Ailem para vermiyor. Param yok?

Biz 2 kardesiz. Ailem ablama benim harçlığımın tam 5 katını veriyor. Aynı üniversitede okuyoruz. Kitaplarımız bile hemen hemen aynı. Aynı miktarda paraya ihtiyacımız var. Ama ablama 5 katını veriyolar. Hafta sonu kuruşlarımı sayıyorum ben. Ablamsa hafta sonları arkadaşlarıyla gezmelere gidiyo. Yazın yüzme dersi aldı, şimdi de ingilizce kursuna gidiyor. Sürekli yeni kitaplar alıyor, sinemaya gidiyor. Ve tabiki bunlar için ona harçlığından ayrı para veriliyor. Kısacası gençliğini dolu dolu geçiriyor. Bense acıkıyorum diye bazen evden çantama bisküvi falan koyuyorum. Verdikleri parayla anca kitapların fotokopisini çıkarıp, otobüse biniyorum zaten o kadar. Benim hakkım yok tabi kitap okumaya, arkadaşlarımla eğlenmeğe. Bide herkes iki kardeş ne kadar farklısınız diyip aşağılıyolar beni. Sürekli evdeyim ben. İnsan içine bile çıkmıyorum. Ablamın benden daha görgülü, daha bilgili olması çok normal değilmi sizce? Geçen gün şakayla karışık bir iş bulup çalışayım dedim anneme. Başladı bağırmağa ünv. bitirmeden ne iş yapacaksın? o... olursun ancak. yarın bir gün kocaya da kaçarsın sen paramız yok diye. Bıktım artık yaa. Ne yapsam azarlanıyorum. Benim için fakirlik hiç sorun degil. Benim sorun ettiğim şey durumumuz iyiyken bana yapılan bu haksızlık. Siz olsanız napardınız? 18 yaşındayım ben. İnternet üzerinden iş falan diyolar ama var mı böyle bişey gerçekten? Sizce ne yapmalıyım? Çalışmak diyorum ama ailem izin verse bile kolay değil benim için. Çekingen biriyimdir. Hiç anlamam öyle şeyleri. Napayım? Bir yolunu bulmam lazım artık. Yardımcı olun lütfen 😕
Ailem para vermiyor. Param yok?