Sadece eller ve gözleri görüyorsunuz, insan yüzü merak eder yani demek istediğim o gizlilik sizin ilginizi çekiyor mu? Yoksa boşverip takmıyor musunuz?

Sadece eller ve gözleri görüyorsunuz, insan yüzü merak eder yani demek istediğim o gizlilik sizin ilginizi çekiyor mu? Yoksa boşverip takmıyor musunuz?

Kapalı çoğu erkeği tahrik eder zaten, konuştuğum bir kadın “kapanınca daha çok mesaj geldi” demişti. Açığı görüyorsun zaten, hediye paketi gibi düşün içinde ne var merak ediyorsun
ya iğrenç 🤢
Bir tanrının erkeklere savaşmaları karşılığı 72 çocuk vaad etmesi bir adamın 60 yaşında 12 yaşında bir çocuğu koynuna alması daha da iğrenç. Sordun cevapladık bana ne iğrenç diyorsun
awk ne alaka?
boş ver takıl sen ya haydi iyi geceler
Çekici bulmaları mantıksız. Çekici bulmaları için görmeleri lazım.
Zaten öyle örtülü olan kadınlar çekici olmak , merak edilmek için örtünmüyor.
Soruyu yanlış anladın sanırım, mesela gözleri felan çok güzel olsa illaki dikkat çeker, zaten o kadar insanın içindi siyah çarşaf giysen dikkat çekiyorsun
Dikkat çekmek ayrı, çekici bulmak ise apayrı bir konu.
Siyah çarşaf evet dikkat çekiyor fakat bakıldığında şehvet uyandırmıyor en azından.
Cevap
26Cevap
Yok uzaktan böyle çarşaflı bir kadını görünce en kenardan yürür ya yere bakarım ya da tersi tarafa doğru bakarım.
😂😂😂 yıllarca Suudi Arabistan' da cidde ve taif ' teydim. Görünce hemen kaçıyorum. 😂 gerçi onlar erkeği bi köşeye kıstırıp yüzlerini gösteriyorlardı bazen. 👍
Benim anladığım kadarıyla peçeli kadınlar ilgi çekmeleri için bunları giyiyorlar. Mantık olarak bunların ilgi çekmesini bekleyemeyiz zaten.
Hiç bir türlü çekici bulmuyorum ister açık ister kapalı beton görmüş gibi oluyorum
İllaki hoş duruyorlar merak ediyorum ama açıklar kadar ilgi göstermiyorum
peçenin ve çarşafın altını merak ediyor. bu merak erkeği evliliğe kadar götürür :)
bunu çekici bulan zaten dünyadan kopsun giyen kadın çekici olmamak için giyiyor zaten
agskjsks ama gözler güzel olduktan sonra çuval giysede yakışır yani
çoğu kadında gösteriye dönüştü artık peçeli isen sosyal medyada ne işin var yani dimi artık çoğu insan kendini gösterme savaşına girmiş
Merak ediliyor tabii ama tepki alınır diye yanaşılmıyor
Aslında farklı geldiği için insan merak ediyor hani genel yüzü nasıl diye. Takmama gibi bir düşüncem olamaz. Fotolar sana aitse tatlı duruyorsun 😊
Umrumda değil
Böyle bir hatunsa oldukça güzel belli gözlerden
Hayır, çekici gelmiyor
Karakter olmadıktan sonra umrumda olmaz
görseldeki tatlı
İlgi çekici ve merak uyandırıcı oluyor
Hiç umursamam
icindekine bakariz pecesine degil
Hayır.
hayır
Ürkütücü...
İlgimi çekiyor yalana gerek yok