister ama onun isteklerine ve duygularına değer vererek. Seks için evlenen zavallılar anlamaz bunu.
Kızları zkip zikip atmadığım için 250 gr olarak görmediğim için bende var değilmi çıktığım kızlara evleneceğim kız gözüyle baktım ben ama senin gibi kendini peşkeş çekenler böyle bir sevgiyi bulamadığı için anlayamaz tabi bunları ayrıca seks değil aile kurmak için evlenir karşına hep seni zikmek isteyenler çıktığı için evlilğide seksten ibaret görmen normal
Olacaktı ama durdurdum yapma dedim
iğrenç bir olay Allah kimseye yaşatmasın
Yok çok şükür
Yok olamazda :D
hayıe
Evet var.
vardır..
Allah korusun ya :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar