Çene yapısı sivri veya erkeksi olan bayanları çekici bulur musunuz?Bir erkek gözüyle çok mu itici gelir yoksa?
Itici
Çekici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sivri çene bilmem yuvarlarmış yok üçgenmiş ya bunları geçin hala nelere takılıyorsunz insan nasılsa dengini bulur ve evlenir Allah o insanı öyle yaratmıştır ve onada başka çekici ve yönler vermiştir yokki ama demeyin o insanlarıda bir gün birisi sevicek ve o kişinin kendinde kusurlu gorduğu şeyleri farketmicek bile emin olun.Yok şeytan oluyormuş falan filan geçin bunları ya saçma sapan yobaz yorumlar yapmayın.İnsan insandır her insanın iyisi kotusu vardır.Benim o şekilde tanıdğım çok iyi insanlar var...
Kafamda canlandıramadım linkle örnek verebilir misin?
Bütüne bakilir bencee. yüzüne yakisiorsa, neden itici olsun ki -.-
Cevap
10Cevap
Geniş bir suratı varsa hoşuma gider... Ama ince surata uzun ve sivri çene gitmez, giderse de nadir gider, tabi aşk varsa isterse bıyıklı olsun farketmez.
evet geniş
İtici bulurum ama biraz kilo alırsa bahyanın yüzü yuvarlaklaşır güzel olabilir.
teşekkür ederim
valla hiç çene olarak bir kızı düşünmemiştim ya.. :)))9
kafama takıyorum da
iyi peki teşekkürler
Sivri çenelerden hoşlanmıyorum. Fakat çıkık çenelerden bahsediyorsan, şahsen hastasıyım.
evet çıkık
Yerim.
erkeksi derken bence cok itici ama altın oran olan bir yuzu varsa bence cene yapısı yada her hangi biryeri cok onemlı değil bence artı kadınsı olması zaten bir erkek için cekicidir
Benim için insanın çenesi değil kalbi önemli gerisi boş...
bir kız gözüyle çekici
iy yok dah neelr tabikide 10-de 100 iticin
yok mu şöyle güzel bir caps
bu tipler şeytan olur..uzak durmak gerekir...
öyle mi diyorsun yani :(
ama yine de tanımak lazım...şaşırmak iyidir
bana gore itici
pek hoşuma gitmiyor
Sakıp çenesi mi ?
o kadar sivri değil ama öyle yani daha esteiğini düşün :)
itici bence
b şıkkı itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar