Babam bana karşı hep kızgın?

Merhaba Arkadaşlar Adım Batuhan, 18 yaşındayım. Babam küçüklüğümden beri hep bana bağırır çağırır. Bu sabah balkonda yalnız oturmuş Üzgün görünüyordu ve bende destek olmak istediğim için babamı bir şeyin mi var diye sordum bana baktı ve dediki git şurda gerizekalı sabahtan beri cıvıl cıvıl hareketler ediyorsun dedi. Anlamadım ama içime oturdu bildiğiniz. Bizim apartmanda 1. Katta oturan ailenin benimle bir alıp veremediği var ve bana kaldıramayacağım derecede büyük bir iftira attılar. Benim için kardeşim dahil apartmanımızdaki küçük kızları taciz ettiğimi söylemiştir herkese ve cidden intihar bile geçti aklımdan hatta bana annem engel oldu. Babamsa durmadan bana fırça attı ve o iftira atan aile ile iyi geçinmem için durmadan zorluyor. Ama arkadaşlar yediremiyorum ben benim için böyle şeyler diyen insanlarla selamlaşmayı. Babam sürekli bana karşı ters cidden artık kaldıramıyorum yardım edin bana :(
Güncellemeler
+1 yıl
Babam yüzünden küçüklüğümden beri 2 kişiliği var. Birisi şu an burada bunu yazan ben , diğeri çok kaba ve sinirli olan diğer ben. Akşamları hep duvara bakıp düşünüyorum. Neden bana böyle davranıyor acaba diyorum. Ne yaptım ben ona sanki diyorum ama cevap bulamıyorum :(
Babam bana karşı hep kızgın?