Sizce ölüm çare midir? Yorumlarınızı bekliyorum...
Evet Çare
Hayır Çare Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ölmek kolay olsaydı çoktan keserdim bileklerimi bir kere ölmek kolay değil ölücem diye hastanelik oluyorlar birde psikolojin bozuk diye haplara mahkum ediyorlar ölmek çaremi değil tabiki keşke olsada atlasak bir yerden ölüm sadece sondur herşey için ölüm bence iki anlamdadır bir yaşarken ölenler vardır bir de tam anlamıyla sonu görenlerdir 1. ciyi ele alalım böyle kurumuş dökülen bir gül düşün o eskisi kadar güzel midir hayır yeniden açma ihtimali vardır ama uzun sürer bu gülü kökünden sökerken ne olur çöp olur hangsii bu gül için iyi boşver takma kafaya hiç bir şeyi ölüm kurtuluş olsa kimse yaşamazdı
Ne için çare dertler için mi? Dertsiz başına dert aldım dersin diğer tarafta çünkü onlar da dert miymiş der kalbin
Ölüm çaresizliğin ilk adımıdır aslında. Sen ölüm döşeğinde olan bir hastayla konuş. O sana hayatın değerini anlatır, ne kadar basit şeylere üzüldüklerini insanların. Ah bu can ne kıymetli bir bilseler, ölümün adını fısıldamaktan bile korkardı bu insanlar.
Cevap
21Cevap
Çaredir. Herşey son bulacak bütün acıların arkada bıraktıkların hepsi bir anda son bulacak.
Hepimiz ölmek için yaşıyoruz sonuçta ölüm eğer bu dünyada sınavı başarıyla geçersen öbür taraf güllük gülistanlık kapılar açar.. ama tamterside olabilir herşey insanın elindedir...
insanalr öldükten sonra uyanmış olur denir hadislerde
Asıl yaşam öldükten sonra başlıyor bu dünyada hergün zarardayız
Her son bir başlangıçtır. Çare insanın kendi sol yanındadır. Sen ne yöne istersen, oraya gider gönlün ve kalbin. Ardından da aklın ve düşüncelerin.
Kendi kendisini oldurecek olanlari kiniyorum, oldurmek isteyenlerin onunu açsaniz, her iki kiside memnun kalirdi.
Doğrusu budur ister kabul edilsin ister edilmesin. Bu dünyanın sıkıntılarından kurtulmak için EVET ÇAREDİR. Ötesini ben bilmem. :)
evet çare:D ölcez gitcek bitcek sonuçta herşey
:))
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze aldım. ☺
sadece iteat edebildiğin seçim hakkın olmayan bir seçeneğe çare diyebilirmisin
ölum yeni bir baslangic aslinda
aynen öyle
değil yaşamak hemde delicesine direnrek
Asıl hayat olumden sonra başlar 👍
Caredir. Sınavı terk etmemek koşulu ile tabiki :D
Ölüm kaçmaktır, ezikliktir.
Ölümden sonra Welcome to cehennem var
Çare olsaydı neden yasaklandı dinimizde