Mesela çocukken civcivleri çok severmişim hala da öyleyim 😂😂
Sarışın mavi/yeşil gözlü erkeklerden hoşlanıyorum. Yolda gördüğüm zaman bile aşık olacak gibiyim?
Mesela çocukken civcivleri çok severmişim hala da öyleyim 😂😂
Bundan kotu birseymis gibi bahsediyorsun.. gozlerimi yumarak gezmem gerektigini dusunecegim bak:)
Her insanin kotusu iyi vardir. Gozler belirlemez. Zevk sahibisin bu arada devam et :)
😊😊
Civcivler diyorum vazgeçilmez bir sevgim war onlara karşı 😊
Yani iltifat ediyorum sarkıntılık eden bir tarafım yok korkmanada gerek yok. İçimden geçenleri söyledim sadece
Hoşuna giden ney 😊
Seni gidi civcivvv ya bende civciv aşkı küçüklkten gelme bir durum olması lazım... düşüncemi bende merak ettim doğrusu neden sarışın derken acaip civciv aşkı var bende önceden penguendi ama onları asla besleyemicem için hep civciv besledim... Sanırım bu yüzden bebegmde keşke civcive benzesee 😄 sevmekten öldürsem hatta civciv misali😃😂😂yoksa erkekler umrumda değil 😄
Civcivsiiinnn. .. Bu arada kadın değilim genç bir kizim😂
Bak tam civciv olduğuna eminmisinnn😂
😂 yok canım yanlış anlama hiç beni tanıma da benim bir civcivle konuşmak hoşuma gidiyor sadece. .. sevgili olalım demedimki sadece öylesine konuşma
Ben kendinden eminim yakınlaşma buluşma olmayacağı için sorun yok ciwwwciiw😊
Bana kadın demesen ben bir küçük çocuğum bebeğim hatta 😂
23um😊
Bu neydi şimdi acaba 😊
Hhh😂 hayal gücün çok kuvvetli sanırım 😄
Sahilde kamp icin cadirlarimisi tum gun kurduktan sonra aksam bisikletlerimizle adada keyif yaparken yagmura yakalaniyoruz.. hemen cadirimiza donmemiz gerekiyor ama yagmur cok siddetleniyor ve biz bir terkedilmis fakat duzenli ve guzel kokan kulube buluyoruz siginmamiz ve benim seni korumam islanan kiyafetlerini yenilemem lazim 😎
Civcivdenn çakala mutasyon devreside varmış😂
Nasıl bir hikayese artık 😄bana uymadi zatteenn
İyi geceler civciiivvv👼
Yeni üyeyim mesaj atamıyorum bu arada birsey soracaktm ama neyse sonra konuşuruz...
Ewlli değilsindir inş
Bende ewli deqilm tabiki. .. sen niye asla düşünmüyorum dedin? Rahat mı yaşayan birisin
Civciv nasıl oynuyon sen klasik modern disco?
Eee.. orası öyle basit veya modern sen hangisini isterdin.
Kompleksli derken?😂Biraz öyle de bazı konularda
O dediğinde de var.. Farklı biriyim de boşver sen beni 😂 ben bu civciv merakimi nasıl giderebilirim... yoksa beni yanlış anlicklar😂
sarıya zaafın var demek ki. olağan bir durum korkulacak bişi yok. sende sarışın ve mavi gözlü isen yeni bir sarışın nesli geliyor demektir.
Civcivleri sewerim bana küçük bir civciv yawrulari gibi geliyor 😂
Herkes kötü olacak değil ya. Öyle düşünme. Ona bakarsan esmer olup da sarışın adamlardan daha fena olanlar var. Bende beyaz tenli siyah ya da kumral saçlı seviyorum
Cevap
14Cevap
Ah seni ah
Noldukii nee😂
Senin bilinç altın da sarı var şu adada olgunlasiyorsun aklında bir erkek var onun yanında sarı bilinci.
Aynen 😂 bide civciv var😊
Sen hiç esmer çakır gözlü görmemişsin o zaman yaşasın biz esmerler
Esmerler de iyidir ama benim bilinçaltımda civcivler var çocukluğumdan kalma 😂
Ona bişey diyemem ama unutma sarışının adı esmerin tadı bu dünyacada kanıtlandı en yakışıklı erkekler esmerler
Tövbeler olsun :D sen ne diyorsun :D bu kadar erkek rakibin arasına şimdide bayanlar mi rakip olacak bize :D
Tamda beni anlatiyorsun sarisin mavi gözlü
Naber civcivcikk 😂 ya inanki civcivleri çok seviyorum yoksa sarkıntılık değil benim ki
Adını soyadini söyle bir bakaymmm😂
Tabi yanlış gözle bakmam emin olll😊 sadece benimki biraz civciv sevmesi o kadar 😄
Sen civciv değilsin ki ya. . Ben tam civciv istiyorum 😂
Civciv renginde saçlar ve aynı civciiiv gibi olmasını istiyorum 😂
Yoook 😊
Ya takip etmedim diye mi bu tavrın ben takip etmek sevgili ya da başka bişey için yazmadim bu düşüncemiii. .. o senin düşüncen peki hoscakal
Sarisin mavi gözlü kiz olmaz mi
Aşık olabilsem kızlara olur😂
Sansını bir dene 😅
Yani escinselmi oluyumm😂😂
Denemesi parali degil 😂
Nefsin ona çekiyor seni ama bulabilirsiniz zaman la
Teşekkür ederiz efendim 🙂
Ben bu aralar sevmemeye başladım neden acaba 🙄🙄
Nden acabaaa?
Aman dikkat et kapma😂
Kimi kapmayim ablası😂
Fazla kendin ni kaptırma
Bu soruda soru tam nerde? 😂
Halls. . soru gibi sormamisim .. neden acaba bu kadar dikkatimi çekiyor bilmiyorum
Olabilir ama ne bilim dikkatimi fena çekiyor 😂
Gönlü ayran olanın çalkalayanı çok olur
Esmer misin
Kumralm😊
Ben de kumrallara hasta oluyorum
Sen kumralları neye benzetiyorsun😊
Kanatsız meleğe
Allah seni meleklerle daim etsin o zman 😊😂
Aminnnn
O sen olsan barii
Gönlü güzel olsun
Git ilani ask et