Sizce erkek çocuk mu büyütmek daha zor kız çocuk mu neden
Erkek çocuk
Kız çocuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zordur kız annesi ve kız babası olmak.
Büyütürken her doğruyu ve her yanlışı, defalarca kere kulağına tekrarlamak. Her gece gözlerine bakıp saçlarını okşamak. Akşam eve gelişini beklemek, gündüz dualarla uğurlamak. Uzağındayken hep bir merak içinde kalmak. Onu tertemiz büyütmek. Ve kimseye muhtaç olmasın diye çırpınmak. Hayatını zindan etmesin diye korumak ve kollamak. Cevresindekileri tanımak için uğraşmak, gizemlerini çözmeye çalışmak. ve zamanı gelince diğer yarısını beyazlar içinde, yabancısı olduğu bir insana bırakmak. Mutluluğunda sevinip mutsuzluğunda gizli gizli ağlamak. İşte bu yüzden her anne ve baba aynı duayı eder yavrularına...
Rabbim seni iyilerle karşılaştırsın...
Bence de kız çocuk büyütmek zor kızların sosyal olarak da daha iyi olmaları bekleniyor yalnız bir yere gönderildiğinde hep merak içinde kalıyor anne babalar ama erkekler öyle değil
Erkekler hayirsiz olur %20falan hayirli cikar gorduklerimden diyorum kiz evlat ise kirilgandir heran basina bisey gelecek korkusuyla buyutursunuz erkek cocuklarida basina buyruk olur heleki ergenlik caginda bir erkkelerl mucadeleme etmek cok zor bir sitir
Karsi cinste olan cocuklar cok daha zor geliyor. Yani benim icin erkek cocuklari daha zorlayici.
O da doğru ama erkekler kavga dövüş küfür kim uğraşacak yaaa
Zaten erkek cocuklari genel anlamda kizlara göre cok daha arsiz oluyor, bir de karsi cins olunca cocukla ortak ilgi alanim hic olmuyor. Futbol falan oynamak istese topu düz bile atmayi beceremeyen bir insan olarak nasil oynim ben bu cocukla :/ Kiz cocugu olsa söyle saciyla falan ilgilendin mi mutlu oluyorlar ne güzel. Bana kiz cocugu idealdir ya.
Kızlar için hayat daha zor ama kız çocuğu büyütmek daha kolay bence de :)
Cevap
4Cevap
Kıza psikolojik baskı falan yaparsında erkek çocuğunun asi olanı hiç çekilmiyor. Kız da zeki olmazsa o da çekilmez -,-
kız daha zor ama çocuktan dolayı değil, toplumdaki sapıklardan dolayı.
Ben de kız olduğum için kızım olsa onu oglumdan daha iyi anlardim duygusal olsun farklı birsey olsun
kız cocuk büyütmek zordur elbisesi şuyu buyu makyaj çantası vs cok masrafa girer :D
Kızın sorumluluğu hayat boyu devam ediyor
Kız cocuk daha zordur
Kendimden biliyorum kız 😃
kız cocugu buyutmek zor ya erkek çocugu en iyisi
Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin (amin)
Kız çocuk
erkek zordur bence
kız zordur bence
B dedim 😌😌😌
kız çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar