35 likten alıcam valla paraya kıyıp paranın hiçbir değeri kalmadı altın gibi saklicam sonra bir fısı nereme sıkarsam daha kalıcı ve etrafa saçıcı olur 🤣🤣
ben ne zaman almıştım ya unuttum parfümü ama bi sene ya oldu ya olmadı ve 100 ml henüz dopdolu duruyor çünkü bu parfümü nadide bir çiçeğim gibi kullanıyorum her zaman sıkmıyorum 😂 normal zamanlarda diğer parfümlerimi sıkıyorum hep
Bişi dicem ekşi sözlükte chanel no5 için kokoş kadın kokusu demiş birisi biri de kokusu delirtici güzellikte olan parfüm demiş katılıyor musun ilk yoruma cidden öyle mi? 😄
zaten kokoşuz 😂 ya anneme göre çok kötü bi koku ama bana göre çok iyi koku kullanıcı yorumları hep olumludur ama dediğim gibi kış parfümü zaten (ben yazında sıkıyorum) ağır biraz şekerli olmadığı için kadın kadın kokan bir parfüm kızım marilyn monroe nin kokusu diyorum sana kullandığı tek parfüm rahmetlinin daha ne diyim 😂😂😂
onu denemedim ama sen chaneli almadan önce testeri dene mesela ben önce testerını denedim kokuyu bilerek aldım kimse önermedi bana kokuyu kokuyla tanışma anımı hiç unutmuyorum kokulara bakıyordum sonra chaneli kokladım gözlerim ani bir şekilde kapandı o derece aşık oldum kokuyaa günlerce o kokuyu düşündüm 😀 baya bi almadım ama kokuyu sonra sonunda aldım
koku tam olarak ben kadınım diyor 😂 ortamda en çok sen kokacaksın bir de ben odamda iki fıs sıkıyorum dışarı çıkmadan eve geliyorum odama çıkıyorum koku hala odamda sabitlenmiş 😂😂 tarçınlı odunsu bir koku bebelerin ki gibi şeker şeker kokmayacaksın 😂
Ay hiç sevmem zaten öyle şeker şeker kokuları ama odunsu kokuyuda sevmem odunsuda kastım yanlış olmasın böyle aşırı keskin adamın burnunun deliğini sızlatan kokular vardır öyle bir şey değil dimi
odunsu kokular öyle kokmaz yani aklına erkek kokuları gibi ağır şeyler gelmesin dediğim gibi nasıl tarif etsem ki ya😀 lohusa şerbeti gibi de kokuyo sanki 😂😂 ama ıslak odunda ki o ansızın oh bu ne diyecek bi koku da sarıyor koku seni havada ilk sıktığın zaman kucaklıyo sanki sevgi gibi (pazarlamacı gibiyim şu an 😂) chanelin bir sürü kokusu var biliyorsun chanel bu kokuları koku üreten kişilerden elemeler sonucu seçmiş sonra önüne bir gün bir koku geliyor 5 numaralı koku chanel kokuya aşkk oluyor ve diyor ki bu parfümü piyasaya sürücem ve şişesi gösterişsiz olacak ismi olmayacak numara 5 olacak! işte o gün ki karar ile no 5 sürülüyor piyasaya patlıyo satışlarda marilyn de kullanmaya başlayıp bir röportajında “geceleri sadece chanel sıkarım uyumadan önce” gibi bi demeç sonrası iyice patlıyo zaten işte o günden sonra chanel firmasının en çok satan kokusu bu kokusu söylediklerim gerçek bu arada 😀
ahah tav oldun ama testerı dene sen gene de bana göre Dünyada ki en güzel tek parfüm ama sana göre belki bu ne ya diceksin ben parfümü kokladıktan sonra araştırdım kokuyu anladım sonrası neden bu kadar seneleeeerdir satılıyor ve pahalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence birincisi daha güzel
1. nin siyahından var bende tabii ki o
2. peluş olanı alayım deme ssni gebertirim 😔
HahHa bişi diyim mi dün akşam soruyu sorarmaz 1. yi sipariş ettim doğru tercih yapmışım 😂
aferin 😀
Biz seninle parfümler hakkında konuş muyduk? Jean paul cabaret parfüm sorusu sormuştum
evet 😀 chanel no 5 imi övmüştüm 😂
Eveeett tam da onu soracaktım ayak bastın, ondan da alıcam 🤣
keşke o zamanlar alsaydın şimdi ikiye katladı fiyatı 😂😂
Sephora sitesinde 50 ml 1985 tl 35 ml 1400 tl diyor 35 ml tükenmiş 😄
Napıcamm
100 ml benimkisi 😀 ama en az olanı bile alabilirsin netice de ağır bir parfüm baha gider aşırı kalıcı bir de bi fıs yapsan yeter
35 likten alıcam valla paraya kıyıp paranın hiçbir değeri kalmadı altın gibi saklicam sonra bir fısı nereme sıkarsam daha kalıcı ve etrafa saçıcı olur 🤣🤣
ben bilek içime sıkıyorum oralar ısıyı daha iyi dağıtıyor ya
istersen kulak arkası bacak dizinin arkası gibi yerlere de sıkabilirsin
Kulak arkası ve bilek içi iyi ben de öyle yapayım sana ne kadar yetiyor 100 ml
ben ne zaman almıştım ya unuttum parfümü ama bi sene ya oldu ya olmadı ve 100 ml henüz dopdolu duruyor çünkü bu parfümü nadide bir çiçeğim gibi kullanıyorum her zaman sıkmıyorum 😂 normal zamanlarda diğer parfümlerimi sıkıyorum hep
Bişi dicem ekşi sözlükte chanel no5 için kokoş kadın kokusu demiş birisi biri de kokusu delirtici güzellikte olan parfüm demiş katılıyor musun ilk yoruma cidden öyle mi? 😄
zaten kokoşuz 😂 ya anneme göre çok kötü bi koku ama bana göre çok iyi koku
kullanıcı yorumları hep olumludur ama dediğim gibi kış parfümü zaten (ben yazında sıkıyorum) ağır biraz şekerli olmadığı için kadın kadın kokan bir parfüm
kızım marilyn monroe nin kokusu diyorum sana kullandığı tek parfüm rahmetlinin daha ne diyim 😂😂😂
Bilemiyorum altan kafam çok karıştı yine sen cabareti denemiş miydin?
