Sarışın renkli gözlü erkekler çekicimi kendimden biliyorum nereye gitsem kızların gözü üstümde.
çekici
alakası yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oha şuna bak ne kadar iğrenç giyinmiş şu tipe bak hele öfff allahım bunlar ne yaa...
- Oha l*n amma kesti beni heee :D
Mal çirkin birine sadece sadece bikere bakarsın yüzünü çevirisin kızların gözleri sürekli bana dogru sen sarışın deilsin çekemiyorsun tabi anlıyorum seni
ben senden daha çekiciyim ona bakarsan :D :D
Resimdeki sensen komiksin *
teşekkür ederim :) eigimi aliym o halde dimi 😎
Bak seni kırmadım
eyw sağolasın :D
erkek dediğin esmer olmalıı ya one öyle esmer erkek daha cekici sarısının sakalı bile sarı olur ://
esmer arap gibi * arap seviyorsun yani az olan herşey kıymetlidir siz ne derseniz diyin ve sana sarışın mavi gözlü gelip çıkma teklif etse kabul edersin bundan hiç süphem yok Siz niye esmer dediginizide biliyorum türkiyede 1/90 esmer sarışın seninle evlenme ihtimali hemen hemen yok onun için esmer esmer diye haykırıyorsunuz
Az olan şey kıymetlidir bantığı bence saçma
Bence mantıklı. diyelim sende çok para var paranın kıymetini bilmezsin (örnek)
Sarışın mavi gözlü biri kesinlikle çirkin olamaz tipini begenmeye bilirsin ama çirkin olamaz çirkinler yüzü dagınık oluyor sarışınlarda bunu bulamazsın Allah işte
Koyu sarışın diyorum ben elbette tavuk gibi olmayacak size sarışın erkek dendigi zaman aklınıza sapsarı kişeler geliyor.
Cevap
1Cevap
Sarısınlık kadına güzel beyaz tenli siyah sac ve sakallı kara gözlü benim tercihim
Böyle diyerek allahın işine karışmış olursun kitapsız.
Allah herkese bir tercih hakkı vermiş sonuçta bazı kızlar sarışınları begeniyo sen böyle soru sorarak napmış oluyon ben niye oyle diye sorgulamadm kendi zevkimi ifade ettim yok kızların gözü üstündeymiş kelimesiyle sen napmış oluyon merak ediorım
Hiç öyle bişey demedim sadece çekicimi diye yoksa her bakan aşık oluyor demedim ben.
Bende allahın işine karışmadım zevkimi belirttim bu kadar sonuçta secim hakkımız oldugu allahın işine karısıp kitapsız oldugumuzu gerektirmiyo dimi? Bence nele itham ettgini bir tart. Tek dedigim sarısınları begenmiyorum oldu herkesin kendi zevki olunca kitapsız olduk artk sen allahın işine karısıyon benim kiabımı yoksayın allah affetsin
Sarışınlar çekici ama renkli göz ne bileyim itici geliyor bana sevmiyorum
Var ama böyle kibir dolu olunca gözü de saçı da umrumuzda olmuyor
bunun gözüyle saçıyla alakası yok yakışıklı uzun boyluysa gerisi teferruat
avrupada burada kara kıllı olcan
esmer kara kaş kara göz erkek candır :=)
Siyah gözlü herkesden daha çekicidir 😍😍😂😂😂
Kişiden kişiye değişir.
Ben sarışın erkekleri bir türlü sevememişimdir
Sarışın dwğilde kumral daha iyi
ben esmer severim
l*n sarışın mavi gözlü biri çıkma teklifi etse direk kabul edersin bundan süphem yok
hayatım boyunca değil sarışın biriyle çıkmak hoşlanıp bakmadım bile
Esmer seviyorum ben
Bazilari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar