ÖNERME YAPIN BANA ÖNERME :///////////777777777777777777777
Kum torbası alacağım, hangisini önerirsiniz?
ÖNERME YAPIN BANA ÖNERME :///////////777777777777777777777
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer - Sana Soyle Soyliyim kardesim.
Eger Apartman da veya benzeri bi yerde oturuyorsan kesinlikle alma :D
ben o hatayi yaptim , ev sahibi olmasak kesinlikle atilirdik dilekce falan toplandi :)
Sana Onerim Dambil , kroki ( bel icin ) Ve Yapabiliyorsan Barfix cekebilcegin bi demir al zaten bunlar yeterli , Muschleth Protein kullan Vucut Istediginde Belli.
Ama illa KUM TORBASI diyorsan ;)
Agir kesinlikle dusunme , Cok Ses cikarir , Seni yorar.
Pirinc Torbasiyla da isini halledebilirsin :D
ne yaparsan yap ağır torbayla ses sorunu olur. özellikle mid kickler duvarlarda çınlayacak. ama komşularla konuşup şu saatlerde yarım saat çınlatsam, sonra sizin çocuk trampet ya da blok flüt çalışırken de ben şikayet etmesem olur mu gibi anlaşabilirsin. ya da burak tuğrulun anlattığı kumaşlı torbadan yapmayı ya da piyasadaki hafif torbalardan almayı, bununla hız, teknik, kondisyon çalışıp maksimal güç için halter çalışması yapmayı düşünebilirsin.
apartmanda sorun olmaz çünkü apartmanda evde oturan yok hepsi geç vakte kadar çalışıyorlar :DDD ben öğlen 1 saat falan atar stresimi bırakırımsadfghafsghdfasd hiç bi sorunda çıkmaz bu konuda. pazar günleride dokunmam olur biter.
Vücuda daha faydalı sporlarla ilgilen.Tae kwan do ve karate gibi.Boks Amerikan işidir ve onlar boksu kavga için kullanırlar.Korunma sanatı olarak Karate,Judo,Taekwando,Shaolin Kenpo(Kungfu-Wushu da denebilir) gibi tam temaslı(tekme ve ayak gibi vücudun heryerinin kullanılması demek) ve Kick Box da olabilir bunları öğrenmeniz daha faydalıdır.Boks her ne kadar spor gibi görünsede temeli eski dövüş sanatlarına özentidir.Haa seninki stres amacıyla birşeylere vurmaksa bunun için kum torbası almaya gerek yok.Duvara vur,gösteri olcaksa kiremit kır. :P :D
Tekrar düşündümde taekwando bir bayana yakışabilir.Vücuttaki kasmaları azaltır.Yani bacakları yumuşatır esneklik kazandırır.Bayanlar erkeklerden esneklik bakımından bir adı mönde.Çünkü biz erkekler futbol severiz oynarız.Futbolda bacak kaslarını sertleştirir ve esnelik kaybolur.Bu yüzden taekwando gibi dövüş sanatı için elverişli olmak zorlaşır.Şunu unutmayın."Bacakları güçlü olmayan hiçbir insan dövüş sanatlarından birinde iyi ve usta olamaz."
istemiyorum:/ kum torbası istiyorum ben:((((((888888 (hepsinide okumadım zaten.)asdhgajgsbd
Hepsini oku oku.Okumak iyidir.Okumadan bana cevap yazma çok kabaca hııı kızarım bak :P :D
Önce kickboks kursuna git bence. Yanlış bir yumrukta bileğini incitirsin.
Cevap
23Cevap
:) bu soruyu bile niye gizlide sordunsa. utanılacak birşey sanırım kum torbası falan.
link
maddi durumuna göre seçebilirsin.
ah canım benim zahmet olmuş attığım linklere baksaydın orayı incelediğimi görürdün:////7777777777
senimi kırcam çıkarım gizliden ausfdghyajsvdfhavbshdgnfb
Kesin ve net olarak söylüyorum 5.ci linktekini alın.Gayet iyi ve eldiven hediyeli.Fiyatı da 76 lira yani 100 lirayı geçmiyor.Bence en uygunu ve en cazibi o
düşündüm ama dübelle sabitlemek zor olacağından vazcaydım:/
Alttaki deltayı al aynısı bende var dikaktli kuallan vurduktan sonra aklına bişi gelip arkanı dönme bir kor bir de yer kor vala emin ol:)
asfvgdhagshdvbahsjfdbhajsd iyimi gerçekten ağırlığı falan :D kalitelimi. salıncak gibi sallanmasın.
dikkat et.boksör kırığı sebeplerinden en yaygın olanıdır bu.kum torbasını dövmeninde bir adabı vardır canım.öyle her önne gelen dövmemelidir.
boksör kırığı?
tamam kırılabilirasdghajsgdjaghjds
boksör meraklısı değilim. canım sadece kum torbası istiyo :((((888
:S keşke olsaydın.o kumtorbası ile normal bir erkeği indirebilecek seviyeye gelebilirdin bence :D izleyip taktik filan kapardın.neysem canım sen bilirsin.
ama kas yapmak istemiyorum ben:D sadece stres atmak istiyorum . bide çok güçsüz kuvvetsiz bişeyimasdghasd birazcık güçlenmek istiyorum:(((88
keşke erkek olsaydnı.seni bir canavara dönüştürebilirdim.bide benim kontrolüm altında çalışsan üff.ama kızsın :D kas yapmak istemiyorsun ve güçlenmek istiyorsun.güç kazanmak istiyorsan yüksek ağırlık düşük tekrarlı dumbell antrenamnı yapmalısın.çok kas yapıcağını sanmıyorum
sert olanı alma elin acır. hafif yumuşak olsun daha zevkli olacaktır sana. not: boksörüm
madem boksörsün bitane öner o zaman. ama sert olsun. iyi olsun. yumuşak hafif falan istemiyorum bak!asdfhgasd
ama spor mağazasında çok pahalı olur şimdi. burdan almak istiyorum o yüzden.
3 ü al git be ya. Bastım eksiyi bastım eksiyi.Bu ne yav
aşk olsun.
şaka ya,5 yıldız verdim. Bence bütçene göre hesaplı olan birini al,sonuçta hepsi işini görür. 3 iyi gibi sanki
5 de iyi
Ahanda atarlandı.Ben gidiyorum dövecek bizi bu boksör :)
asfdvghavsgdhvashgd:(
bende de aynısı :)
Spor salonu için yüklü miktarda almak için sormuştuk ama 140 civarı söylemişti adam fiyatına, sayıyı söyleyince 80 tl ye indi. Marka farkı vardır tabi...
dikkatli kullan ciddiyim zaararı fazlasını görebilirsin asırı oyalannmada onla :S
ne gibi bi zararı olabilirki?
olmaz bişeycikasdvghasjd
Yeter sana.Kum torbasını füze gibi delersin. :D
youtube.com/watch?v=R1PZbInSsyc
Bende heepsiburadadan Cosfer sipariş etmiştim, memnunum ve ürünü ev için yeterli diyebilirim ama Do-Smai daha kaliteli diyorlar
Seri katil potansiyeli sezdim sende , takip etmek lazım
:((((888 dikkatli ol.
beni görmedin duymadın
gvdhgvafshgdvaghs bide gizlenmiş:D
:))
yeter kızzzzzzz güncelelyip durmaaaaaaaaa
bi 4. hakkım olsa bi kez daha güncellerim tamam mı !11!bir1!
bak şikayet ederim haaaa :D
:(
:D
o sana vurdummu yamultmasın seni dikkat et :D
aşk olsun:(( çok kötüsünüz sadhgujhagshfdgas ben vurcam ona. vurucam vurucam ağlatıcam.
:DD boşver sen kum torbasını falan bak şey yap büyük poşetin içine su doldut as bi yere vurdukca patlatırsın hem masrafsız
kum torbası istiyorum ben:((((((8888888888
başına iş açacaksınnnn :Dd
ya nolcak beasghdfvhasgdj vurucam işte tamam mı?://///77777777
git duvarı yumruklaa delii :DD
Analar ne kum torbaları doğuruyor.
onlara vur diyosun?sahgdfahfsvdhasd
gardolapla güreş ben yapıyom ara sıra iyi oluyo :D
kum torbası daha havalı asuygdychasfdyfgcahysdfgvyhfj canımı acıtır gardolap:((((8888
Baza ilen yap bence. :D Ele avuca gelecek daha iyi birşey o :D hemde kombo atarsın falan :D
baza alçak oluyo ya. ranza olsa belki :D
hayırlı işler ! ! ! !
jşglklhgfhşkfg saol :///
Artık güncellemesen? :)
ama artık birileri bişey önersede içime sine sine alsam bende ama ama :(
5 dedik ya
nick pembe,ruh mavi diyosun yani :)
boksöre ilgim yok ama stres atmama yardımcı olabileceğini düşündüm. onun için istiyorum.
tamam ben farklıyımasdfgafsdghasd
gel seni sabitleyeyim o zaman dübelle.
Güncellemeee beeeeeeeeee :)
yolda karşılaşmayalım senle tırstım :/ :D
karşılaşsakta tanımam seni panpa korkma :(((88
boksör müyüz bacım :))
bende değilim ama bi fikir alayım dedim :)))
kaslı kız , çok kötü biliyon değil mi ? o torbas kas yapar :D
yapmaz
deniz kumu torbası deseydin kısa kalmazdı.
abla enişte boynuz mu taktı hayırdır :D
enişte olmadığından boynuz takma ihtimalide yokasfdghafsgdvasghd
düşündüm ama babam zaten kung fu da en üst seviyeye gelmiş diplomalı adam asdytfgahda çok zorlanırsın kızım çok ağır hareketleri var dedi başlamadan üşendim:////7777777
kum torbası yetersiz kalabilir.
kimi dövceksin?
önüme gelenin ağzını burnunu kırayım diyorumasdgahjsdgjasd stres atma amaçlı :D birazda güçlenirim belki:DDd
5.link iyimiş.
Al madem.
alcam panpa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar