Yoksa butun sanslarin bir anda kaybolmasi midir? Yanlislari duzeltemeyecek olmak midir, mutluluga bir daha erisemeyecek olmak midir? Her seyi, herkesi geride birakmak midir yoksa her seyden, herkesten mahrum birakilmak midir?
Kişinin mevcut hayatina ve kisisel dusuncelerine göre değişir ama ben hiçbir durumda ölümü kurtuluş olarak gormem. Sana bahşedilen hayatı iyi kötü yasayacaksin. Ayrica hayatın karsina ne cikaracagi belli olmaz tüm umutlar tukendi dediğin yerde bircok firsat gelebilir ayağına.
Bir tane yazı okumuştum o aklıma geldi. Yazıda şöyle yazıyordu galiba. İntihar edip kurtulanların sadece yüzde 4'ü intihar ettiği için pişman olmamış. Öyle bir şeydi yani tam olarak da emin değilim aslında. Birçok insana ölüm, ciddi bir ölüm tehlikesi atlatana kadar tatlı geliyor galiba. Yani en basitinden bizi bir köpek bile kovalasa korkuyoruz sonuç olarak. Ölmekden mi korkmacağız. Ayy aklıma geleni gelişigüzel bir şekilde yazdım ama bilmiyorum. Bu konuda kafam karışık galiba. Umarım biraz da olsa kendimi ifade edebilmişimdir.