Alışveriş & Hediyeler Sevgilime çanta alacağım, hangisi güzel? hepar34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çantaları çok sever 2 model buldum hangisini almalıyı? Bence 1 Bence 2 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl bende 2 düsünüyorum :) Sevgilime çanta alacağım, hangisi güzel? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence sondaki 0 0 Yorumla
İremyilmazzx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl 2. Güzel nerden aliyorsun ben de alıyim 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 364 cevap paylaştı. ikiside kötü 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. İlkini al gitsin 0 0 Yorumla
loranor Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl 2 sini de alma 0 1 Yorumla loranor +1 yıl 2 side bence çirkin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence sondaki
İkincisi daha güzel geldi gözüme
Alttaki daha iyi
2. Güzel nerden aliyorsun ben de alıyim
2 çok hoş, 1 ucuz duruyo
Tarzını bilememm ama 2 bana göre
2 daha kullanışlı
Allahim ne şanslı kızlar var… 2 daha güzel
2. Fena değil