Sarışın erkekleri kızlar iticimi buluyor?

ben gerçekleri söyliycem buradaki kızlarda gerçekleri söylesin lütfen biz erkekler genelde beyaz tenli siayh saçlı kızları severiz sarışın kızlarıda severiz ama zenci kızları yüzde 99 sevmez zenci kızları sevmem simsiyahlar kadınsılıkları yok yani mallesef gerçek bu genel erkeklerin çoguna göre türk kızları zenci kadınlara bin basar yani bence😳 ben sarı saçlı beyaz tenli bi erkegim bu sitedeki görüşlere baktım tüm kızlar esmer ya da siyah saçlı seviyormuş sarışın erkeklerden haz almıyorlarmış hiç öyle diyorlar hep dogrumu bence dogru sitedeki tüm kızlar böyle diyor ve avrupalı erkeklerle rus erkekleride sarışın ama türk kızları avrupalı erkek sevmiyor sevsede italyan falan seviyor italyanlarda esmer zaten sevselerde esmer avrupa ülkelerini seviyorlar en çok sarışının bulunan ülkeler mesela finlandiya rusya almanya norveç falan türk erkekleride ruslara bayılıyor zaten erkekler sarışın seviyor yani sıkıntı yok ama türk kızları koreli seviyor ve koreden asyadanda dogal sarışın hiç çıkmaz korelilerde siyah saçlı yani benim kannatime göre biz erkekler zenci kadınları nasıl begenmeyip çekici bulmuyorsak imreniyorsak kızlarda sarışın beyaz tenli erkekleri begenmiyor çekici bulmuyor gibi ve mallesef ben beyaz tenli ve sarışın bir erkegim birde bir sorum olacak madem sarışın erkekleri begenmiyorsunuz o zaman kızlar? o zaman neden saçınızı sarıya boyatıyorsunuz hem orjinal sarı saça sahip erkekleri begenmiyorsunuz hemde saçınızı sarıya boyatıyorsunuz peki niye böyle davranıyorsunuz? ben bu sitedeki görüşleri okuyarak bu kanıya kapıldım açık konuşun sizce tespitim dogrumu yanlışmı fikriniz var mı?
Sarışın erkekleri kızlar iticimi buluyor?