onu denemedim ama sen chaneli almadan önce testeri dene mesela ben önce testerını denedim kokuyu bilerek aldım kimse önermedi bana kokuyu
kokuyla tanışma anımı hiç unutmuyorum kokulara bakıyordum sonra chaneli kokladım gözlerim ani bir şekilde kapandı o derece aşık oldum kokuyaa günlerce o kokuyu düşündüm 😀 baya bi almadım ama kokuyu sonra sonunda aldım
koku tam olarak ben kadınım diyor 😂 ortamda en çok sen kokacaksın bir de ben odamda iki fıs sıkıyorum dışarı çıkmadan eve geliyorum odama çıkıyorum koku hala odamda sabitlenmiş 😂😂 tarçınlı odunsu bir koku
bebelerin ki gibi şeker şeker kokmayacaksın 😂
Sen onu fuarda mı koklamıştın
iyi övdüm he rahmetli coco chanel gelse öper beni 😂
Ay hiç sevmem zaten öyle şeker şeker kokuları ama odunsu kokuyuda sevmem odunsuda kastım yanlış olmasın böyle aşırı keskin adamın burnunun deliğini sızlatan kokular vardır öyle bir şey değil dimi
Valla öyle bi anlattın ki hele "kızım manrilyn monroe nun kokusu diyorum" kısmında direkt tav oldum
😂😂
odunsu kokular öyle kokmaz yani aklına erkek kokuları gibi ağır şeyler gelmesin dediğim gibi nasıl tarif etsem ki ya😀 lohusa şerbeti gibi de kokuyo sanki 😂😂 ama ıslak odunda ki o ansızın oh bu ne diyecek bi koku da sarıyor koku seni havada ilk sıktığın zaman kucaklıyo sanki sevgi gibi (pazarlamacı gibiyim şu an 😂) chanelin bir sürü kokusu var biliyorsun chanel bu kokuları koku üreten kişilerden elemeler sonucu seçmiş sonra önüne bir gün bir koku geliyor 5 numaralı koku chanel kokuya aşkk oluyor ve diyor ki bu parfümü piyasaya sürücem ve şişesi gösterişsiz olacak ismi olmayacak numara 5 olacak! işte o gün ki karar ile no 5 sürülüyor piyasaya patlıyo satışlarda marilyn de kullanmaya başlayıp bir röportajında “geceleri sadece chanel sıkarım uyumadan önce” gibi bi demeç sonrası iyice patlıyo zaten işte o günden sonra chanel firmasının en çok satan kokusu bu kokusu söylediklerim gerçek bu arada 😀
ahah tav oldun ama testerı dene sen gene de
bana göre Dünyada ki en güzel tek parfüm ama sana göre belki bu ne ya diceksin
ben parfümü kokladıktan sonra araştırdım kokuyu anladım sonrası neden bu kadar seneleeeerdir satılıyor ve pahalı
Betimlemen çok iyi ya hahah tamam karar verdim ikna oldum chanel no 5 alıyorum
Pazarlama sorumlusu falan olmalıymışsın ne iş yapıyorsun şu an merak ettim 😂
ikna etmek için yaratılmışım 🤪😂😂 şaka şaka güzel aktardım sadece hissimi
boş işler müdüresi 😀😀😂 çalışmıyorum canım 😀
Ohh hayat sana güzel valla iyisin inşallah sağlığın sıhhatin nasıl 😄
iyiyim bebişkom sağlığım sıhhatim de minnoş şekilde seyir halinde 😱
1 bence.
2 kullanışlı olmaz ki. Leke olsa temizlemek dert , yağmurda ıslansa sıçan gibi olur.
1 numara her türlü akar
Şıcan ahhahah
Güzele her şey yakışır o kadar da kasma kendini al birini 😃
Yaa teşekkür ederim
Tarzını bilmeden ne desem yalan olur kendi zevklerime dayanarak söylüyorum 1 numarayı tercih ederdim 😂
bence 1. klasik şeyler daha hoş bence. rengide güzelmiş.
2. yi görünce hapşurasım geliyor. 1. güzel
2. Daha kışlık gibi 😀
2. olan çanta çok güzelmiş tam mevsimi geliyor
ikisi de güzel. Ama 1. bence 😊👍
2 olsun
İkiside hoş değil
1. daha güzel bir çok kombine uyum sağlar.
1. daha şık duruyor.
Modeli sevmedim illa ki olacaksa seçim 1.
Öteki beri ki. 1 hanımefendi.
Çok bi fiyat farkı yok ise 2. olabilir..
Bence B çünkü çok güzel durur kolunda😁
1 güzel
1...
Sen aşko kuşko bir kız olduğun için sana 2 gider
2. güzel
2. çanta güzel
2 güzel canım
Şu..
1 ..
Birincisi.
1 numara sade olsun
Hiçbiri.